Evo ovako ja imam problem iako imam novu konfiguraciju i monitor da mi se pojavljuju neke prozirne crte igrao ja na low,medium ili high jedna takva prelazi preko ekrana, jeli to zbog rezolucije jer zbog grafičke nije(ATI RADEON HD 4850) inače monitor je 20"
Pa koliku rezoluciju da stavim??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ovako ja imam problem iako imam novu konfiguraciju i monitor da mi se pojavljuju neke prozirne crte igrao ja na low,medium ili high jedna takva prelazi preko ekrana, jeli to zbog rezolucije jer zbog grafičke nije(ATI RADEON HD 4850) inače monitor je 20"
tako je i meni kad igram.
možda je to neki bag na igrica
Piratska verzija- loši crack
Još jednom je treba skinut..haha
skini si novi c***k sa neke str
Hmm možda je to onaj problem sa Vsync-om... Tak nekaj je bilo s pes-om al se ne sjećam točno kaj. Ili možda refresh rate 
Uglavnom, skini ATI Tray Tools ako nemaš, napravi profil za pes (pes2009.exe), override-aj refresh rate (na onaj od desktopa), i onda u opcijama pes-a (settings.exe) uključi "Wait for Vsync".
Bit ce da je do loseg Cracka. Nego mene zanima jedna stvar, koliko ljudi na ovom forumu ima legalne igre brijem da svi prek torrenta skidaju, eventualno netko ima pokoju origigi igru...
Reinstaliraj igru, skini i stavi si najnoviji patch (brijem da je 1.40) i sa gamecopyworld-a skini crack za tu verziju pa probaj!!!
Bit ce da je do loseg Cracka. Nego mene zanima jedna stvar, koliko ljudi na ovom forumu ima legalne igre brijem da svi prek torrenta skidaju, eventualno netko ima pokoju origigi igru...
Osim moderatora,mislim oko 2% forumasa.
Osim moderatora,mislim oko 2% forumasa.
Nisan ja 100% siguran ni da oni imaju samo orginale
Nije ni do cracka ni do drivera ni do ostalih navedenih stvari, nego u postavkama za grafiku postavis frame skipping il tako nesto i radit ce ti kako treba. pozdrav
Nisan ja 1005 siguran ni da oni imaju samo ogrinale
????
Imam i ja problem!Skino sam neki upgrade sa neta i kada sam ga installirao nisam mogao da pokrenem PES 09!Evo slike koja mi izadje kad pokrenem igricu!
jel moze meni neko da pomogne?
Imam i ja problem!Skino sam neki upgrade sa neta i kada sam ga installirao nisam mogao da pokrenem PES 09!Evo slike koja mi izadje kad pokrenem igricu!
jel moze meni neko da pomogne?
Imao isti problem s Amplitube 2. Nisam rješio. Ajde tko zna neka kaže. I mene zanima.
Da li niko ne moze da mi pomogne?!