Problem sa Metro 2033 maskom...

poruka: 10
|
čitano: 1.478
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Već 3 levela za sobom vučem totalno uništenu masku, zbog takve maske nisam u stanju naći novu, a ne mogu je skinuti držeći G jer samo prikaže da nemam filtera...

Ima neko ideju kako je se riješiti, i da btw maska je u još gorem stanju budući da me metak pogodio...

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem sa Metro 2033 maskom...

Da bi promjenio masku moraš naći drugu sa nekoga trupla( stisneš i držiš E)

A da filter promjeniš stisneš G

16 godina
neaktivan
Point-X kaže...

Da bi promjenio masku moraš naći drugu sa nekoga trupla( stisneš i držiš E)

A da filter promjeniš stisneš G

Problem je kaj ja ne znam tačno gdje bih mogao naći tu masku, je li na levelima gdje se tip guši tipa površine ili mogu i u metrou?

I problem je kaj ja ne mogu vidjeti trupla na tlu zbog stanja maske..

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
17 godina

Hehe, kad se prvi put izlazilo na povrsinu ja nisam kupio filter za masku, vani stojim i crkajem nemogu nista jer nema drugih maski u blizini, onda morao loadat prijasnji save da kupim filter, znaci ako ima truplo skines s njih :D

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma mora ih biti posvuda, ako ti smeta maska skini je.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 11:31 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jako cudno da je ne mozes skinuti drzeci G... ALi kao sto je vec receno, cim naletis na prvu citavu, mozes ih zamijeniti drzeci E. A u principu se uvijek pojavi negdje citava maska taman prije nego sto ti treba

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Vjerovatno bug u igri da ju ne mogu skinuti, nego, može li se kupiti maska ili samo filteri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BannedOnThisForum kaže...

Vjerovatno bug u igri da ju ne mogu skinuti, nego, može li se kupiti maska ili samo filteri?

Je bug je, probaj relodat prijašnji save i krenuti ispočetka.

16 godina
neaktivan
Point-X kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Je bug je, probaj relodat prijašnji save i krenuti ispočetka.

Taj prijašnji save je prije 3 levela Plač

17 godina

Koliko sam čitao tako je ekipa jedino uspjela riješiti taj bug.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice