Problem sa instalacijom coda2

poruka: 4
|
čitano: 1.215
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa instalacijom coda2

dobio sam od frenda na cd-u cod2, i tamo se nalazi la datoteka .gbi . E sad mene zanima kako da pokrenem instalaciju??

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa instalacijom coda2
luxxxfromhell kaže...

dobio sam od frenda na cd-u cod2, i tamo se nalazi la datoteka .gbi . E sad mene zanima kako da pokrenem instalaciju??

CoD2 ima instalaciju koja ne može stati na jedan CD, nadalje ako je sve uredu instalacija bi trebala po automatizmu započeti autoplayem odnosno po umetanju instalacijskog medija u čitač (autorun.exe).

Ako neće ni tako, onda potraži u instalaciji ikonicu "Setup" i ručno je pokreni i onda bi trebala započeti instalacija.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
15 godina
boxer kaže...
luxxxfromhell kaže...

CoD2 ima instalaciju koja ne može stati na jedan CD, nadalje ako je sve uredu instalacija bi trebala po automatizmu započeti autoplayem odnosno po umetanju instalacijskog medija u čitač (autorun.exe).

Ako neće ni tako, onda potraži u instalaciji ikonicu "Setup" i ručno je pokreni i onda bi trebala započeti instalacija.

hmm. Nema nigdje ikonice od setupa :S Deamon tools neprepoznaje datoteku tak da nemrem mountat. Da jedino možda pokušam preimonovati pr. cod2.exe?? Jel bi onda radilo??

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
17 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
boxer kaže...
luxxxfromhell kaže...

hmm. Nema nigdje ikonice od setupa :S Deamon tools neprepoznaje datoteku tak da nemrem mountat. Da jedino možda pokušam preimonovati pr. cod2.exe?? Jel bi onda radilo??

Pa izgleda da nemaš originalnu igru ili barem piratsku sa normalnom instalacijom. Ako ti ni Deamon tools ne prepoznaje, ne mogu ti pomoći.

Savjetuj se sa svojim prijateljem koji ti je dao CD.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice