Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.388.267
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan

Izašao patch novi,daj neka netko postavi Torrent ili nešto slično di mogu brže skinuti,nemam sad vremena tražiti,moram ici...

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina

Izgleda da nema kao prije jednostavnu instalaciju ako se ne varam...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 17:48 (mariclius).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

ova igra 1vs1 i 1vscom koda nije ista,,nevjerovatno..eo npr sad igram euro ligu u skupini tamo m tel aviv i tak neki...vodim 2:0 ladno okrenu 4:2..smjesno..lik uzme loptu nebitno jel vezni napadac il obrambeni..on vrti tamo meni 3 igraca..ma daj bjez..ovako kad igram sa frendovima sve 5 iako bude smjesnih scena..protiv kompa nemoguca misija..idem s ronaldom 1 na 1 3 puta i svaki put pobjegnem obrani 5 metara..ladno me tamo neki điđi miđi igrac stigne..tako sa baleom ili nebitno...10 odbitaka se dogodi prije gola i tako..moj uzme njemu..on opet mom..dode drugi moj uzme njemu i tako..ovo stvarno kao da je neka šala a ne pes 2014..stalno mislim ma de sprdaju se sad ce izbacit pravi ili tak nest..skidam sad fifu 14 da vidim staje tamo..nazalost sam pes 14 kupio org..neces vise nikad..

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 19:29 (Keby).

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
plavi08 kaže...
mario1004 kaže...

Evo shotova ide online i radi.

Ako nekom treba nekaj znate na kaj mislim nek se javi private modelator brise postove jel krsimo pravila :)

Kolega je se ispričivam izgleda da si naišao na dobrog, što je čudno jer pola zajednice misli da ne postoji. Budi tolko dobar pa proslijedi na PP.{#}

ja to kolega trubim tu vec 3 tjedna al niko me ne hebe 5 posto svi vicu da ne postoji ne sam na ovom forumu neg svugdje  evo posaljem ti link na pp.

12 godina
neaktivan

Nikako da napravim ovaj novi PESEDIT patch,nije obična instalacija...kako syebano,,,u čemu je fora??

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2013 0:28 (picija21).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima torrent link patcha ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina
picija21 kaže...

Nikako da napravim ovaj novi PESEDIT patch,nije obična instalacija...kako syebano,,,u čemu je fora??

Ja imam orginal na dvd-u i prije sam skinuo data pack i update.. I normalno mi se ovo instaliralo i sve super radi
13 godina
neaktivan
Keby kaže...

ova igra 1vs1 i 1vscom koda nije ista,,nevjerovatno..eo npr sad igram euro ligu u skupini tamo m tel aviv i tak neki...vodim 2:0 ladno okrenu 4:2..smjesno..lik uzme loptu nebitno jel vezni napadac il obrambeni..on vrti tamo meni 3 igraca..ma daj bjez..ovako kad igram sa frendovima sve 5 iako bude smjesnih scena..protiv kompa nemoguca misija..idem s ronaldom 1 na 1 3 puta i svaki put pobjegnem obrani 5 metara..ladno me tamo neki điđi miđi igrac stigne..tako sa baleom ili nebitno...10 odbitaka se dogodi prije gola i tako..moj uzme njemu..on opet mom..dode drugi moj uzme njemu i tako..ovo stvarno kao da je neka šala a ne pes 2014..stalno mislim ma de sprdaju se sad ce izbacit pravi ili tak nest..skidam sad fifu 14 da vidim staje tamo..nazalost sam pes 14 kupio org..neces vise nikad..

Pokusaj brzo tapkati R1/RB i nedozvoli da ti protivnicki stoper dodje sa strane i izgura te. Trebas se kretati i sprinatati ispred njega i onda ti nemoze nista. Samo pazi da se ne "zajunis" jer tapaknje treba dozirati, pogotovo kada se budes priblizavao golu. U suprotnom ce ti vratar pokupiti loptu, jer si sebi dao predug for (KLASIKA).

Dosta se ekipe zalilo na okretnost igraca i usporedjivali cjelu stvar sa okretanjem starog vatrogasnog fapa. Ja, kada dodajem svom suigracu loptu, neposredno prije prijema drzim RB/R1 + smjer lijevo ili desno i na taj se nacin  oslobodim igraca koji mi je na ledjima, bas ga onako lijepo trzne. Sa LB + desna gljiva aktivirate svog suigraca da vam se otvori tj. krene utrcavati u prostor.

U ovom PESU moras razmisljati unaprijed, nema druge. Jednostavno moras dozirati kretanje tj. trcanje i na taj nacin osvajati prostor. Za golove van kaznenog, pokusajte sebi stvoriti idealnu poziciju sa npr. RVP i opaliti lijevicom onako iz trka. Meni je konacno uspjelo...bio sam odmah skocio sa stolice. Kasnije je Nani jednu razvezao i postigao jos spektakularniji goool. Jbt., puno je zavrzlama samo treba polako sve istraziti i vjezbati. {#}

Trazili smo simulaciju, te se stoga treba potruditi i mozgati na nogometni nacin.

14 godina
neaktivan

evo vam cake jedne frend mi je utrpao sa 32m jucer sa van persiem bufonu

postavis u ljevi kut igraca i pustis ga upaljenog plus zivi zid

i okinuo je bufon se nije mogao bacit u ljevu stranu jer mu je smetao moj igrac

do crte sam ga postavio uz stativu i upaljenog drzao sa L1.

jer za pes edit patch 2.0 moram imat instalirane prijasnje ili ne...

i da li ce mi poremetit 1.04 veriju i dlc 2.0.

zabio sam iz trka u for gurnuo sa tevezom frendu sa 28m.

poslije ovog dlc 2.0 i patcha 1.04 znaju uci izdaljine cesce malo sad golovi

al ne toliko cesto.

kad ce od reloadeda patch i update 1.04

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2013 17:10 (igor1311).
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...
Keby kaže...

Pokusaj brzo tapkati R1/RB i nedozvoli da ti protivnicki stoper dodje sa strane i izgura te. Trebas se kretati i sprinatati ispred njega i onda ti nemoze nista. Samo pazi da se ne "zajunis" jer tapaknje treba dozirati, pogotovo kada se budes priblizavao golu. U suprotnom ce ti vratar pokupiti loptu, jer si sebi dao predug for (KLASIKA).

Dosta se ekipe zalilo na okretnost igraca i usporedjivali cjelu stvar sa okretanjem starog vatrogasnog fapa. Ja, kada dodajem svom suigracu loptu, neposredno prije prijema drzim RB/R1 + smjer lijevo ili desno i na taj se nacin  oslobodim igraca koji mi je na ledjima, bas ga onako lijepo trzne. Sa LB + desna gljiva aktivirate svog suigraca da vam se otvori tj. krene utrcavati u prostor.

U ovom PESU moras razmisljati unaprijed, nema druge. Jednostavno moras dozirati kretanje tj. trcanje i na taj nacin osvajati prostor. Za golove van kaznenog, pokusajte sebi stvoriti idealnu poziciju sa npr. RVP i opaliti lijevicom onako iz trka. Meni je konacno uspjelo...bio sam odmah skocio sa stolice. Kasnije je Nani jednu razvezao i postigao jos spektakularniji goool. Jbt., puno je zavrzlama samo treba polako sve istraziti i vjezbati. {#}

Trazili smo simulaciju, te se stoga treba potruditi i mozgati na nogometni nacin.

to sa desnom gljivom sam skonto al mi je to malo previse tipki..ovo sa r1 moram probat...al kad igram protiv kompa i kad npr obrambeni uzme loptu i vrti se u krug pola minute tamo vamo i nemos mu uzet loptu glavom bi razbio monitor..slazem se da treba dosta vremena da se skonta sve..al brate mili razlika sa 13 na 14 je preogromna..ja koji sam na 13 krtio sve redom od kompa na superstar pa do svih frendova i nefrendova se sad osjecam kao da pesa nikad nisam vidio..al svakako hvala na odgovoru.{#}

17 godina
neaktivan

Eto i meni je krenulo, urdno sa Realom razvalim neke slabije klubove.Barca je nažalost pušiona kao i u 2013, mislim ne ide na horuk ko sa Realom.I skužio sam da ipak moraš koristiti kombinatoriku, dakle u kombinaciji vratiti koju loptu u nazad, nema više ko u starom PESu, tri passa i šut po golu.Ili neki through pass iz obrane.Dakle treba znati kada dodati, a kada zaštopati igru da ti igrač koji kreće u trk bude na pravom mjestu kada mu dodaš.

Uglavnom treba koristiti dupli pas, i treba koristiti one taktike koje si sam biraš a ukljuće se kada uđes sa loptom u zonu u kojoj si odabrao određenu taktiku.Naravno treba proučiti taktiku koju si postavio u game planu, tako da znaš gdje dodati loptu nakon drugog pasa nakon pokrenute akcije.Uglavnom prolaze through pasevi ali treba biti pravovremen i uglavnom vam neće proći through pas iz prvog veće iz drugog ili trećeg pasa, a za to treba imati nekakvu viziju ili plan.Nema više na bedaka ko u 2013.

Trčanje je izvedeno fenomenalno, i stvarno se može sa star playerom proć kroz tri igrača, i nać ili napraviti rupu tamo gdje je ispočetka nisi vidio.Sve je u tajmingu, a kod trčanja treba izmjenjivati sprint i usporavanje + driblinge, koji stvarno nisu teški, makar može se i bez driblinga proć.Jedino što mi je zamjerka je pucanje, stvarno je teško zabiti gol, čak i iz blizine, jer gljivu više ne smiješ stisnuti u kut gamepada, jer ćeš promašiti i sa pet metara.I treba uključiti advanced pucanje, jer simple model je praktički manual mod, ma šta oni rekli da je Simple mod ekvivalent starom PESu 2013.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
molim malu pomoć, naime imam situaciju sa slike (tako mi radi pes) i skinut PESEdit.com 2014 Patch 2.0-kad ga instaliram neće mi ući u igru, ni kao admin.. thnx
15 godina
neaktivan

Imo si instaliran orginal patch vjerovatno.

Makni cijelu igru instaliraj nanovo pa onda instaliraj pes edit.

17 godina
neaktivan

Stvarno je puno, PUNO bolje sa 1.04 patchom.Konačno.Zabija se puno lakše, a čak se i da zabiti van šesnaesterca.I konačno te ne može stić svaka šuša kada se sa Kikijem ili Kepecom probiješ kroz zadnji red obrane.

Uglavnom, ja sam ovako napravio.

1.Instalirajte Smoke patch 0.2 (6.0 još nije izašao).Puno će poboljšati grafiku,jer ima uključen SweetFX.

2.Skinite i instalirajte PESedit 2.0 patch + Konami DLC 2.0 (pročitajte uputstva da bi znali kamo kopirati DLC)

3.Skinite na torrentu PES 2014 Reloaded 1.04 yogurt verziju patcha (jer ga nećete dobiti sa PESeditom, a niti sa Smoke patchom), i aplicirajte ga u PESov direktorij.

4.Igrajte igru, onako kako je trebala biti u 1.0 verziji.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pronašao sam PES 2014 Update 1.04 rar file koji ima patch+crack. Pa ako netko hoće nek se javi u PP!

http://adf.ly/HFD9N
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
mario1004 kaže...

Imo si instaliran orginal patch vjerovatno.

Makni cijelu igru instaliraj nanovo pa onda instaliraj pes edit.

na frišku instalaciju sam igre isto probao (sve što se tiče pesa na kompu sam obrisao-deinstalirao), stari su mi prijelazi onda..

12 godina
neaktivan

Kebi,a i vi ostali što ne znate...

To kad štoper ili neki drugi igrač stigne tvog u šprintu moraš koristiti desnu gljivicu da se gradiš i odguravaš ga,nema šanse da ti uzme loptu (mislim ima šanse ako se ne gradiš kako treba i ako je neki baš fizički skroz slab igrač a protivnikov jači,ali kad se uvježbaš uspijeva ti bar u 80% slučajeva).

Ja to koristim stalno,pogotovo kad igram protiv frendova (oni ne znaju za tu foru),svaki put kad dam svom igraču u for nema šanse da mi uzmu loptu,svaki put se gradim i lagano prodjem,a oni blago rečeno polude i govore ovo nije moguće,tvoji igrači kao konjii hhhhh

A isto tako i kad se braniš,moraš koristiti desnu gljivicu kad stigneš igrača da ga odguravaš i ulaziš ispred njega,a kad je daleko ispred tebe samo držiš ubrzanje sa R1 + X i onda tvoj igrač uhvati maximalno explozivan šprint prema njegovom,nevjerovatno brzo ga stigneš i onda lagano guraš ga sa gljivicom i pokupiš loptu ili jednostavno ukližeš itd :)

Evo instalirao sam ovaj novi PESEDIT patch sa novim dlc. i mogu reći da mi se pravo svidja,,igra je dosta ubrzana,što je fino,vidi se da su dodavanja i šutevi,kako obični tako i fini sa r2 i lobovi malo uređeni,nije tako lako više lobovati,puno ljepše je igrati.

Prvu utakmicu odigram Bayern-Juventus i 2 gola izvan 16 sam dao i 1 škaricama :D

Prvi gol koji sam sa Robbenom dao tako opalio da nisam mogao vjerovati kojom je brzinom lopta išla,bomba ipo,pravo pod stativu,Buffon samo ispratio pogledom,što do sad još nisam vidio,jer su golmani skakali k'o ludi i 95% šuteva izvan 16 su kupili i moguće i nemoguće.

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz, imam probem s grafickom, dok igram poce mi usporavati pa opet ide normalno, i tako stalno, neki puta izgleda kako da gledam slow motion, problem je u tome sto imam los VRAM, da li se moze to nekako nadograditi/povecati ili mora kupit novu graficku? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fornax9 kaže...

Pozz, imam probem s grafickom, dok igram poce mi usporavati pa opet ide normalno, i tako stalno, neki puta izgleda kako da gledam slow motion, problem je u tome sto imam los VRAM, da li se moze to nekako nadograditi/povecati ili mora kupit novu graficku? 

kupi novu grafu, a to je glavni krivac frame skipping sto ga nema u ovom pesu

13 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Kebi,a i vi ostali što ne znate...

To kad štoper ili neki drugi igrač stigne tvog u šprintu moraš koristiti desnu gljivicu da se gradiš i odguravaš ga,nema šanse da ti uzme loptu (mislim ima šanse ako se ne gradiš kako treba i ako je neki baš fizički skroz slab igrač a protivnikov jači,ali kad se uvježbaš uspijeva ti bar u 80% slučajeva).

Ja to koristim stalno,pogotovo kad igram protiv frendova (oni ne znaju za tu foru),svaki put kad dam svom igraču u for nema šanse da mi uzmu loptu,svaki put se gradim i lagano prodjem,a oni blago rečeno polude i govore ovo nije moguće,tvoji igrači kao konjii hhhhh

A isto tako i kad se braniš,moraš koristiti desnu gljivicu kad stigneš igrača da ga odguravaš i ulaziš ispred njega,a kad je daleko ispred tebe samo držiš ubrzanje sa R1 + X i onda tvoj igrač uhvati maximalno explozivan šprint prema njegovom,nevjerovatno brzo ga stigneš i onda lagano guraš ga sa gljivicom i pokupiš loptu ili jednostavno ukližeš itd :)

Evo instalirao sam ovaj novi PESEDIT patch sa novim dlc. i mogu reći da mi se pravo svidja,,igra je dosta ubrzana,što je fino,vidi se da su dodavanja i šutevi,kako obični tako i fini sa r2 i lobovi malo uređeni,nije tako lako više lobovati,puno ljepše je igrati.

Prvu utakmicu odigram Bayern-Juventus i 2 gola izvan 16 sam dao i 1 škaricama :D

Prvi gol koji sam sa Robbenom dao tako opalio da nisam mogao vjerovati kojom je brzinom lopta išla,bomba ipo,pravo pod stativu,Buffon samo ispratio pogledom,što do sad još nisam vidio,jer su golmani skakali k'o ludi i 95% šuteva izvan 16 su kupili i moguće i nemoguće.

probat cu..hvala{#}

15 godina
neaktivan

pozz, jel zna netko sta trebam podesiti da mogu poslat normalnu loptu u for, ne moze igrac sam poslat nego ja moram namjestat di da posalje, a to mi skoro nikad ne uspije, a player 2 normalno salje! 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi može pomoć, da sad ne tražim po temi, da li ovaj PES podržava "vibration feedback", ako da kako ga uključit. To jednostavno daje osjećaj više za vrijeme igranja.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

moze pomoc imam pes14 koj nije orginam pa me zanima gdje mogu skinut data pack ili neki patch ???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
stolic kaže...

moze pomoc imam pes14 koj nije orginam pa me zanima gdje mogu skinut data pack ili neki patch ???

http://www.pespatchs.com/2013/12/pesedit-com-2014-patch-2-0-including-dlc-2-0.html

12 godina
neaktivan
bobsi kaže...
stolic kaže...

http://www.pespatchs.com/2013/12/pesedit-com-2014-patch-2-0-including-dlc-2-0.html

a koj je password???

14 godina
neaktivan
stolic kaže...
bobsi kaže...
stolic kaže...

a koj je password???

čitaj malo, odmah ispod ti je pass: pespatchs.com  

14 godina
neaktivan
jel bi bio tako dobar da i meni proslijedis taj link, hvala
Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... - Louis Hector Berlioz
12 godina
neaktivan
bobsi kaže...
stolic kaže...
bobsi kaže...
stolic kaže...

a koj je password???

čitaj malo, odmah ispod ti je pass: pespatchs.com  

moze li mi netko pomoc pri instalaciji tog petcha??? ovo mi je prvi put da pec stavljam na pc do sad sam uvjek koristio ps3

11 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Budi precizniji dlc 2.0 ili patch pesedit 1.3?

zemo
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice