Quantum Break

poruka: 41
|
čitano: 4.758
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Quantum Break
eywa33 kaže...
Koja je razlika jedne 5870 i 7970/280/380... Prodaju nam muda pod bubrege već tih 7-8 godina

Ili GTX 670, 760, 770, 960 :D 

Što se igre tiče stavrno izgleda vrhunski ali po meni to ne vrijedi punu cijenu...to se odigra za nekih 12 sati, možda malo više ili manje i banana. Brijem da to neće imati neku veliku prođu na PC platformi ali svakako dobro da izlazi.

17 godina
neaktivan
Došli smo u dva cijela posta od 60 do preko 100 FPS-a i prosjeka od 75...

Možeš ti ikada išta napisati, a da nije strawman?
16 godina
odjavljen
HAL kaže...
Došli smo u dva cijela posta od 60 do preko 100 FPS-a i prosjeka od 75...

Možeš ti ikada išta napisati, a da nije strawman?

Bojim se da nisi razumio moj komentar.

Svakako, činjenica je da su trenutne "high end" kartice ove godine u srednjem segmentu, a to znači da će trenutni srednji ići niže. 970 će pasti ispod 350 dolara koliko sada košta i ispasti iz aktualnog segmenta tržišta, jer će biti dostupne brže kartice za isti novac. 

Nvidia upravo testira 4 Pascal čipa, što znači da postoji velika mogućnost da pokrije cijelo tržište Pascalima ove godine, a to znači da je 970 povijest, odnosno da je neće biti moguće nabaviti osim iz starih zaliha. Slično je najavio i AMD, a sve skupa je logično, jer je promjena proizvodnog procesa prilika da se ugase 28nm pogoni.

Novost. Igra neće izaći na Steamu ili sl. nego samo na MS Storeu, a to vjerojatno znači da neće biti podrške ni za Fullscreen, G-Sync, FreeSync, SLI/CF...

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 10:43 (Tonči).
11 godina
neaktivan
Quantum Break

Pozdrav Kolege.Treba mi pomoc oko instalacije ne mogu nikako da je instaliram.Jer ima neko jogurt verziju???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Quantum Break

Igra tko ovo čudo? Jel igra sad bolje radi nakon ovog ogromnog update-a od 20+ GB ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Quantum Break

Imam problema sa misem u igri , svaki put kad okrenem mis, krene laggat.Kad se krecem bez misa sve radi normalno. stavio sam sve na najmanje u postavkama, smanjio rezoluciju, updateo drivere za mis,grafu. I ne nije mi na lock 30fps. Malo sam guglo samo sam naso da je mozda do windows updatea kb3156421 ali ja ga nemam.
Verzija mi je  1.7.0.0

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2016 17:40 (matecro007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

http://www.remedygames.com/quantum-break-coming-to-steam-and-pc-retail-on-14th-of-september/

Evo, dolazi konačno Steam verzija. Također nece imati ono Microsoftovo UWP govno te će podržavati DX11. DX11 će ti vjerojatno pomoći jer ce to vjerojatno biti stabilnija verzija. 

Ali ovime su i malo, po mojem mišljenju, pljunuli u lice onima koji su igrali ovu "eksperimentalnu" verziju koja češće nije radila nego je. Koliko sam na internetu vidio, oni kojima je dobro radila i imala kvalitetne performanse su iznimka a ne pravilo.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
14 godina
Quantum Break

Uzet će se kad bude oko 5 eura.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Quantum Break

Jel kome jos ovako graficka na 70-80 % GPU usagea,a CPU ne bottlenecka ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Quantum Break

Nakon nekog vremena dok je dosla stabilna verzija na one stranice mogu reci iznenadila me igra, bas mi je sjela i budem ju odigrao sa uzitkom. Volim takve igre sa dosta price i zbivanja.
Solidnih 7/10 za mene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Quantum Break

stigla  ver od skidrowa i sve radi kak spada 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice