Jel kupljena verzija ili opala sa interneta?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pokusao sam i uradio sve tako ali opet isto hahaha stvarno mi nije jasno zasto nece pored svega navedenog sto sam odradio ..
Ja sam tako uspio riješiti, s time da sam prije toga isto radio poput tebe.
Nitko tu ne spominje,ali PESedit je opet počeo raditi patch... čekirajte blog... :)
Nitko tu ne spominje,ali PESedit je opet počeo raditi patch... čekirajte blog... :)
ja nemogu naci :O
ni ja, zadnji blog post je o data packu da izlazi 29.10. nakon čega izlazi i galaxy patch (osim ako prije ne rješe enkripciju).
Osao mis u pm, da nema pes-a danas bi ispalio.. :-)
Koliko vas ima original cd key ovdje? Jel se isplati uzimat original za online?
kolko sam skužio do sada. Svi koji imaju neki neslužbeni patch dobivaju utakmice bez igranja. Taman kad ti nađe nekoga online izbaci da je on izašao i dobiješ utakmicu. Ako ima isti patch kao i ti onda igraš utakmicu normalno.
ja nemogu naci :O
ah,sorry, treba otići na njihov forum... :)
Nedavno mi je palo kućište sa police,i od tad igrice ne mogu pokrenuti...otišla je graficka jel tako? Moze li mi neko reci koliko bi kostao popravak?
Otiđi na PES-ov "Settings" i pod "Specifications" da se uvjeriš šta je tačno sa grafičkom, jel skroz crkla pa ti comp radi na integrisanoj ili je nešto drugo.
Jel ima kakav patch u naznaci? Suci ne sude qurca, imaju tekme kad em suci im ne sude ništa, svaki pass im je perfektan i sve što puknu ulazi, sa ruba 16, pod prečku, od stative...ma nabiju te 3-4 komada u par minuta.
kao da ih yebeno nabriju.
Znam da nikad takve stvari neće sredit poatchem, ali sudac je yebeni sljepac.
Onda ti bi problem mogao biti antivirus koji ti je obrisao neki dll od flastera za pale igre
ovo ti se dogoti kad isprovociraš skriptu i odlucis pobjediti a nije ti preodređeno :D
znači poveo sam 1-0 u 5oj min,lijepi gol rakitića...i totalno dominirao...i onda su oni uputili prvi šut u 43oj a dugi u 45oj min....i to na isti način...njihov obrambeni iz velike dubine svoje polovice dugačku (u stilu "bekama")na zlatana....i to je to....
na kraju sam se totalno raspao...pa su počeli pucati sa svih pozicija i švedi,ali se komp malo smilovao...više nisu zabijali...
ali kad se osjecas totalno glupo što igraš...znači nakon tih 1-5 ja sam zadovoljan igrom,šansi puno,gol zabio,kad sam direktno utjecao u obrani,i tu sam ih zaustavljao...ali primiš 5 golova gdje uopce ne mozes utjecati nikako
https://vid.me/7xWn
prvom me nogom malo namjesti,pa me drugom pokosi :) čisto na loptu :D
Znam vašu bol dečki.
Igram svaki dan par tekmi koliko stignem i redovito izludim. Igram talijansku ligu, ML sa defaultnima.
Igraš protiv rome, juve ili intera. Točno ti ne daju poobjedit, dominacija riki, stative prečke, golman skida nemoguće. Moj retardirano neće da uhvati loptu kad mu vratim glavom. Obrana ne zna izbit.
On dobije dubinsku, gurne, moj trči za njih, vuče za dres ali ništa, iako pričamo o omjeru 190-90kg vs 170-70kg tipa, i moj ga ne može ''pojesti'', lagano na golmana, izletim mu pa stanem, on ide lob, golman ide u rikvrec,stane, pa se baci taman da ga pređe lopta.
Smiješ se onako jadno jer vidiš da nema smisla, jer ti u sudačkoj koja obavezno traje par minuta preko onog rečenog uvaljaju dva super euro gola.
12(10) prema tipa 3(2) i izgubiš 1:2.
Alt f4 i bok.
nije svaka tekma takva, ali neke su tako očite skripte ono....
još gore nego u prošlom nastavku.Sad se ovo često dogodi.Doduše ovo je iz 1vs1,u ML se događa tako često
Jep, vidi ovo 7min preko lol.
e kako se doda drugi izvođač na free kick zaboravio sam...
ljudi u cemu je fazon.. fps mi je 60, cpu i gpu nisu na 100% a i dalje mi lag-a igra, graficka gtx 460??
još gore nego u prošlom nastavku.Sad se ovo često dogodi.Doduše ovo je iz 1vs1,u ML se događa tako često
Si skinuo patch za stadioni?
Malo mi je taj travnjak prezelen,takav je i meni na patchu koji sam skinuo.. 41 stadion i trava mi je nekako nerealno zelena
Onda ti bi problem mogao biti antivirus koji ti je obrisao neki dll od flastera za pale igre
ma drug nemam antivirusa digao sam tek sistem i jos nisam stavio dok ne rijesim ovaj pes16..al kako gledam necu ga ni rijesiti haha fakat sam zbunjen :D
Znam vašu bol dečki.
Igram svaki dan par tekmi koliko stignem i redovito izludim. Igram talijansku ligu, ML sa defaultnima.
Igraš protiv rome, juve ili intera. Točno ti ne daju poobjedit, dominacija riki, stative prečke, golman skida nemoguće. Moj retardirano neće da uhvati loptu kad mu vratim glavom. Obrana ne zna izbit.
On dobije dubinsku, gurne, moj trči za njih, vuče za dres ali ništa, iako pričamo o omjeru 190-90kg vs 170-70kg tipa, i moj ga ne može ''pojesti'', lagano na golmana, izletim mu pa stanem, on ide lob, golman ide u rikvrec,stane, pa se baci taman da ga pređe lopta.
Smiješ se onako jadno jer vidiš da nema smisla, jer ti u sudačkoj koja obavezno traje par minuta preko onog rečenog uvaljaju dva super euro gola.
12(10) prema tipa 3(2) i izgubiš 1:2.
Alt f4 i bok.
nije svaka tekma takva, ali neke su tako očite skripte ono....
Ja igram s West Hamom na superstar težini . Polusezona taman jučer prošla i držim se na 3. mjestu, jedino ko me izdominirao bili su City (4:0) i Everton (6:2). Nisam se naživcirao jer sam otkinuo po 3 boda Unitedu, Arsenalu i bod Chelseau.
Zabavno je igrati, na Superstar se vidi da najviše griješi komp kad igraju Long balls, to mi naravno najviše odgovara kad imam counter attack i brza otvaranja.
Jedina mana su transferi ; Još kad sam sa Juventusom igrao , dobio sam ponudu od 40 milja za Buffona i idem isprobati koliko bi morao izdvojiti za De Geu - 27 milja. Dobim ponudu za Pirla, ni manje ni više nego od Torina - 35 milja.. 30 milja za Barzaglia. Znači transferi ne samo kod mene , općenito kad gledam kako se kupuje, redom super stari odlaze u glupe klubove..
Da barem postoji neki omjer , recimo da klub ima ___ reputaciju, a igrač kakve je kvalitete ne može u klub ispod ___ reputacije.: i to je sva mudrost..
Ovako sam sebi moram ograničiti kupnju, razmišljati što je realno za West Ham, sve da ne kupim predobre igrače, što bi narušilo realnost.. Al onda dođe West Brom i iskešira za Van Persia..
Ja sam krenuo master ligu sa Arsenalom na proffesional s ciljem da sagradim mladu momcad i eto zasad mi uspijeva,mogu reci da se mladi igraci u pesu jako brzo razvijjaju,od igraca sam jedino kupio lewandowskog i sterlinga a ostale sam iz youth teama uzo ili akademije,zasad sam na 2 mjestu.
Ja sam krenuo master ligu sa Arsenalom na proffesional s ciljem da sagradim mladu momcad i eto zasad mi uspijeva,mogu reci da se mladi igraci u pesu jako brzo razvijjaju,od igraca sam jedino kupio lewandowskog i sterlinga a ostale sam iz youth teama uzo ili akademije,zasad sam na 2 mjestu.
Terence Kongolo
http://www.pesmaster.com/t-kongolo/pes-2016/player/46858/
Obavezni član mlađih ekipa
Si skinuo patch za stadioni?
Malo mi je taj travnjak prezelen,takav je i meni na patchu koji sam skinuo.. 41 stadion i trava mi je nekako nerealno zelena
ne,imam sweet fx