Race Driver Grid multiplayer

poruka: 1.198
|
čitano: 184.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
17 godina

Ovom prilikom objavljujem da imamo posebna ali zbilja posebna (vrlo jaka) 2 vanjaska igrača, nadish i antonio su u našem klanu.

Radi se na dovođenju još igrača zato slobodno dođite na stranice CroGrid klana i pridružite nam se.

Neka budemo još jači, i moramo biti za susret sa BEER klanom.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2008 8:35 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo prvi puta pišem s svojeg jačeg kompa...LOL...

Dečki kad budete igrali grid?

ja bi malčice probao da vidim dal mi još nejde....LOL...

Belji se

E 6600->Gigabyte P31-DS3L->X-FI AUDIO-> Seagate barracuda 320Gb,16mb ->8800GTX ->Z-5400-> MX-518-> Samsung 2232BW.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imam GRID instaliran ali mi se nikako nece spojit na net. odem se logat sa svojim accountom, napiše mi no internet conncetion available, pls check your internet bla bla. rekoh ok, idem napravit novi acc, i odmah nakon sekunde napiš da nema konekcije na internet. a imam. i na firewallu sam namjestio da dopušta gridu da se spaja na net :(

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Race Driver Grid multiplayer

To se i meni dešavalo kad sam tipkao svoj userename valjda je taj user name koji sam ja tipkao bio zauzet samo sam stavio drugi username i upalilo je

17 godina
neaktivan

nakon što sam napisao post ovdje na forumu, rekoh idem isprobat još jednom i opa > proradilo Smijeh

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina

Bok  svima!

Nekako  mi  zamrla  ova  tema...  Ajmo  ljudi,  jel  gridate  kaj?

Crohr1, CroatinFighter i ja gridamo naveliko.

U  prilogu  šaljem  sliku  koja  to  dokazuje...

Nismo  se  baš  talentom pretjerano  pokazali  pred  drugima,  al humorom to svakako jesmo.

To  se  zove  team-play,  uvijek  treba  pomoći  ostalima iz tima, makar pozvati i šlep službu.

U  ovom  slučaju  je  poslužio  i  traktor  od Crohr1 kojim je nakon šlepanja ipak stigao na prvo mjesto.

Za  ostatak  videa,  trk  na  crogrid.hcl.hr  (uvjet za gledanje je članstvo u CroGrid klanu).

Pozz  svima!

Šlep služba Šlep služba
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2008 19:15 (Burs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ukoliko trebate šlep službu u Gridu, svakako mi se obratiteCool.

Imam sajle od 5 do 20m, zavisi kolko zatreba....

Šalama naravno nikad kraja!

Ajde da nas se više skupi, ovih dana igramo samo 3 kako je i Burs napomenul.

Da naš klan pokaže pravu moć.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo me...kao sam i reko...danas eto pao prvi radni dan nakon GO  Plač...al vaćam rutinu gridanja pomalo...bogme izgubi se filing kad ne igraš...

pozz svima i vidimo se ONLINE!!!

If ignorance is bliss, then knock the smile off my face!
17 godina
neaktivan

ljudi dosel sam s mora,konacno normalnu vezu imam,idemo danas voziti opce me ne hebe.

javite se na msn kad ste spremni...

ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ovom prilikom objavljujem da imamo posebna ali zbilja posebna (vrlo jaka) 2 vanjaska igrača, nadish i antonio su u našem klanu.

Radi se na dovođenju još igrača zato slobodno dođite na stranice CroGrid klana i pridružite nam se.

Bah, Nadish je dobar al ovaj drugi..hmm..nesječam se dobro jel on lupao po meni.. :D
Al to me nezanima već koja je svrha što se vi sad tu udružite u "cro team" odnosno crogrid? :)

Možda sam noob al samo pitam  
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2008 20:06 (Mbbest).
17 godina
Mbbest kaže...
Armor kaže...

Bah, Nadish je dobar al ovaj drugi..hmm..nesječam se dobro jel on lupao po meni.. :D
Al to me nezanima već koja je svrha što se vi sad tu udružite u "cro team" odnosno crogrid? :)

Možda sam noob al samo pitam  

Ok,

Evo ovako, nadish je jedan od najboljih igrača u Gridu.
Za "ovog" drugog, antonia, mogu ti reći da je JEDNAKO dobar ako ne i bolji ponekad.
Svrha "udruživanja", pa klan, a klan znači takmičenja s drugim klanovima itd...

Nego, koji ti je nick u Gridu?
16 godina
neaktivan

Pa ja :D

Mbbest.. trenutno ~380 na ljestvici.. oko 300win na ~550 utrka i ~23 wrecked :)

Bio sam teški noob prvih par dana, dok nisam naišao 1 na 1 s MSAMAN, ja bio jr.rookie a on legend :D

Onda me je on učio kako voziti i eto sad bar nešto znam, najviše mi je pomogao s specijalnim savijetom,

rekao mi je da kočim kad vidim skretanje LOL

PS. vozio sam ja protiv oba dva ta vozača, dobri jesu..nepobjedivi ne, mislim da sam ih više puta dobio nego oni mene :)

Nego taj antonio me podsječa na jednog šta me 3 utrke za redom lupao bez isprike..

I da, vi svi igrate tamo s volanima itd, ja sam do ima3 dana koristio tipkovnicu, a sada pazarski gamepad s digitalnim tipkama..

opet isto sranje kao i tipkovnica..

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2008 20:44 (Mbbest).
17 godina
neaktivan

gle prijatelju,jel si ti ikad cuo za chicony tipkovnice.

e vidis,ja ti imam jednu od novijih,jeftino sranje za 50 kn al najbolje koje je ikad postojalo.

i oces jos nekaj znati. svaki dan skidam rekord za rekordom..

ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid :D

0 0 hvala 0
17 godina

Moram reći da k meni dolazi apsolutni SUMRAK Grida i svega ostalog, uključujući spavanja.

To mi se maloprije potvrdilo, gubim bezveze jer jednostavno mislim isključivo na Hrvatska-Španjolska (rukomet, 3h u noći), Grid mi je sada 100 godina iza, ko i sve ostalo-ipak su OI

Zašto?

E pa zbog Olimpijskih igara, sport mi je važniji i od "igrica" i od posla i od ljudi i od jela i od spavanja i od SVEGA!

Jednostavno živim za uspjehe naših, a i sve ostale sportove.

Tako da na mene ne računajte ovih dana, bilo bi i vama puno pametnije da bodrite naše.

Znam da budem ispal iz top 30 na svijetu ali me to previše ne zabrinjava, iako je trebalo puno truda za to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

vidim da je malo zamrla tema...

ak je netko za nek se javi pa da organiziramo zajedničku vožnjicu...ipak je ljepše voziti kad ima više braće Hrvata...Osmijeh

bobo desmra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi!

Pošaljite mi msn na PM da se dogovorimo za skupni session.. (Msn netrebaju slat IWEK, BURS; TOM;BENKO; jer se mi već dobro znamo Belji se)

E 6600->Gigabyte P31-DS3L->X-FI AUDIO-> Seagate barracuda 320Gb,16mb ->HD 4850 ->Z-5400-> MX-518-> Samsung 2232BW...> Fortron 650W...
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2008 19:51 (Juventus 4ever).

0 0 hvala 0
17 godina
Ofkors... danas mozda, sutra sigurno.
btw, updejtaj si signature :)
pozz
17 godina
neaktivan

Ajde ljudovi da se skupimo.... javite se

bobo desmra

0 0 hvala 0
17 godina
Core2Duo2 kaže...

Ajde ljudovi da se skupimo.... javite se

Nema problema ja sam za.
Uskoro imamo susret protiv BEER klana pa moramo biti spremni.
Mene računajte kao GT1 aduta.
Naravno tu su i kraljevi antonio i nadish.
17 godina
neaktivan

Jel napravio netko sinoć SS kad smo bili na prvih 5-6 pozicija jedan iza drugog ?

bobo desmra

0 0 hvala 0
17 godina
Core2Duo2 kaže...

Jel napravio netko sinoć SS kad smo bili na prvih 5-6 pozicija jedan iza drugog ?

Naravno!

Inače, danas u 13h igramo mi sami, tj. Hrvati.
Dal će biti private session znali bumo ak nas bude dosta, a ne vidim razlog zakaj nas ne bi bilo.
Zato javite ovdje.

Da, i slikice:
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2008 11:29 (Armor).
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

Lol jaka vam je konkurencija bila :D  

PS. danas sam vozio SPA s žestokom konkurencijom, udrio lagano u zid i napravio vrjeme 1:43:40 :) he he
Kad mi se pruži prilika da vozim bez blockera na cesti napadam   1:42 , samo da nepogodim zid i cilj ostvaren :D 
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2008 16:23 (Mbbest).
17 godina
Mbbest kaže...
Core2Duo2 kaže...

PS. danas sam vozio SPA s žestokom konkurencijom, udrio lagano u zid i napravio vrjeme 1:43:40 :) he he
Kad mi se pruži prilika da vozim bez blockera na cesti napadam   1:42 , samo da nepogodim zid i cilj ostvaren :D 
Ti si jak igrač vidim, tj., uvjeril sam se ali na žalost nismo skupa igrali.
Daj se javi ovdje ili meni na pp i pošalji mi svoj msn da se dogovorimo ak hoćeš u naš klan, crogrid.
Bil bi od velike pomoći.

P.S. ja imam 1:42:81 na spaNamigiva
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
Mbbest kaže...
Core2Duo2 kaže...

.......

ja imam 1:42:81 na spaNamigiva
  Koji auto?
djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
17 godina
nick kaže...
Armor kaže...

Koji auto?
Fiat 500 iliti fićekCool
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
Ti si jak igrač vidim, tj., uvjeril sam se ali na žalost nismo skupa igrali.
Daj se javi ovdje ili meni na pp i pošalji mi svoj msn da se dogovorimo ak hoćeš u naš klan, crogrid.
Bil bi od velike pomoći.

P.S. ja imam 1:42:81 na spaNamigiva
  Nemam ti pojma ja o tim klanovima ni što trbeam napraviti za to :D znaš kako kažu, noob sam he he

Heh sad sam se najurivao s tobom i nadishom, nije me išlo al uspio sam jednu dobiti nadisha 1 na 1 :D

Nemogu se nikako oprostiti od prijašnjih ljudi s kojima sam igrao prije patcha 1.2 :( nema efkana, nema ackija, nema sada nikoga :(( 
razmišljam da vratim nazad 1.0 verziju.. 
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
nick kaže...
Armor kaže...

Koji auto?
Fiat 500 iliti fićekCool
  daj ajde reci da znam lovit rekord....Smijeh
djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
17 godina
nick kaže...
Armor kaže...
nick kaže...
Armor kaže...

Koji auto?
Fiat 500 iliti fićekCool
  daj ajde reci da znam lovit rekord....Smijeh
Ajde bum ti rekel da ne umreš od neizvjesnosti.

Lamborginhi Murcielago
17 godina

Vidim da ste nestrpljivi uoči ogleda sa BEER klanomNamigiva

Bit će, moram ih kontaktirati i što je najvažnije, moramo se dogovoriti za discipline u kojima ćemo se natjecati.

Pa sad javite ko je siguran za ogled i koje 3 discilpline želi.

Ja sam za GT1 (naravno), Dunlop Spa Challenge i Euro Touring Car Series

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja sam za GT1 definitivno, a za ostalo mi je svejedno jer tam bas nisam jak.
Kad ce se tocno znati discipline koje ce se vozit, budem malo ponovio :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice