Przenje na vise dijelova

poruka: 8
|
čitano: 4.765
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Przenje na vise dijelova

imam jedan problem , imam file(igru) velicine vece od 6gb i kako da ja sada nju sprzim na 2 dvd te da je mogu kasnije normalno instalirati , da me trazi ono tipa insert dvd 1 , insert dvd 2 , jeli postoji neki program za to ili sta               unaprijed vam hvala

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Przenje na vise dijelova

Možeš sa WinRarom to napraviti: to radis na nacin da dodas novu arhivu, Compression Method OBAVEZNO stavi na Store, a Split to Volume odaberes šta želiš, u ovom slučaju DVD i napravi ti dva dijela. I to ti onda ne može radit na način da te pita insert DVD1 pa onda DVD 2 nego moraš ta dva dijela extraktirat u originalni file te potom instaliraš.

edit: ili kupi DVD Dual layerSmijeh

C2D E6550,Abit IP35-E, 2 GB Kingmax(800 Mhz), 8800 GTS 320 MB, WD 400 GB, Philips 200 WS
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2008 22:18 (shark).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Przenje na vise dijelova

Pa ako ti igra nije orginal,onda možeš napraviti tak kak ti je rekel čovek gore,samo kaj ti WinRar ima i druge mogučnosti.Prvo instaliraj igru na disk te onda prije igranja napravi arhivu(od foldera gdje je instalirana igra) koju buš raspodjelil na 2 DVD,samo kaj u njoj odredi koje datoteke da ti napravi u My Documents(ako trebaju te za igru a ona jih nebre sama napraviti,večina igri ti sama napravi datoteke za save,ako jih nema),dodaj nek ti nakon instalacije napravi shortcut na izvršnu datoteku na desktopu ili u start meniju(ili negdje gdje želiš),dodaj stavke koje trebaju u registry(ako misliš naknadno instalirati neki patch),i od toga napravi .exe datoteku(samo kaj deni da ti ta prva .exe datoteka bude veličina oko 5MB jer ti budu inaće Windowsi prvo cjeli DVD učitavali u temp folder,a tek onda pogrenuli instalaciju),te tu još deni Autorun datoteku i to ti je to.Sad buš imal igru na dva DVD-a,gdje ti se bu cjela igra instalirala direktno sa DVD-a,bez potrebe za dodatnim instaliranjem.To ti je dobro jer možeš staviti da se crack automatski sam prekopira prek orginala tak da ne trebaš posle ti.

Je još možeš i dodati da ti Winrar pokrene instalaciju DirectX ak očeš,prije,za vrijeme ili poslije instalacij.To su ti mogučnosti WinRar-a koje malo tko koristi,dok je u stvari to dosta jaki program.Imaš nekaj slično i za WinZip.

To ti je za WinRar ali imaš i gotove programe kao Setup Factroy,koji to rade jednostavnije nego je to sa WinRarom.

To ti sve vrijedi za piratske igre,orginale nebreš na taj način.

PS: Svi ti programi ti automatski kompresiraju datoteke tak da ti budu možda još manje nego prije,a ti možeš isto tako izbaciti djelove koji ti netrebaju,te koje igra ne koristi(kao naprimjer,neki drugi jezik ili neki dodatni filmovi koje možeš ak ti se da još i dodatno zripati.)

PPS:za sve potrebne funkcije koje trebaš kod toga,objašnjenje su u pomoći od WinRar-a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2008 17:22 (toma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Przenje na vise dijelova

puno vam hvala

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Przenje na vise dijelova

ajde imam nesto slicno 

program ashampoo B S e sad ja prvi put zaprzim dva filma kada idem sljedeci put przit pise mi da je dvd pun iako nije e sad sto treba napravit da bi ja mogao dvd nadopunjavati kada ja zelim???

iako imam maknutu kvacicu na "Finalize the DVD. ( After discs have been finalized, they cannot be changed anymore )

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Przenje na vise dijelova
Jim Carrey kaže...

ajde imam nesto slicno 

program ashampoo B S e sad ja prvi put zaprzim dva filma kada idem sljedeci put przit pise mi da je dvd pun iako nije e sad sto treba napravit da bi ja mogao dvd nadopunjavati kada ja zelim???

iako imam maknutu kvacicu na "Finalize the DVD. ( After discs have been finalized, they cannot be changed anymore )

Je li piše na disku RW?

When all else fails - crowbar the fucker
15 godina
neaktivan
username kaže...
Jim Carrey kaže...

ajde imam nesto slicno 

Je li piše na disku RW?

ne dvd+r 

ali meni ne treba dvd koji se brise nego, npr danas sprzim jedan film a htio bi drugi dan sprzit jos jedan na taj isti dvd i tako dok ga ne popunim, problem je to sto meni program uvijek "zatvara" dvd

16 godina
protjeran

Nema to veze jel RW, svaki CD -DVD mozes dopunjavati, imam ja Ashampo ides Burning files and folders- Update an Existing CD/DVD Blueray.Razlika ti je jedino sto na obicni CD - DVD mozes nadopunjavati a na RW mozes brisati.

http://s7.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=21829
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 9:53 (311008).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice