Nista 11.8 je verzija prva koja vrti RAGE.
11.7 not responding na RAGE
neke nisu ingame a neke su iscenirane da prikazuju samo najbolje od scena.. o tome sam cijelo vrijeme i tupio u onoj drugoj temi. igra ko igra je ok ali zato izgleda uzasno. na zalost bolje ne moze
neke nisu ingame a neke su iscenirane da prikazuju samo najbolje od scena.. o tome sam cijelo vrijeme i tupio u onoj drugoj temi. igra ko igra je ok ali zato izgleda uzasno. na zalost bolje ne moze
ak je tak, tak je - sam cekam da mi netko da one screenshotove sa 8192 teksturama da vidim jesam li ih uspio dobit (jer mi se cini da nisam usprkos tome što piše u konzoli da su te vrijednosti postavljene - jer dosta drugih nije) .....
Probaj sa 11.6, meni na Win 7 x64 radi. Još malo i završit ću je.
Ljudi jel normalno da mi igra šteka svakih 5-6 sekundi?
Ljudi jel normalno da mi igra šteka svakih 5-6 sekundi?
Ne
Jel ima kakve solucije?Jer je ovo neigrivo
najnoviji driveri za grafičku i pregledaj ranije stranice od posta. ima linkova sa .cfg file koje staviš u mapu rage/base da igra bolje radi
Evo instalirao patch i sve radi super,nema lagova nema zamuljanih tekstura i najbolje ima preko 30 fpsa!
Evo instalirao patch i sve radi super,nema lagova nema zamuljanih tekstura i najbolje ima preko 30 fpsa!
ovisi što su tebi zamuljane teksture -- pogledaj stranicu ranije moje screenshotove -- meni se cini da je to zamuljano
Ovako se već jako dugo nisam zabavio u nekom fps-u.
Uglavnom trebalo mi je 28 sati da završim igru. Ne znam kad sam zadnji put u fps-u proveo toliko vremena.
Uglavnom trebalo mi je 28 sati da završim igru. Ne znam kad sam zadnji put u fps-u proveo toliko vremena.
Bi li mogao napraviti par screenshotova koje sam tražio - izgleda da su ti teksture dignute na 8192 verziju - pa te molim ako mozes da okines screenshot ili dva iz samog pocetka igre - kad se izađe iz Arka van zanima me kak ti izgledaju ona ograda (railing) i kamen odmah ispred vrata - jer kod mene je to mutno što god napravio
Bi li mogao napraviti par screenshotova koje sam tražio - izgleda da su ti teksture dignute na 8192 verziju - pa te molim ako mozes da okines screenshot ili dva iz samog pocetka igre - kad se izađe iz Arka van zanima me kak ti izgledaju ona ograda (railing) i kamen odmah ispred vrata - jer kod mene je to mutno što god napravio
Postoje djelovi sa malim teksturama, pa onda djeluje mutno.
To što si ti vidio vidjet ćeš i u ne modanom Crysisu. U savkoj igri postoje djelovi sa lošim teksturam da se sačuva frame rate. Instaliraj Crysis pukni ga na high ili very high, i onda odi gledat kako voće loše izgleda. Pa onda odi malo sa strane u rubni djelovi mape, pa ćeš vidjeti loše teksture na tlu itd.....
Zadnji peč za Rage je sredio da se mega teksture pravilno učitavaju kad se stavi na texture cache stavi na high.
znam o cemu pricas ali bi svejedno to htio samo usporediti jer pojma nemam djeuluju li uopce postavke koje sam mijenjao - kad god vidim porihtane teksture kod drugih ljudi screentshotovi su uvijek iz mjesta u igri ili nekog drugog dijela, a ja nisam htio kretati u igru dok to ne sredim pa mi treba slika samog pocetka ...
imam ja sve to narihtano - i jos malo
ak mozes napraviti screenshotove bio bi ti zahvalan.
ja sam svoje stavio stranicu ranije u ovoj temi
znam o cemu pricas ali bi svejedno to htio samo usporediti jer pojma nemam djeuluju li uopce postavke koje sam mijenjao - kad god vidim porihtane teksture kod drugih ljudi screentshotovi su uvijek iz mjesta u igri ili nekog drugog dijela, a ja nisam htio kretati u igru dok to ne sredim pa mi treba slika samog pocetka ...
imam ja sve to narihtano - i jos malo
ak mozes napraviti screenshotove bio bi ti zahvalan.
ja sam svoje stavio stranicu ranije u ovoj temi
"Postoje djelovi sa malim teksturama, pa onda djeluje mutno."
Rekao sam ti da na određenim mejstima imam zamućene teksture, pa tako i na onim mjestima gdje si ti uzeo screen.
meni to izgleda kao da su gotovo svugdje zamućene teksture ....
Čak i u nekim videima gdje vidim modele ljudi sa dobrim teksturama kako stoji na tlu sa mutnim ...
bas mutavo
Čak i u nekim videima gdje vidim modele ljudi sa dobrim teksturama kako stoji na tlu sa mutnim ...
bas mutavo
Vidim da imaš AMD karticu. Negdje sam čitao da se Carmack baš ne zamara previše sa ATI/AMd karticama (silni problemi sa AMD-ovim karticama). E sad, ako si kupio igru, i kao bivši vlasnik ATI/AMD kartica suosjećam sa tobom. Ako nisi kupio onda nisi ništa ni izgubio.
bas mutavo
lol... pa takva je igra... likovi, tj face su ok dok ostatak tijela nije toliko ok.. port, pa se stedilo na resursima. je8iga takva je kakva je...
općenito mi je glupo to nekomuniciranje između proizvođača softvera i hardvera što se u dosta često dogodi s različitom razinom zeznutosti ...
Nije mi jasno da neke vece produkcije tipa BF3 i Rage imaju toliko losu komunikaciju s AMDom i Nvidiom da prakticki nakon izlaska igre (makar BF3 jos nije izasao) imaju toliko konflikata s njihovim driverima i ostalim -- valjda bi neki normalni proces bio da se ne radi u vakuumu nego tako da radi na harvderu koji pokriva trziste i sigurno osigurava više prodanih kopija itd. itd.
bas mutavo
lol... pa takva je igra... likovi, tj face su ok dok ostatak tijela nije toliko ok.. port, pa se stedilo na resursima. je8iga takva je kakva je...
ma bunilo me sto po nekim slikama koje sam vidio (ne onim sa linka koji sam jucer stavio) mi se ne cini tako a po nekima pak da...
Ukratko - kaj umjesto 7-8 postova simo tamo nije bilo jednostavnije nekome stavit te dvije slike kaj sam trazio pa da sam vidim što trebam vidjeti ... :D
instalirat cu je danas pa ti postam negdje full rez slike s pocetka..
naravno da mislim na nekoga tko ima instalirano vec a ne da mu radim posla ...
ne treba bit sarkastičan ;)
Zdravo
Instalirao sam RAGE ali i kako mnogih imam problema da pokrenem ovu igru. Evo moju konfiguraciju:
CPU Core 2 Due E8400 3.00MHZ
MB: Asus P5E3 Pro
VGA: Sapphire HD6870
RAM: 2 X 2giga Crosair XMS3
Power: 600W Chiftec
Case: Coolermaster Elite Black 430
Probao sam novim drajverima 11.10 V2 i neki drugi o koima sam citao po forumuma,insatlira i neki patch, upotrebio i Driver Sweeper ali nikako da pokrenem igru. Nemam problema sa startom, ali kad treba pocnem igrati CPU mi ja na oko 95% do 100% i igra mi se freeze svaki 2-3sek. Nikako nije moguce igrati. Nesto sam citao o prblem igre sa core 2 due procesorima, ali i problemima sa driverima za VGA. Jel je neko uspeo na neki nacin da napravi igru da radi ali i da ima neki core 2 due procesor, bio bi zahfalan za sekakvu pomoc. Na foromu sam naisao i na neki teks sa upotrbom ATI 11.6 driverima i regeconfig.cfg ali ne znam dali se treba muciti. Molim za pomoc.
P.S. Sorry ako je moj Hrvatski los jas sam Makedonac.
Pozdrav.
uspio sam ja na dual core athlonu ali imam nvidia grafičku. koliko vidim jedino ati ima velikih problema, znaći to je do njihovih drivera. nema ti druge nego čekati i nadati se boljem patchu i driverima za grafičku
Svi koji imate trzanje da igra stane svakih 2-3 sek stavite na shortcutu na desktopu u compability modu da vam igru pokrene u simulaciji za Windows 95 i to trzanje će nestati.
ja nemam trzanja ali igra mi ima druge probleme...izgleda kao neke izšarane texture...koda su pukle i onak preliječu mi ekran...neznam, igra radi na nekih 30-40 fps-a ali mi to šaranje po okreanu ide malo na živce...ko neke greške (slično ko u bf3 beti) imam patch 1 ali i dalje su te greške...mislim da je do igre, jer mi ovak nimalo ne trza i radi ok...provijerite "moj komp" za konfu...interesira me dali još netko ima ovo ili mu se to događalo...
naravno da mislim na nekoga tko ima instalirano vec a ne da mu radim posla ...
ne treba bit sarkastičan ;)
ma joj... nije bed. kakav sarkazam! ;) nema zle krvi kod mene. hohohohoho
nadam se da si na ove scene mislio..
http://slikice.info/images/rage201110.png
http://slikice.info/images/rage20zfz.png
Zahvaljujem na "above and beyond" akciji. :)
Je to je to - i fakat tak znac izgleda na 8192 -- sad sam jos vise razocaran u engine nego sto sam bio ...
Pogotovo zato sto definitivno nemam neki vrhunac hardvera trenutno a sve to mogu vrtit do frame capa a bolje ne moze ...
Očito sam pogriješio što sam inicijalno hvalio engine, prevarile me slike i los video gdje je to izgledalo bolje no što je ...
Hvala.
Jeste ziher da to nije 4k, a ne 8k? Odnosno, jeste li sigurni da teksture ne mogu biti namještene na veću rezu?