Sad svi govorite a kad sam ja govorio onda ste lupali TD i pjenili se kaj vam blatim igru?
jer si daosadn i naporan movie,eto zašto.Zadnje 3 godine/pes teme što ja pratim u svakoj pišeši isto
Sad svi govorite a kad sam ja govorio onda ste lupali TD i pjenili se kaj vam blatim igru?
jer si daosadn i naporan movie,eto zašto.Zadnje 3 godine/pes teme što ja pratim u svakoj pišeši isto
Isuse pa jesi dosadan. Svadao sam se s tobom posto si naporan i dosadan, sudis svatki tko igra pes, svatko igra sta zeli i bok. Ovo sta sam ssd vidio je uzasno lose, u 14 da su malo golmane sredili bilo bi sasvim oke.
Nemoj izmišljati. Ja nikad nisam komentirao i sudio nekoga što igra. Ja sam uvijek komentirao igru i što ne valja a ti si se pjenio jer blatim igru. Daj mi reci što ti sada radiš a što ja nisam? Kritičniji si prema igri od mene i to ti je sada OK.? Kakav lik? Je li potrebno da ti potražim i citiram tvoje komentare tipa ne bi igrao fifu ni da ti je daju besplatno? Kako to sada zvuči ironično, pogotovo nakon najave kako kupuješ fifu...
Nemoj izmišljati. Ja nikad nisam komentirao i sudio nekoga što igra. Ja sam uvijek komentirao igru i što ne valja a ti si se pjenio jer blatim igru. Daj mi reci što ti sada radiš a što ja nisam? Kritičniji si prema igri od mene i to ti je sada OK.? Kakav lik?
ti si movie najgori,mučki provokator
Pa naravno da pišem isto jer je i igra ista. Svake godine bezveze i to komentiram a vi me napadate da bi sada i vi rekli da igra ne valja. Da ti citiram kaj si napisao na prošloj stranici o igri? Kad sam ja napisao nešto slično onda je bilo na zadnje noge i vrijeđanje. Zašto sada blatiš igru koju voliš? Pa zar fox engine nije bolji od ignitea i zar to nije vidljivo i s marsa, kako neki kažu? Kako da napišem nešto pozitivno kad ga u igri nema već godinama? Pravi muškarci igraju pes a sad ti isti muškarci pljuju po tom pesu i najavljuju prelazak na igru za djecu s paketićima i sličicama? Gdje je k vragu puklo? Nego, može još jedan tvoj atraktivan komentar igre kao što je onaj s prošle stranice da ne čitamo moje dosadne komentare? Kakvi ste likovi... nevjerojatno..
igra ce biti mozda bolj, losa ili ista ili slicna...dont care, ja cu je igrat.
igra ce biti mozda bolj, losa ili ista ili slicna...dont care, ja cu je igrat.
Pa naravno, zašto je ne bi igrao? Uostalom, što možeš zaključiti iz ovih postavljenih filmića loše kvalitete? Igra je u razvoju i sasvim sigurno programerima će trebati godina dvije da iz novog enginea na novim platformama izvuku maksimum i da to iskoriste na najbolji mogući način.. FIFA je tu godinu dana u prednosti pošto već imaju iskustva s novom generacijom konzola... Bitno je za onoga tko voli igru da pokaže strpljenje i poštovanje prema firmi i iskaže im podršku u vidu kupovine igre..
Pa naravno da pišem isto jer je i igra ista. Svake godine bezveze i to komentiram a vi me napadate da bi sada i vi rekli da igra ne valja. Da ti citiram kaj si napisao na prošloj stranici o igri? Kad sam ja napisao nešto slično onda je bilo na zadnje noge i vrijeđanje. Zašto sada blatiš igru koju voliš? Pa zar fox engine nije bolji od ignitea i zar to nije vidljivo i s marsa, kako neki kažu? Kako da napišem nešto pozitivno kad ga u igri nema već godinama? Pravi muškarci igraju pes a sad ti isti muškarci pljuju po tom pesu i najavljuju prelazak na igru za djecu s paketićima i sličicama? Gdje je k vragu puklo? Nego, može još jedan tvoj atraktivan komentar igre kao što je onaj s prošle stranice da ne čitamo moje dosadne komentare? Kakvi ste likovi... nevjerojatno..
napisao sam da se i ove godine igra prosječan pes,znači da nzm koliko je fifa bolja ja ću igrati PES,kužiš?
evo opet sereš bezveze
napisao sam da se i ove godine igra prosječan pes,znači da nzm koliko je fifa bolja ja ću igrati PES,kužiš?
evo opet sereš bezveze
Pa zar to nije tužno? Igra starta s novim engineom na novoj generaciji konzola s velikim očekivanjima i brojnom armijom fanova te najavom kako se serijal vraća korjenima... i ti kažeš, prosjećno a misliš užasno...za razliku od Tommya imaš samokontrolu, no dečko je bar iskren.... i manje vulgaran od tebe..
evo opet sereš bezveze
A je puno KONAMIu znaci sta ces ti igrat kad nisi kupio niti PES 14. Veliki fan.
FIFA nema nikakvu prednost jer je vjerojatnije da je jedan Konami prije dobio PS4 (jedina bitna next gen konzola), od EA-a pa je lako moguće da oni već duže vrijeme eksperimentiraju sa konzolom. To što je njihov PES development tim skroz nesposoban je druga stvar. Samo zato jer nisu izdali igru ne znači da nemaju iskustva u radu sa konzolom.
Gle, u pravu si što se tiče nekih koji su do prije par mjeseci pljuvali FIFU isto jako kao što sad pljuju PES, ali zar baš moraš ama baš svaki prokleti put biti u centru neke rasprave. Pa daj jednom pregrizi jezik i ne odgovaraj na post koji ti smeta. Taj začarani krug identično glupih postova koji se stvorio u ovoj temi je stvarno prevršio svaku mjeru. Na tebi je odgovornost da malo staneš i pripaziš što pišeš jer očito smetaš nemalom broju ljudi u temi. Ne moraš u skoro svaki post ubaciti koliko je PES loš jer smo svi toga svjesni. Pročitaj post dvaput prije nego postaš pa će i ova tema biti malo normalnija.
Gle, u pravu si što se tiče nekih koji su do prije par mjeseci pljuvali FIFU isto jako kao što sad pljuju PES, ali zar baš moraš ama baš svaki prokleti put biti u centru neke rasprave. Pa daj jednom pregrizi jezik i ne odgovaraj na post koji ti smeta. Taj začarani krug identično glupih postova koji se stvorio u ovoj temi je stvarno prevršio svaku mjeru. Na tebi je odgovornost da malo staneš i pripaziš što pišeš jer očito smetaš nemalom broju ljudi u temi. Ne moraš u skoro svaki post ubaciti koliko je PES loš jer smo svi toga svjesni. Pročitaj post dvaput prije nego postaš pa će i ova tema biti malo normalnija.
Apsolutno nisam niti jednom rječju komentirao pes niti ovo kaj je postano sinoć, ako nisi primjetio.. samo sam komentirao neke postove koji su pljuvački nastrojeni prema igri i to od ljudi koji su meni predbacivali kritiziranje pesa..
Osim toga, nakon Tommyevog posta odmah su se našli neki specijalci koji su me prozvali i čekali moje komentare. Po tome ispada da nekima više nedostaju moji komentari nego meni ova tema jer sam sinoć objavio prvi posta nakon dugih 11 dana.. tako da ja ne vidim neki problem...
Apsolutno nisam niti jednom rječju komentirao pes niti ovo kaj je postano sinoć, ako nisi primjetio.. samo sam komentirao neke postove koji su pljuvački nastrojeni prema igri i to od ljudi koji su meni predbacivali kritiziranje pesa..
Osim toga, nakon Tommyevog posta odmah su se našli neki specijalci koji su me prozvali i čekali moje komentare. Po tome ispada da nekima više nedostaju moji komentari nego meni ova tema jer sam sinoć objavio prvi posta nakon dugih 11 dana.. tako da ja ne vidim neki problem...
Žao mi je što se osjećaš prozvanim u negativnom smislu ali moj komentar je bio ironičan, nije bio cilj provokacija. Što ti nisi u stanju to dvoje razlikovati i u svemu vidiš urotu protiv tebe pa druge nazivaš specijalcima tvoj je problem. Niti ti TD ne dajem jer si u većini slučajeva u pravu u vezi PESa ali da se previše puta ponavljaš i ljude to živcira, to je istina.
Žao mi je što se osjećaš prozvanim u negativnom smislu ali moj komentar je bio ironičan, nije bio cilj provokacija. Što ti nisi u stanju to dvoje razlikovati i u svemu vidiš urotu protiv tebe pa druge nazivaš specijalcima tvoj je problem. Niti ti TD ne dajem jer si u većini slučajeva u pravu u vezi PESa ali da se previše puta ponavljaš i ljude to živcira, to je istina.
Pričaš o ironiji a onda ti smeta riječ specijalac... nit me smetao, nit me iritirao tvoj komentar... uostalom, šaljivo sam odgovorio nakon što ste me prozvali ako bolje pogledaš.. dakle, sve pet..
Pa zar to nije tužno? Igra starta s novim engineom na novoj generaciji konzola s velikim očekivanjima i brojnom armijom fanova te najavom kako se serijal vraća korjenima... i ti kažeš, prosjećno a misliš užasno...za razliku od Tommya imaš samokontrolu, no dečko je bar iskren.... i manje vulgaran od tebe..
pa meni je to prosječno,jer bilo je i lošijih pesova unazad par godina,tako da je ovo prosječno i budem igrao
evo opet sereš bezveze
Ako se mene pita, ta engine nije u potpunosti iskoristen, tovje sigurno, tu su ostali dijelovi statog enginea, cudno mi je skroz da onako proklizava tj kako je decko napisao lebdi. Trebalo bi pricekati gamescom i vidjet gameplay ali ovo uopce ne ulijeva nadu. A ti movie, ja se nadam da ce tebi netko pomoci, ali bas se nadam.
Ako se mene pita, ta engine nije u potpunosti iskoristen, tovje sigurno, tu su ostali dijelovi statog enginea, cudno mi je skroz da onako proklizava tj kako je decko napisao lebdi. Trebalo bi pricekati gamescom i vidjet gameplay ali ovo uopce ne ulijeva nadu. A ti movie, ja se nadam da ce tebi netko pomoci, ali bas se nadam.
Pa kaj ti je čudno ako je igra još u razvoju? Sjeti se prošle godine kako je iniesta pucao glavom a da loptu nije niti dotaknuo na prvom predstavljanju ignitea? Dok ne probaš prvi igrivi demo sve su samo nagađanja..
Ajd približite tako poteze u FIFI, sigurno izgledaju realnije
Iskreno boli me briga za takve detalje. Zanima me samo gameplay.
Dosta mi je uvreda na račun mojih ruku https://i.imgur.com/waZcj37.gif
To i govorim. U nekim animacijama je FIFA bolja u nekim PES. Vi naletite na ove usporene od PES-a i onda pljujete. Takve stvari zapravo sam frikovi uoče u normalnoj igri.
Ovaj video što si zaljepio je ubrzan par puta. Pa baš ne uskaču u oči ti nedostaci. Kad ga usporiš na 1/4 još je prebrz
To i govorim. U nekim animacijama je FIFA bolja u nekim PES. Vi naletite na ove usporene od PES-a i onda pljujete. Takve stvari zapravo sam frikovi uoče u normalnoj igri.
Ovaj video što si zaljepio je ubrzan par puta. Pa baš ne uskaču u oči ti nedostaci. Kad ga usporiš na 1/4 još je prebrz
daj naj me hebat,pa bar slijepac vidi da igraci ne "lebde" terenom prije udarca ili dodavanja!
Ako išta, modeli igrača i trava su fantastični.
Ovo kliže se, lebdi, vanjski-unutrašnji udarac i ostalo, mi se da ne kažem što. Jedino što me zanima je opći dojam dok budem igrao na kameri wide.
Ako išta, modeli igrača i trava su fantastični.
Ovo kliže se, lebdi, vanjski-unutrašnji udarac i ostalo, mi se da ne kažem što. Jedino što me zanima je opći dojam dok budem igrao na kameri wide.
Svaka čast na postu.
Igrac sutira unutrsnjom, a lopta ide kao da je vanjskom :S
prijatelju...svaka ti dala,to je ono što ja govorim vec duze vrijeme.kako ovaj može ic na desnu stranu i puca lijevom nogom???
evo neka mi ovo neko objasni,stvarno bolje ovo sve izgleda nego u 14. od prošle godine,ali ovo je NEMOGUĆE u fizičkom smislu napravit!!!!!
Moguće je, jer čovjek nije retardiran kao pojedini na ovom forumu... Sasvim normalan potez. I još ako nisi primjetio, ova lopta je zakačila odbrambenog igrača. Šut lijevom a kreće se u desno? Kao što sam rekao nije retardiran.
Od svih opvih gluposti koje sam pročitao o ovim nekvalitetnim videima, samo mogu zaključiti da sam definitivno na pogrešnom forumu. Skupila se bagra da komentariše igru o sportu o kojemu nemaju pojma.
Ono proklizavanje se dešavalo i prije, i to samo na replayu. A odkad znam za PES, nisam vidio nikad da neko igra na nekoj drugoj kameri osim wide. Ko primjeti na toj kameri ovakve gluposti, nek se javi. Bilo je hrpu tih videa, a svi se zakačili na onaj jedan gdje je Neymar malo proklizao.
Sinoć lik spomenu neko udaranje unutrašnjom, a lopta ide na vanjsku. Samo bih volio vidjeti gdje je tu glupost vidio. Ako misli na onaj udarac Van Persija, onda je sigurno gledao kroz dno od tegle. Loptu je zakačio više punim i prelazila mu je na vanjsku. I šut je išao baš kako treba. Nisam nikad igrao fudbala profesionalno, ali ču svaki ovaj šut koji je prikazan izvesti isto. Samo reci čime da je udarim i u koju stranu hočeš da je zavijem. A neki ovdje pričaju o nemogućim šutevima...
PES 2015 je *ebena realnost. Kome se igraju dječije igrice, znate adresu.
Moguće je, jer čovjek nije retardiran kao pojedini na ovom forumu... Sasvim normalan potez. I još ako nisi primjetio, ova lopta je zakačila odbrambenog igrača. Šut lijevom a kreće se u desno? Kao što sam rekao nije retardiran.
Od svih opvih gluposti koje sam pročitao o ovim nekvalitetnim videima, samo mogu zaključiti da sam definitivno na pogrešnom forumu. Skupila se bagra da komentariše igru o sportu o kojemu nemaju pojma.
Ono proklizavanje se dešavalo i prije, i to samo na replayu. A odkad znam za PES, nisam vidio nikad da neko igra na nekoj drugoj kameri osim wide. Ko primjeti na toj kameri ovakve gluposti, nek se javi. Bilo je hrpu tih videa, a svi se zakačili na onaj jedan gdje je Neymar malo proklizao.
Sinoć lik spomenu neko udaranje unutrašnjom, a lopta ide na vanjsku. Samo bih volio vidjeti gdje je tu glupost vidio. Ako misli na onaj udarac Van Persija, onda je sigurno gledao kroz dno od tegle. Loptu je zakačio više punim i prelazila mu je na vanjsku. I šut je išao baš kako treba. Nisam nikad igrao fudbala profesionalno, ali ču svaki ovaj šut koji je prikazan izvesti isto. Samo reci čime da je udarim i u koju stranu hočeš da je zavijem. A neki ovdje pričaju o nemogućim šutevima...
Onda ti idi pa ''komentariši'' nekamo drugamo gdje naveliko vole drkati na ovaj poluproizvod. Hebala te realnost
Niko ne drka ni kakvu igru. Osim možda dječurlije, koje je ovaj forum prepun. Zato se ovdje vole igrati igrica. A prave igre se pljuju. Čuj hebala te realnost. Pa šta ćeš onda ovdje? Pogriješio si temu.
Niko ne drka ni kakvu igru. Osim možda dječurlije, koje je ovaj forum prepun. Zato se ovdje vole igrati igrica. A prave igre se pljuju. Čuj hebala te realnost. Pa šta ćeš onda ovdje? Pogriješio si temu.
Ne paše ti nešto, vozi... Pljuvat ću ili hvaliti kako mi paše i kad mi paše. Kažeš da nikad nisi igrao nogomet profesionalno a PES ti je hebena realnost. Kad pukneš loptu prvi put u životu jer očito još to nisi jer kako govoriš ti si obični klinjo a praviš se da si stariji, provjeri koliko metara ćeš odlebdjeti prije udarca, dodavanja ili driblinga jer u ovom PESu toga ima više, pogledaj malo bolje kad kupiš naočale jer ti ni vid ne štima očito. Pametnjaković...
