Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 276.400
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

evo moga komentara na igru,grafika lošija nego prijašnja verzija,tereni pogotovo loši.U master ligi opet ništa novo.

Gameplay puno realniji i bolji,šutevi,golmani,prekršaji,uklizivanja..mnogo bolje. Također napokon menu malo ljepši :)

Komentatori mi već idu na jetra,ali stvarno imam filing da sve godine govoru jedno te isto.

I ove godine smo se toliko nadali velikoj promjeni,ali još ništa od toga 

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2015
exorc1st kaže...

jel se kod vas primjeti kad promjenite duzinu trave? ja nista ne primjecujem, i hoce li pesEdit ubrzo izdati neki patch? :D

Vizuelno teško da možeš primjetiti {#} , ali zato obrati pažnju prilikom kratkih pass-ova i možda primjetiš da je lopta dosta sporija.

16 godina

PESedit ove godine štrajka. Tako da sad se izrada patchava vraća isključivo na dobre stare zajednice. Koje su ovi iskorištavali i pomalo razhebali. Pa će trebati strpljenja za kvalitetan patch{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DuMe kaže...

evo moga komentara na igru,grafika lošija nego prijašnja verzija,tereni pogotovo loši.U master ligi opet ništa novo.

Gameplay puno realniji i bolji,šutevi,golmani,prekršaji,uklizivanja..mnogo bolje. Također napokon menu malo ljepši :)

Komentatori mi već idu na jetra,ali stvarno imam filing da sve godine govoru jedno te isto.

I ove godine smo se toliko nadali velikoj promjeni,ali još ništa od toga 

ja posto igram francusku ligu stavim francuskog komentatora...

engleski mi je nekako uvjerljivo najlosiji..i u pesu i u fifi..nevjerojatno iritira i to sto prica i taj glupi engleski dijalekt...

exorc1st kaže...

Nisam sinoc nikako spavao, igrao sam pes od 3:00 kad se skinuo pa sve do sad :D

Na pentiumu 3.8ghz,2gb rama i radeon 5450hd igram na 1280x960, na low postavkama bez ikakvih problema.Igram na full hd 42" tv-u sa gamepadom :D

Igra je super,kada igram na led tv-u kao da gledam pravu utakmicu.

jel se kod vas primjeti kad promjenite duzinu trave? ja nista ne primjecujem, i hoce li pesEdit ubrzo izdati neki patch? :D

na twitteru objavili da ove godine neizdaju nikakve patcheve

11 godina
neaktivan
Iz nekog razloga mi je počeo štekati PES... Šteka 5 minuta, pa minutu ne šteka.. Zna li netko kako da to riješim?

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Bayern mi se čini kao najbrutalnija ekipa, a osbno mrski "čelavac" iz istog je najbrutalniji igrač u svom karakterističnom stilu, što se može skužiti na neki 100km. Mali Gotze je odličan, što je bilo i za očekivati, kao i Muller koji je voli zavrnuti vanjskim i to onako baš lijepo izgleda jer sam postigao jedan gol sa ruba 16-erca.

Kada igram na onom Burg stadionu, dođe mi da povratim, za razliku od Allianz arene koja lijepo izgleda, čak se daju primjetiti oni tragovi na travnjaku kao u FIFI, samo je nijansa zelene boje grozna, a o atmosferi ne treba trošiti riječi, jer ona je takva da imate osjećaj kao da ste tamo, dok odzvanjaju oni karakteristični bubnjevi najžešćih Bayernovih navijača.

Meni osobno je gameplay za dva koplja zarazniji od FIFInog, jedino što me onako baš bode u oči je animacija šuta. Npr., zna se desiti da igrač iz koraka lansira bombu kao R. Carlos u najboljim danima i to dosta često zna izgledati onako nonšalantno. Jednostavno fali učestalija animacija kada igrač "zategne" tijelo priliko jačeg šuta iz daljine, kako bi se stekao dojam te siline i snage.

Igrači su aktivni i dobro se otkrivaju, pogotovo ovi na RM i LM. Što se tiče vratara samo da kažem da je Ikera i Neuer divota za gledati i od njihovih odbrana zastaje dah. Nikakva sudaranja i ostale pi*ke materine nisam primjetio.

Nikako da proban neki online mod, jer su serveri u banani.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 16:56 (billyevo).

5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Cuo sam da R2 se treba stisniti kada se puca unutar 16 metara i da ce 100% biti gol, jel to istina? I zna li netko kako da riješim štekanje igrice?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skejter2710 kaže...
Cuo sam da R2 se treba stisniti kada se puca unutar 16 metara i da ce 100% biti gol, jel to istina? I zna li netko kako da riješim štekanje igrice?

probao sam ovo vise puta i svaki put mi golman lakocom pokupio loptu koja je izgledala kao da ju je dijete od 13 god napucalo

11 godina
neaktivan
Ja sam također sada pokušao i isto mi se dogodilo. Možda se treba namjestiti negdje u opcijama. Ali opet, glupo je da stisneš jednu tipku i lopta je u golu.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Kada se sa Robbenom npr. izvlačite sa strane prema unutra, s ciljem da je zavrnete sa R2 sa ruba 16-erca, pazite da vam lopta bude onako malo ispred dok ste vi sa igračem u blagom trku, a ne u nogama pa da to izgleda koa da ste je zavrnuli sa mjesta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 17:20 (billyevo).

0 0 hvala 0
14 godina

Odgledao sam danas par tekmi na velesajmu na PS4 i meni to izgleda bolje nego PC verzija. Na stranu grafika koja je puno bolja, ovdje nisu toliko uočljivi ti prelazi između dvije animacije pa cijela igra izgleda fluidnije. Taj PES ustvari izgleda kao nešto za što bih dao novce.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Reću nešto.....Sramota sto su kroz ove godine napravili od pesa.....čisti poluproizvod......ovaj pes 2015 izgleda ko neki loš port sa xbox 360.....ne znam samo kako im uspjeva da ljudi kupuju ovo smeće.....Fifa me ne zanima ( cartoon football).....igram pes od sami početaka i neznam kud sve ovo ide! KONAMI SUCKS!  

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 17:54 (ATI HD3870).
Moj PC  
3 5 hvala 0
16 godina

Ako imate problema sa online isti je vjerojatno iz razloga jer je pronađen način da se igra online sa piratskim verzijama. Pa su serveri ubijeni. Nemojte mi slat PM i sl kako se to radi jer neću odgovarati. Ljudi su dali novce da bi mogli igrati i nije fer prema njima.

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
plavi08 kaže...

Ako imate problema sa online isti je vjerojatno iz razloga jer je pronađen način da se igra online sa piratskim verzijama. Pa su serveri ubijeni. Nemojte mi slat PM i sl kako se to radi jer neću odgovarati. Ljudi su dali novce da bi mogli igrati i nije fer prema njima.

Ak ništa drugo sad će se Konami moći hvaliti da ima par milijuna aktivnih igrača {#}.

Pretpostavljam da će to riješiti ubrzo. Stabilnost servera i zaštita od cheatera bi trebalo biti najbitnija stvar u jednoj online igri, ali izgleda da ni EA ni Konami to ne kuže.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan

Defaultno grafika izgleda prestrašno, no uostalom kao i na 2014.

Skinite  PES 2015 Ultra HD Grafik Yaması.rar (SweetFX je unutra).Raspakirajte u Pes 2015 intalacijski folder.Grafika sa sweetFX je nebo i zemlja, naročito tereni.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
Baotica kaže...

Skinite  PES 2015 Ultra HD Grafik Yaması.rar (SweetFX je unutra).Raspakirajte u Pes 2015 intalacijski folder.Grafika sa sweetFX je nebo i zemlja, naročito tereni.

Skinite paket tekstura, skinite paket grbova, paket igraca, paket stadiona... pa jos jedan paket lopti i kopacki... kasnije onda paket realniijih pokreta igraca i imas igru :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina

Najbolje da community izda igru,ljudi se ubijaju od posla a nemaju nekog profita...

13 godina
neaktivan

Pa onda paket sa još više liga i imaš fifu :)

Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Baotica kaže...

Skinite paket tekstura, skinite paket grbova, paket igraca, paket stadiona... pa jos jedan paket lopti i kopacki... kasnije onda paket realniijih pokreta igraca i imas igru :D 

Ili kupite Fifu

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jbg ne možeš imat sve, ako hoćeš gamplay igrat ćeš PES, ako hoćeš sve ostalo igrat ćeš Fifu.

Inače, evo i ja sam danas počeo igrat i imam samo riječi hvale. Sva očekivanja su mi ispunjena, a vjerujem da će svi fanovi PES-a biti također prezadovoljni i da će pored onih starih privući i veliki broj novih igrača.

i didn't ASK fOr this
15 godina
neaktivan

Momci imam ogroman problem, a to je da tijekom instaliranja PES-a 2015 nemam opciju settings. Kako je to moguce??  Jel znate u cemu je problem?

lallalalalala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovi i Konamija i dalje nisu sredili to s online krekom..HAHAHAHA

KOJI KRELCI

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ne0 kaže...

Momci imam ogroman problem, a to je da tijekom instaliranja PES-a 2015 nemam opciju settings. Kako je to moguce??  Jel znate u cemu je problem?

Mislim da te na kraju instaliranja pita ako ćeš pokrenuti settings.pa provaj pokrenut možda se stvori 

11 godina
SimeKZ kaže...
Baotica kaže...

Salji link.

16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Nepojmljivo mi je ovo sudaranje igrača...ronaldo izvodi slobodni a modric se zabija u leđa.... kemijaa hahahah {#} wtf 

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
ATI HD3870 kaže...

Nepojmljivo mi je ovo sudaranje igrača...ronaldo izvodi slobodni a modric se zabija u leđa.... kemijaa hahahah {#} wtf 

to svaku tekmu ili cesto

14 godina
neaktivan

na treningu se dogada svaki put a u exhibition ponekad....al zato se i u samoj igri znaju sudarat.... pričekat patch

17 godina
neaktivan

Igro sam dosta PES 13 u ono doba, pa sam onda cijelu prošlu godinu igro FIFA 14(original), pa sam kupio ove godine FIFA 15 i igro(razočaro se), čim prije je prodao.

Igram već koji dan ovaj PES 15, znam šta je FIFA 15 znam kakva je, ne može me niko ubijedit da ovaj PES što se tiče gameplaya nije miljama svjetlosnih godina ispred fifa 15. A poredit gameplay FIFA 15 i PES 15 je kao poredit Gravity i Interstellar(respektivno).

Uostalom tu su i reviewi sa gamerskih stranica, na svakom od njih je PES značajno bolje prošao. U svakom slučaju KONAMI nam je spasio nogometnu godinu.

6 2 hvala 0
13 godina
desarun kaže...

Igro sam dosta PES 13 u ono doba, pa sam onda cijelu prošlu godinu igro FIFA 14(original), pa sam kupio ove godine FIFA 15 i igro(razočaro se), čim prije je prodao.

Igram već koji dan ovaj PES 15, znam šta je FIFA 15 znam kakva je, ne može me niko ubijedit da ovaj PES što se tiče gameplaya nije miljama svjetlosnih godina ispred fifa 15. A poredit gameplay FIFA 15 i PES 15 je kao poredit Gravity i Interstellar(respektivno).

Uostalom tu su i reviewi sa gamerskih stranica, na svakom od njih je PES značajno bolje prošao. U svakom slučaju KONAMI nam je spasio nogometnu godinu.

Bogaami KONAMI nije nista spasio... ista banana kao i FIFA. Ako se ovo zove spasiti nogometnu godinu, bolje da nikad vise niti jedna nogometna igra ne izade za niti jednu platformu jer ovo nema smisla. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice