ili je bag ili varas...
ili je bag ili varas...
Nemoj se tak nervirati Tom, samo te malo zezam. Vidim da ti je lako dici zivac, pa obecajem da necu vise... :)
Samo nastavi s dobrim rezultatima!
Sad nemam vremena za komp, bumo navecer oko 8-9, cujemo se jos prek msn-a
nadam se da vam se ubrzo pridružujem!
pa da pokažemo ko je najbolji na svijetu!!
DISCIPLINE: Pro Tuned
CAR: Nissan 350Z
ROUTE: Grand Circuit
Staza fenomenlano izgleda... Pogotovo u replayu :)
Da, sredio sam replay. Ubuduce, ako vam free space na sistemskoj particiji padne ispod 1,95GB, necete imati mogucnost gledanja replaya. Ako imate sitno iznad toga, onda sve ok u igri, al ako zatreba windowsima, onda ste ga nayebali...
Ja zasada slucaj rjesavam brisanjem hibernate file koji mi je 2GB, pa kad izađem iz GRIDa, onda ga opet ukljucim. Pain-in-the-ass ali radi.
Fakat mi se neda resize-at sistemsku particiju i usput sybat i windowse i sve ostale. Bas smijesno od Codemastersa kaj nisu to napomenuli ili barem dali kao opciju gdje bi hti ostavit taj privremeni replay file. Mozda izađe sa patchom...
Vidimo se za kakvih pol sata-sat vremena...
Pozz...
Sve "šljaka" perfektno osim mog gamepada.
Opet se ne da porihtati kak treba.
Idem sad dalje isprobavat, možda kaj sredim.
Preteško je pelati brze aute sa tipkovnicom.
Valjda znate ko sam ja
Race Driver Grid mi se čini zanimljivom igrom jer je kombinacija svih prijašnjih uspiješnih vozačkih igara.
Jao kako halam, nemrem se naigrat...covjece u onoj jednoj formulici cak vidis zavare izmedju dvije cijevi, tako daleko su isli sa detaljima...bolesno!Skupio oko pola milje eura vec ^^
Neznam zašto na Gridu mi neprepoznaje joystick, koristim logitech rumbelpad 2.
Treba li što dodatno podesiti jer kad uđem pod kontrole imam samo opcije od tipkovnice?!
Neznam zašto na Gridu mi neprepoznaje joystick, koristim logitech rumbelpad 2.
Treba li što dodatno podesiti jer kad uđem pod kontrole imam samo opcije od tipkovnice?!
Ništa onda nastavit ću s tipkovnicom!!!
Igra je prebolesna!!!!
POZDRAV!
Mogli bi danas nekaj odigrati svi skupa (koji smo i do sad).
Na nekom private serveru tako da niko ne smeta.
Javite tu ko je zainteresiran.
samo ne na stazi koju vjezbas vec 4 dana za redom :)
pozzz...
pozz narode!!!
Igra je odlična i sve ali imam jedan problem....Dakle staza Le masns (24 satna utrka u igri 24 min)...Igra lijepo radi i sve dok na toj stazi ne dođem do dijela kada je mrak i pale se svijetla,onda igra sa prosječnih 55 frameova padne na neigrivih 18...Ima li neko sličan problem ??
Inače moja konfa je quad6600 2.4,3 gb ddr2,HD 3870 i igru igram na 1280x1024,multisampling 4x i sve ostalo do kraja i igra mi je radila ko podmazana na 55 frameova u prosjeku..I na toj stazi tako radi do dijela kada pand mrak i onda počne štekat.Ako ima neko pojma o čemu je riječ možda??
Hvala unaprijed
za problem s le mansom neznam, meni radi normalno. jedino dok padne noć koj put zna malo na kratko (na stotinku) zaštekati dok se upale svetla na autu.
evo malo jedan screenshot da se pohvalim.
ma meni na svakoj stazi po mraku...probo sam sad u race day nać staze po mraku i isti problem...frame rate bude 20,a po danu 50-60 na istim detaljima...ne kontam stvarno šta je, vas dvojica imate nvidijine grafe....možda su neš sjebali po pitanju atijevih,ne znam...nadam se da ću riješit uskoro problem :D
Moram reći da još nisam ni probal taj La mansh.
Inače, problema ima prilično sa igrom.
Ponekad framerate padne na 1 fps (35-45 inače) i ne miče se.
Meni je najviše problema stvoril "Spa". Jednostavno se miješaju teksture ponekad.
Najveći je problem ne podržavanje Logitech Rumblepad 2 gamepada.
Ima po netu miljun pritužbi korisnika upravo na to.
Zapravo, postoji način kak ga naštelati barem kolko-tolko pristojno. No i to je daleko od toga kak bi trebal funkcionirati.
Evo svima koji muku muče sa Logitech Cordless (i običnim) Rumbepadom 2 mali tutuorijal.
Nakon kaj sam pregledal malo više foruma o tom problemu, došel sam do, za sad najboljeg rješenja.
Za ovo skinite najnoviji Logitech Profiler (verzija 5.02).
Uđite u igru, odite pod driving controls meni.
Sad trebate ići pod CUSTOM, pa CTRL kako bi mijenjali kontrole.
Namjestite skretanja pod Axis (gljive) i ostale komande kak vama paše.
ESC i pod MY PROFILE RUČNO spremite profil još jednom.
Izađite iz igre.
Upalite Logitech Profiler i odite pod LEFT STICK X-Axis - Axis Properties. (Isto ponovite i za Y-Axis)
Pod njima stavite ovako:
Sensitivity- 10-15
Dead Zone- 15-20
Range- 60-65
Opisano i na slikama dolje. Stisnite OK i ostavite Profiler da radi.
Uđite u igru.
NAPOMENA: ADVANCED options NEmojte dirati unutar igre!
Eto, to bi bilo to!
Slike:
piše samo da imas FF ali koje je serije se ne zna.
kontrole si uspel podesiti?
ja isto vozim s volanom, logitech driving force pro, i znam da su kontrole kak su podešene (na GRIDu) po defaultu katastrofa, totalno neigrivo.
A ja se čudom čudim kako me tako s lakoćom prestižete :)
Samo vi čekajte dok ne nabavim G25...
A ja se čudom čudim kako me tako s lakoćom prestižete :)
Samo vi čekajte dok ne nabavim G25...
Evp ljudi ima za kupit GRID na steamu za 39.99 dolara. To je oko 191 Kn. Prava poslastica za male pare, manje ne moze
...
Evo kupio je.... Nemogu vjerovat za koje sitne pare...
Samo da dode i Mass Effect na steam
Kad dođem doma, gledam na jedno oko pa nisam bas koncentriran, a onda gubim... a ne volim gubiti :)
Ako ne sutra, onda sigurno za vikend jedan duzi private session.
Pozz...