Igrac sutira unutrsnjom, a lopta ide kao da je vanjskom :S
prijatelju...svaka ti dala,to je ono što ja govorim vec duze vrijeme.kako ovaj može ic na desnu stranu i puca lijevom nogom???
evo neka mi ovo neko objasni,stvarno bolje ovo sve izgleda nego u 14. od prošle godine,ali ovo je NEMOGUĆE u fizičkom smislu napravit!!!!!
Proklizava samo na replayu Ne trebas primjecivat, shvatis da je udarac izveden nerealno i da igrac lebdi za loptom, svatko tko malo vise igra PES to vidi. Bilo je vise tih videa i na svim igrac klizi.
Ako nisi primjetio svaki igrac u ovoj igri udara vrhom stopala loptu a ne punom nogom. To se vidi iz svih kutova da je udarac nerealan a putanja lopte jos manje kao i snaga koju lopta dobije. Ne moras igrati nogomet profesionalno da bi shvatio da igra nema veze sa fizikom lopte i udarcima.
Najbolji argument ide uvijek na kraju i sta je najgore uvijek je isti. FIFA je djecija igra, PES je za prave muskarcine zeljne ''realnosti'.
Prekjucer igramo PES 14, frend odvali loptu sa Ibrahimovicem, Cech u mjestu lovi loptu, skoci, lopta i ruke mu uredno produ kroz precku, prode crtu i nema gola. Nemoram nit rec da smo vristali od smijeha.
Cim netko spomene PES i realnost u istoj recenici + djecija igra za FIFAu, znas koja je razina razmisljanja u pitanju i to je to. Barem netko tko igra PES 0-24h ''original'' ko i uvijek bi trebao vidjeti takve gluposti.
pa kaže lik da nikad nije profesionalno igrao nogomet,a iz ovih njegovih riječi se vidi da nije igro ni ko amater....pa ljudi pogledajte di je desna stajna noga Van Persia
A j....vas animacije vise,nadam se da ce konami izbacit tocno takvu igru kakvu vidite na videima...ajte igrajte fifu koja je bolja i realnija i nedosadjujte s glupostima. Posteni post nemos na ruke nabrojat a imam samo dvije. Skupite se vani uzmite kamere i komp pa zaigrajte nogomet,snimite editirajte i posaljite konamiju kako bi to trebalo izgledati. Sve vase pokude saljite na njihov mail, forum,kucnu adresu i sl. Manite se pesa jer pes nije za svakog.uijek je bilo casual i pro igara. Unreal i quake vs cod i bf,lol i dota vs sc2, pa tako i pes vs fifa. A sad odo pogledati jos koji put video gdje i stavit pive na ladjenje i pripremit 4 joisticka za veceras i bacit nogomet...a nije fifa...
Pa zar fox engine nije bolji od ignitea i zar to nije vidljivo i s marsa, kako neki kažu? Kako da napišem nešto pozitivno kad ga u igri nema već godinama? Pravi muškarci igraju pes a sad ti isti muškarci pljuju po tom pesu i najavljuju prelazak na igru za djecu s paketićima i sličicama? Gdje je k vragu puklo? Nego, može još jedan tvoj atraktivan komentar igre kao što je onaj s prošle stranice da ne čitamo moje dosadne komentare? Kakvi ste likovi... nevjerojatno..
Ignite je toliko superioran, da ja cijelo vrijeme imam osjećaj kao da igram nogomet kao onaj iz videa koji si zakačio na str. 12 FIFA 15 teme. ("Gameplay iz prve ruke").
Praviti toliku tragi-komediju na temelju postani videoprikaza je preuranjeno, jer to u konačnici ne mora ništa da znači, kada je u pitanju cjelokupni dojam. Na ovim clipovima uočavam stvari koje su mi od prije poznate u PES serijalu i koje nisu bili prepreka da svejedno uživam.
Da mi je netko na početku prošle sezone pripremio PES 2014 i FIFU 14 i rekao da probam odigrati po tekmu i na jednoj i na drugoj, na osunčanom Old Traffordu, moj dojam bi bio daleko pozitivniji i zapanjujući u korist PES-a 2104, a što misliš zašto?