Race Driver GRID kamera

poruka: 8
|
čitano: 1.123
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Race Driver GRID kamera

Zna li netko kako mogu vrtiti kameru oko auta kad se npr. sudarim (u instant replayu)?

Btw dok sam gledao trailer vidio sam kako je to neki tip napravio na XBOX-u 360.

AsRock P4V88+, socket 478 Intel Celeron D 325 2.53 GHz Club 3D GF 7600 GS 256 MB 1 GB DDR 133 MHz Seagate Barracuda 80 GB, 7200 rpm, 2 MB cache Seagate Barracuda 160 GB, 7200 rpm, 8 MB cache Chieftec 400W
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2008 17:04 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Race Driver GRID kamera

Zar nitko ne zna?

AsRock P4V88+, socket 478 Intel Celeron D 325 2.53 GHz Club 3D GF 7600 GS 256 MB 1 GB DDR 133 MHz Seagate Barracuda 80 GB, 7200 rpm, 2 MB cache Seagate Barracuda 160 GB, 7200 rpm, 8 MB cache Chieftec 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Race Driver GRID kamera

Jel ti trebala nova tema za to?

Ima već tema za Grid i bilo je već to pitanje.

Odgovor je NE

Neka pati koga smeta.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Race Driver GRID kamera
Armor kaže...

Odgovor je NE

Sorry ali me zanimalo.
Baš mi je to glupo što ne mogu okretati i gladati kako ja hoću te sudare...
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2008 17:47 (crystal6).
17 godina
neaktivan
Race Driver GRID problem

Iskoristiti ću ovaj topic da ne otvaram novi... Pojavio mi se jedan problem koji prije nije bio prisutan. Auto neće ni lijevo ni desno, bez obzira koristio gamepad ili tipkovnicu, i na kraju sam morao odustati. Je li netko doživio nešto slično?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Odgovor je NE

Armor i svi ostali kaj ste svi slijepi ili glupi ili oboje.NA EKRANU VAM PIŠE DA JE F7 I F8 ZA MJENJANJE POZICIJE KAMERE.
Dajte se naučite čitati,nije kompjuter za svakog bedaka.
17 godina
toma kaže...
Armor kaže...

Odgovor je NE

Armor i svi ostali kaj ste svi slijepi ili glupi ili oboje.NA EKRANU VAM PIŠE DA JE F7 I F8 ZA MJENJANJE POZICIJE KAMERE.

Ne nismo glup/i.
Autor očito msili na kameru otvorenog pogleda, tj. slobodnog rotiranja u svim smjerovima, barem oko auta.
E vidiš, toma, to je nemoguće u toj igri.
Navedeni F7 i F8 samo mijenjaju defaultne kamere s kojima možeš plelati u igri ionu default kameru, od replaya koja radi kaj hoće.

ROCCO kaže...

Iskoristiti ću ovaj topic da ne otvaram novi... Pojavio mi se jedan problem koji prije nije bio prisutan. Auto neće ni lijevo ni desno, bez obzira koristio gamepad ili tipkovnicu, i na kraju sam morao odustati. Je li netko doživio nešto slično?

Da problem se javlja često kad pokušavaš namjestiti kontrole pod CUSTOM.
Riješenja su višestruka; Kao 1., kad promijeniš kontrole pod custom, manualno spremi/sejvaj profil pod options.
                                       Kao 2., Koji imaš gamepad?
                                       Kao 3., izbriši sejvove, napravi novi profil i uredi kontrole pod (1. postupak) i opet vrati stare sejvove-sigurno rješenje, a ostaju ti save gameovi.
Javi dal radi.  

P.S. toma, nemoj vrijeđati slijepce, oni su sve samo ne glupi.

Neka pati koga smeta.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2008 8:16 (Armor).
17 godina
toma kaže...
Armor kaže...

Odgovor je NE

Baš toma, dobro ti je rekao Oklop. Mislili smo na kameru slobodnog tipa, a one s f7 i f8 su manje-više kamere koje imaš prilikom vožnje. A ona kao kad gledaš prijenos je totalni promašaj. Nikad nije dobro postavljena kad se treba nešto vidjeti.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice