I ja sam za klan!
kolko nas dosad ima za klan?
I ja sam za klan!
kolko nas dosad ima za klan?
Ima nas jedno 5-6!
Bumo onda kaj igrali danas?
Treba se prije dogovoriti i napominjem, INSTALIRAJTE patch 1.1 prije. Nema puno, 188mb!
Kako bi se našli trebamo prije znati neke postavke, a one bi mogle glasiti ovako;
Naravno, tražite pod Multiplayer/Online/Play Online/Ranked/Custom te pod sljedeće postavke:
Region-Europe
Event- Le Mans Series GT 1
Damage- On
Catch up- Off
Race Lenght- Short
Collisions- On
Ukoliko nećete da dolazi do sudara onda javite jer sa Collisions on oni su mogući. Ipak vjerujem u fair play i zanimljivost same trke koja dolazi do izražaja sa mogućim sudarima.
Ajd javite se zainteresirani.
Može! Meni odgovara što kasnije....
znači, kad se igra danas?
U 20.00h delam server.
Slijedite one gore upute ali svakako pod 1.1 verzijom.
Vidimo se
tražite pod Multiplayer/Online/Play Online/Ranked/Custom te pod sljedeće postavke:
Region-Europe
Event- Le Mans Series GT 1
Damage- On
Catch up- Off
Race Lenght- Short
Collisions- On
Ukoliko nećete da dolazi do sudara onda javite jer sa Collisions on oni su mogući. Ipak vjerujem u fair play i zanimljivost same trke koja dolazi do izražaja sa mogućim sudarima.
Ajd javite se zainteresirani.
Ljudi jučer je odaziv bil skroz slab.
Dal ne znate naći ili...?
Postavke sve pišu gore dalje i nije problem naći se.
Ak ste za mogli bi i na jedan private server ak nas se skupi dosta.
Javite.
Danas sam inače igral sa samo jednim našim, i to sam ga prvi put videl na Gridu. Nick mu je pfranic i dobar je.
Inače ostvaril sam i jubilarnu, 100-tu pobjedu u multiplayeru sa ovim accountom. Puno put sam ga resetiral pa ukupno imam puno više pobjeda ali lijepo je doživjeti stotu sa jednim
Dalje, ak hoćete Lamborginha Murcielaga i Audia R10, prođite malo u single playeru i imat ćete ih za multi.
Kak ste sredili svoje aute?
Ja sam svojeg u kockasto!
Ajde potrudite se da odvozimo nekaj danas.
Evo nekoliko slika:
Jedva čekam da dobijem novi komp i onda ću s vama igrati grid. Mogu i sada ali mi je fps 10! Čekat ću kad bude bilo bolje.
ima li netko?!?!?!?
ne kužim u čem je fora sa vote to kick....koja glupost
ak se nekom vozi nek se javi...poz
ja bi vozio!!!!
e hebi ga....utakmica je bila...sad kad smo pomeli poljake...sad će mo ih pomest i na stazi...
Nema problema sad, reci svoj nick i dal imaš 1.1. verziju ili mi pošalji msn na pp.
Postavke kao što sam napisal gore dalje u temi.
Ajde napišite koji ste spremni što prije.
Instalirao sam patch 1.1 i nakon nekoliko vožnji i testova i nakon
raznih podešavanja kontrola, izbrisao sam igru i instalirao ponovo bez patcha.
Zato jel u 1.1 verziji s patchom više nije gušt vozit, auto kao da lebdi iznad asfalta i nemaš onaj osječaj da su sva
četiri kotača na zemlji kao u verziji 1.0, menu(izbornik) malo trza. Jedino je framerate malo viši ali
ništa posebno.
Neću stavljat taj patch, igram 1.0 verziju.
I da oni koji imaju 1.0 verziju ,
Ne vide i nemogu igrat s onima koji imaju 1.1 s patchom, i obratno.
e pa i ja imam 1.0....ujedno je crack pa mi se sad neda skidat taj patch...igra je i ovako dobra...nick ti pošaljem na pp....a msn ne koristim....brrrrr
dosta mi za danas...idem u krpe...treba radit ujutro...poz
Dođite ak hoćete.
Ja igram na GT 1 za sad.
Vidimo se
jel ima SAD netko za multi?
Ja, traži Crohr1 pod Global.
Žuri se
pa tražim....al nema te...a ti si ono na 1.1 jel
Jesam da.
Evo sad bude poluvrijeme, u 21.45 napravil budem session pod onim gore postavkama (GT1 itd..).
Dođite ak hoćete
eo ja ću ga odmah napravit
Bumo većeras kaj igrali?
Javite se ak ste zainteresirani.
Ajde se požurite i ak mislite igrati onda to stvarno napravite.
Ovih dana ih se puno prijavilo , a nikog na sessionu.
Gore su pravila za session.
U 21.00. delam server.
Ma nema nikakvog odaziva
Jučer sam bil nemaran i nisam igral uopće pa sam malo pal u poretku, bil sam 84..
Evo da vam "tata" objasni kak da vam predela vaš Logitech Cordless Rumblepad 2;
Najvažnije je riješiti se tog Cordless u registryu.
Napravite ovako:
Kao 1., izbrišite (deinstalirajte) Logitech Profiler
Kao 2., manualno deinstalirajte rumblepad 2 u "Device Manageru"
Kao 3., isključite ga iz kompa-usb
Kao 4., resetirajte komp
Kao 5.,napišite "regedit" i pronađite ovo: HKEY_CURRENT_USER\System\CurrentControlSet\Control\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM\VID_046D&PID_C219 - vrijedi za vistu
Kao 6., promijenite "OEMname" u Logitech Rumblepad 2 USB, tj. samo izbrišite Cordless
Kao 7., opet instalirajte Profiler i stavite svoj gamepad u USB kad vas to install zatraži
Kao 8., napravite Grid profil u profileru
Kao 9., izbrišite savegame folder pod Codemasters u My Documents- prethodno naravno napravite backup
Kso 10., uđite u igru i napravite novi profil
Kao 11. pod options/controls trebao bi se pojaviti vaš gamepad
Kao 12., izađite iz igre i opet izbrišite savegame folder
Kao 13., ponovno kopirajte onaj stari savegame
Kao 14., sve vaše postavke bit će vraćene i gamepad će raditi i u igri, menijima i replayevima
Za Xp registry javit ću vam kasnije.
I ubaciti vam "moj hack"(nije hakiranje nego modificiranje) za promjenu default komadni za gamepad
To hakeru, to se traži! :)
Mislil sam da ti inače radi Rumblepad, ne?
Meni je još uvijek dosta osjetljiv, al sam se navikel. Počele prve pobjede... nakon 100tke LOL :)
Budem ovo probal kaj si napisal, samo javi točan key za registry na XPu.
Pozz!
continued... :)
Čovječe pa to radi!!! Već sam počeo žaliti novaca potrošenih na gamepad, al sad više ne žalim ni lipe!
Našao sam key za XP, skoro isti, samo što je pod HKLM keyem na XPu:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM\VID_046D&PID_C219
Da svima s istim problemom uštedim rješavanje ovog problema, ja sam samo napravio ono što je Armor naveo pod točkom 5)
(samo sam izbrisao "Cordless" iz "OEMname"), ušao u igru, pod Control je odmah pisalo model gamepada (al bez Cordless naravno).
U igri su kontrole daleko finije nego prije. Sad bi se i mogao popeti negdje na vrh ljestvice... :)
E da, još sam prije svega zatvorio Logitech Profiler, al mislim da to nije nužno. But you never know...
Zeza me samo jedna sitnica. Po game menijima se može ići samo kad je Preset1 odabran, a i ne kad ja namjestim svoje kontrole.
Jel to do mene nešto, do gamepada ili do igre. Kako to radi kod tebe Armor?
Evo to je sve od mene, sad idem konačno malo uživati :)
Još jednom hvala Armor za rješenje, zbilja si mi uljepšao dan.
Nađemo se u GRIDu danas/sutra, ok?
Pozz!
Thx Burs
Evo vidim da vam radi, mora jer je provjereno...
Ak sad muke mučite s kontrolama koje su na default (preset1) namještene na gljive, tj. i gas i kočnica također, postoji rješenje; u vašem instalacijskom folderu, gdje je instaliran Grid, potražite Action map folder, uđite u njega i otvorite notepadom actionMapPreset7 koji je zadužen za Logitech Rumblepad 2. Poigrajte se sa kontrolama kak vam paše jer tu ih možete mijenjati, a učinak je perfektan.
Evo dijelim s vama ta znanja u nadi da ćemo postati jači.
Naravno da ćemo igrati Burs....
Molim nekog od moderatora da mi odgovori dal se smije "pastati" sadržaj tog foldera ovdje, onak, zbog Codemastersa, da slučajno ne krši njihova pravila.
Ne bi smjelo biti ali za svaki slučaj