a gledaj ako neće radit update-ove igra se brzo zaboravi, ja čak predlažem da se uvedu neke nove mape, ili barem jedna....
Ako su ozbiljni u tome da od te igre naprave nesto za esports onda se budu trudili.
Ako su ozbiljni u tome da od te igre naprave nesto za esports onda se budu trudili.
Super onda, mene je igra dobila na prvu, istina da sad nemam love za kupit igru al kupit ću je i svima je preporučujem po raznim stranicama tako da opet radim za dobrobit izdavača :D, svi bi mi voljeli originale ali nismo mi DE da imamo love za luksuz, ja bi najradije da imam sve originale, al stvarno igra je super i znam se zanijeti i po 4-5 sati kroz vikend...jednostavno je uvijek zanimljivo dok npr. COD mi dosadi za 10 min jer sve je uvijek isto, a ovdje ima puno raznih kombinacija kako napasti te kako se obraniti......stvarno svaka preporuka onima koji se dvoume uvezi ove igre ako ništa drugo uzmite yogurt igru pa ako vam se svidi ....
ja je nemrem prestat igru, svakim danom vidim koliko sam bolji u svakom pogledu što taktički, što aim..stvarno ima ono nešto :)
Da, mislim da je sa ovim 1.3 updateom igra još fluidnija i nemam 1 kil i 7 assistova jer prva verzija je trebala previše metaka da ubije....napreduje igra samo neka ibace par novih operatera i neku mapicu i bit će to odlično
Igra li tko ovo?Meni je ovo super zabavno,32 sam lvl i tražim neki team za ranked matcheve.
Dosta ljudi. :)
Igra li tko ovo?Meni je ovo super zabavno,32 sam lvl i tražim neki team za ranked matcheve.
imaš sve operatore? znaš li mape?
igraš većinom sam, imaš ts?
Nemam sve operatore jer mi nisu potrebni svi, ali imam ih 10 otkljucanih(imam 11000 renowna koje cuvam za dlc operatore).Znam detaljno 5 mapa od 10.Do sad sam uvijek igrao sam i nemam ts.
Nemam sve operatore jer mi nisu potrebni svi, ali imam ih 10 otkljucanih(imam 11000 renowna koje cuvam za dlc operatore).Znam detaljno 5 mapa od 10.Do sad sam uvijek igrao sam i nemam ts.
Što kad te koje imaš uzmu dečki drugi, onda si recruit? :)
btw. novi operatori
Što kad te koje imaš uzmu dečki drugi, onda si recruit? :)
btw. novi operatori
Imam 5 operatera za def i att,i nikad mi se nije dogodilo da sam recruit
Ja imam sve operatere i sve gadgete :P
Ajme, koja zaraza! :D
Prašio do 2h, a ustao se na posao u 4h. Ufff……
A kad smo ti govorili na početku nisi vjerovao
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
A kad smo ti govorili na početku nisi vjerovao
Nitko ne vjeruje dok ne proba.
Nemojte da vas nema navečer! ;)
Nemojte da vas nema navečer! ;)
Ja imam večeras trku pa možda dođem oko 22.
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
pozdrav. i ja se sutra prikljucujem peglanju ovog cuda. ima li tko volje za ts i ostale pizdarije
Ja, dodaj me na uplayu cro_k_justice
igra netko sad?
Update je 6.37 GB, nikako ne 600MB. Pričekaj - otvori panel na Uplayu i sigurno još skida...
Da, točno.
Nakon što mi je skinuo nešto malo updatea, automatikom mi je pokrenio igru (nemam pojma kak).
Sav sam se naježio kad sam vidio Black Ice, reko, to super, novi operatori.
Kad li ono sve poključano :( , odmah panika
Kasnije sam vidio da zapravo uplay još skida update.
Evo još malo i bit će, bit će :))))))
Kako ću poginit, odmah :DDD
A nova mapa jel izašla? Što ima toliko da ima 6gb update?????
A jel se poboljšao gameplay što? kakve su promjene? Iz prve ruke da znam
Svi detalji u vezi update-a http://rainbow6.ubi.com/siege/en-GB/updates/blackice.aspx
A znam ja to nać i pročitat al dal se gameplay promjenio (znači da se osjeti)
Pa, meni sve savršeno radi pa...
Pa, meni sve savršeno radi pa...
i hitreg?