Problem s novim Pesom??

poruka: 16
|
čitano: 1.819
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s novim Pesom??

Evo ovako ja imam problem iako imam novu konfiguraciju i monitor da mi se pojavljuju neke prozirne crte igrao ja na low,medium ili high jedna takva prelazi preko ekrana, jeli to zbog rezolucije jer zbog grafičke nije(ATI RADEON HD 4850) inače monitor je 20"
Pa koliku rezoluciju da stavim??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s novim Pesom??
H200H kaže...

Evo ovako ja imam problem iako imam novu konfiguraciju i monitor da mi se pojavljuju neke prozirne crte igrao ja na low,medium ili high jedna takva prelazi preko ekrana, jeli to zbog rezolucije jer zbog grafičke nije(ATI RADEON HD 4850) inače monitor je 20"

tako je i meni kad igram.

možda je to neki bag na igrica

17 godina
neaktivan
H200H kaže...

Piratska verzija- loši crack

Music is my life :)
16 godina
neaktivan

Još jednom je treba skinut..haha

17 godina

skini si novi c***k sa neke str

Je li ljubav umjetnost? Tada zahtijeva znanje i napor!
17 godina
neaktivan
Problem s novim Pesom??

Hmm možda je to onaj problem sa Vsync-om... Tak nekaj je bilo s pes-om al se ne sjećam točno kaj. Ili možda refresh rate Neodlučan

Uglavnom, skini ATI Tray Tools ako nemaš, napravi profil za pes (pes2009.exe), override-aj refresh rate (na onaj od desktopa), i onda u opcijama pes-a (settings.exe) uključi "Wait for Vsync".

0 0 hvala 0
16 godina

Bit ce da je do loseg Cracka. Nego mene zanima jedna stvar, koliko ljudi na ovom forumu ima legalne igre brijem da svi prek torrenta skidaju, eventualno netko ima pokoju origigi igru...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan
Problem s novim Pesom??

Reinstaliraj igru, skini i stavi si najnoviji patch (brijem da je 1.40) i sa gamecopyworld-a skini crack za tu verziju pa probaj!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Independent kaže...

Bit ce da je do loseg Cracka. Nego mene zanima jedna stvar, koliko ljudi na ovom forumu ima legalne igre brijem da svi prek torrenta skidaju, eventualno netko ima pokoju origigi igru...

Osim moderatora,mislim oko 2% forumasa.Belji se

16 godina
neaktivan
Problem s novim Pesom??

Imam i ja problem!Skino sam neki upgrade sa neta i kada sam ga installirao nisam mogao da pokrenem PES 09!Evo slike koja mi izadje kad pokrenem igricu!

Ivke

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
Independent kaže...

Osim moderatora,mislim oko 2% forumasa.Belji se

Nisan ja 100% siguran ni da oni imaju samo orginale

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 15:22 (thuglife).
17 godina
neaktivan
Problem s novim Pesom??

Nije ni do cracka ni do drivera ni do ostalih navedenih stvari, nego u postavkama za grafiku postavis frame skipping il tako nesto i radit ce ti kako treba. pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...
VirtUoso kaže...
Independent kaže...

Nisan ja 1005 siguran ni da oni imaju samo ogrinale

????

16 godina
neaktivan
Ivke kaže...

Imam i ja problem!Skino sam neki upgrade sa neta i kada sam ga installirao nisam mogao da pokrenem PES 09!Evo slike koja mi izadje kad pokrenem igricu!

jel moze meni neko da pomogne?

Ivke
17 godina
Ivke kaže...
Ivke kaže...

jel moze meni neko da pomogne?

Imao isti problem s Amplitube 2. Nisam rješio. Ajde tko zna neka kaže. I mene zanima.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Problem s novim Pesom??

Da li niko ne moze da mi pomogne?!

Ivke

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice