Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.393.801
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina

evo meni se skida demo za Xbox 360 pa javim dojmove uskoro {#}

nego, samo me zanima jeki ovaj demo onaj stari build koji je još prije izašao za PS3, ili noviji build?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
antimadridista kaže...

nego, samo me zanima jeki ovaj demo onaj stari build koji je još prije izašao za PS3, ili noviji build?

Novi build ;)

Na ps3u bi trebao oko 22, 22:30 :(

ELS BLAUGRANES <3
13 godina

Nabacite dojmove kad probate, može i usporedba FIFA v PES demo.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

1 1 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...

Koliko uskoro? Molim te detaljniju analizu i usporedbu sa novim Fifinim demom..

šumski put je bio ravan.
15 godina

odigrao 2 utakmice i mogu samo reći - wow!

ovo je totalno neki drugi PES, neusporedivo sa prijašnjim PES igrama. Ja sam si stavio postavke gamepada sve na manual, brzina igre mi je odlična, lijepo se može kombinirati, ma gameplay je totalno druga stvar od prijašnjih PES igara. Nažalost teško je ići skroz u detalje kad ti stave utakmicu na samo 5 minuta, ali odmah od prvo dodira s loptom se vidi ogromna razlika. Gameplay dosta sporiji nego u FIFA-i, danas kad sam probao FIFU svidjela mi se jer su smanjili brzinu u odnosu na FIFU 13, ali ovdje je još manja brzina. U obrani igrači reagiraju odlično, uklizivanja su odrađena sjajno i daje ti neki užitak kad otmeš loptu. nema više robotizma, igrači se kreću puno prirodnije.

Što se tiče minusa, zasad sam primjetio u ovih 10-ak minuta igre jednu lošu intervenciju golmana. Ono što me malo muči je grafika u samoj igri. Neznam, igram sad na Xboxu i nekako mi loše to izgleda, boje su nekako "mutne", neznam kako bi drugačije rekao ali ne izgleda baš nabjolje. Puno me se više dojmila FIFA grafički. Sad, može biti da je to samo do mog monitora, trenutno imam Xbox spojen na monitor rezolucije 1080p, a konzole rade na 720p pa je možda to problem. Više o tome ću poslije kad probam spojiti Xbox na TV sa HDMI kabelom, možda bude bolje. Ali kažem, zasad me se FIFA više dojmila grafički. Za gameplay u ove dvije utakmice imam samo riječi hvale.

ovo je samo kratko prvi osvrt na igru, sad idem još malo odigrati i detaljnije to analizirati. Pa ako imate neka pitanja, samo recite {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 20:13 (antimadridista).
Moj PC  
15 0 hvala 11
16 godina

Kakva je tromost igrača u usporedbi s novim Fifinim demom? Kako ide građenje akcija (pošto mi je u fifi jednostavno premalen teren)? Kakav je osjećaj igranja pošto si kao i ja Fifa igrač? Vrijeme privikavanja i tome slično? Kakav je tackle? Zatim šutiranje? Osjećaj postizanja gola? AI? Faulovi, natezanje za dres? Korneri?

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 20:17 (dreammaker).
13 godina
neaktivan
i sad mi specijalci koji koristimo pc moramo da cekamo prvo da izadje full verzija pa onda tek izlazi demo,i kako covek da se ne nervira.....
14 godina

Ja skidam Fifu 14 demo s Origina, vidjet ćemo šta nudi...

Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan

Je da upadan,al jel izaša demo za ps3??

[url=http://www.yourgamercards.net/profile/Bruno_Ceky/][img]http://www.yourgamercards.net/trophy/a/Bruno_Ceky.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Novi build ;)

Na ps3u bi trebao oko 22, 22:30 :(

Som la gent blaugrana
15 godina
dreammaker kaže...

Kakva je tromost igrača u usporedbi s novim Fifinim demom? Kako ide građenje akcija (pošto mi je u fifi jednostavno premalen teren)? Kakav je osjećaj igranja pošto si kao i ja Fifa igrač? Vrijeme privikavanja i tome slično? Kakav je tackle? Zatim šutiranje? Osjećaj postizanja gola? AI? Faulovi, natezanje za dres? Korneri?

tromost je na sličnom nivou kao u FIFA demu, možda u PES-u još malo tromije, bar sam stekao takav dojam, a možda i zbog samog gameplaya koji je sporiji. Ali uglavnom, igrači nisu baš pretjerano tromi. Građenje akcija mi se definitivno sviđa, baš zbog tih dimenzija terena, u PES-u je jednostavno nekako veća dimenzija terena, ili su igrači manji u odnosu na teren, ali uglavnom, to je dosta bolje pogođeno nego u FIFA-i. Zna se poenakd dogoditi da ti tvoj igrač iz ekipe zasmeta na terenu, kad dodaješ primjerice nekom na krilo, a njega pogodi lopta, ili kad želiš proći u trku pa ti se on nađe na putu, nekako su tvoji sugirači ponekad zbunjeni bez lopte, eto to mi je malo iritantno, ali nije toliko često. Što se tiče privikavanja, stavio sam sve opcije na Manual, dodavanja, udarce i sve ostalo, i brzo sam sve to uhvatio, nije baš prezahtjevno. Jedino dosta često prejako pucam, tj. stisnem onaj bar više nego treba, tu mi još treba privikavanja. Tackling u obrani, kao i samo uklizivanje funkcionira odlično, bar meni. Onaj M.A.S.S sistem tu odrađuje odličan posao.

AI mi je osobno nekako prelagan. tj. u obrani, u svom šesnaestercu se brane dobro, ali prelako im gradiš napad iz sredine, isto tako sam stekao dojam da nsiu baš previše opasni s loptom. Igrao sam zasad na Professional i Top Player, ostaje još jedino Superstar pa je moguće da će na toj težini biti bolje. 

Faulovi i natezanje za dres, tu do pravog izražaja dolazi M.A.S.S. Recimo kad te protivnik vuče za dres, ne možeš se samo tako otresti i protrčati ga, to mi se baš svidjelo. Nije sad da se nemoguće osloboditi, ali nije tako jednostavno kao u prijašnjim nasatvcima i FIFE i PES-a kad si u duelu. Prekršaji izgeldaju odlično, ima stvarno puno animacija i baš mi je vrhunski to odrađeno, pogotovo kad se zna da je ovo tek prva godina na novom engineu pa su mogući i bugovi, ali zasad djeluje odlično. Kornera mi nije ni bilo previše, nekako sam stekao dojam da nije tako teško nadskočiti protivnika, što iz kornera, što u samoj igri. Ali iz prekida još nisam zabio ni primio gol.

Sa Xbox verzijom dema sigurno postoje neki bugovi što se tiče grafike, ponekad mi se pojavljuju neke bijele točkice po ekranu za vrijeme igre, a i grafički nije baš na nivou kao što sam naveo i prije. Moguće da je to samo u ovom demu i da će u full verziji to ispraviti, a možda je čak i do mog monitora, provjeriti ću još to. PC verziija vjerojatno neće imati takvih problema.

generalno, definitvno veliki pomak prema naprijed za PES, mislim da može konkurirati FIFA-i ove godine, bar ovoj FIFA verzija za trenutne konzole, za next-gen ćemo vidjeti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 21:29 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
dreammaker kaže...

tromost je na sličnom nivou kao u FIFA demu, možda u PES-u još malo tromije, bar sam stekao takav dojam, a možda i zbog samog gameplaya koji je sporiji. Ali uglavnom, igrači nisu baš pretjerano tromi. Građenje akcija mi se definitivno sviđa, baš zbog tih dimenzija terena, u PES-u je jednostavno nekako veća dimenzija terena, ili su igrači manji u odnosu na teren, ali uglavnom, to je dosta bolje pogođeno nego u FIFA-i. Zna se poenakd dogoditi da ti tvoj igrač iz ekipe zasmeta na terenu, kad dodaješ primjerice nekom na krilo, a njega pogodi lopta, ili kad želiš proći u trku pa ti se on nađe na putu, nekako su tvoji sugirači ponekad zbunjeni bez lopte, eto to mi je malo iritantno, ali nije toliko često. Što se tiče privikavanja, stavio sam sve opcije na Manual, dodavanja, udarce i sve ostalo, i brzo sam sve to uhvatio, nije baš prezahtjevno. Jedino dosta često prejako pucam, tj. stisnem onaj bar više nego treba, tu mi još treba privikavanja. Tackling u obrani, kao i samo uklizivanje funkcionira odlično, bar meni. Onaj M.A.S.S sistem tu odrađuje odličan posao.

AI mi je osobno nekako prelagan. tj. u obrani, u svom šesnaestercu se brane dobro, ali prelako im gradiš napad iz sredine, isto tako sam stekao dojam da nsiu baš previše opasni s loptom. Igrao sam zasad na Professional i Top Player, ostaje još jedino Superstar pa je moguće da će na toj težini biti bolje. 

Faulovi i natezanje za dres, tu do pravog izražaja dolazi M.A.S.S. Recimo kad te protivnik vuče za dres, ne možeš se samo tako otresti i protrčati ga, to mi se baš svidjelo. Nije sad da se nemoguće osloboditi, ali nije tako jednostavno kao u prijašnjim nasatvcima i FIFE i PES-a kad si u duelu. Prekršaji izgeldaju odlično, ima stvarno puno animacija i baš mi je vrhunski to odrađeno, pogotovo kad se zna da je ovo tek prva godina na novom engineu pa su mogući i bugovi, ali zasad djeluje odlično. Kornera mi nije ni bilo previše, nekako sam stekao dojam da nije tako teško nadskočiti protivnika, što iz kornera, što u samoj igri. Ali iz prekida još nisam zabio ni primio gol.

Sa Xbox verzijom dema sigurno postoje neki bugovi što se tiče grafike, ponekad mi se pojavljuju neke bijele točkice po ekranu za vrijeme igre, a i grafički nije baš na nivou kao što sam naveo i prije. Moguće da je to samo u ovom demu i da će u full verziji to ispraviti, a možda je čak i do mog monitora, provjeriti ću još to. PC verziija vjerojatno neće imati takvih problema.

generalno, definitvno veliki pomak prema naprijed za PES, mislim da može konkurirati FIFA-i ove godine, bar ovoj FIFA verzija za trenutne konzole, za next-gen ćemo vidjeti.

I za kraj, PES vs Fifa? Ocjene odigranih dema?

šumski put je bio ravan.
15 godina
dreammaker kaže...

I za kraj, PES vs Fifa? Ocjene odigranih dema?

Zasad bi rekao nekako 8.5/10 za oba dema. Možda mi se mišljenje još i promjeni kroz sljedećih par dana koliko budem igrao. Zasad sam oba dema igrao možda sat i pol, dva. Možda sam trenutno dao i visoku ocjenu za PES, ali igra me stvarno iznenadila samom promjenom.

Nekako sad kad sam probao oba dema imam osjećaj da će ubuduće biti još žešće svađe onih koji igraju isključivo PES i onih koji igraju FIFA-u jer je razlika u kvaliteti sad puno manja pa će se raspravljati oko svake sitnice {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 21:39 (antimadridista).
16 godina

Zlac from CROPES:  "XBox demo u akciji ... i već po dobrom starom običaju, za otvaranje dobijemo očajnog igrača zaraženog FIFA-oidnim virusom vs AI ... da rista, u PES-u se daleko stiže driblajući odmah nakon izvođenja lopte s centra :/"

I dobra vijest za ljude sa slabijim računalima

On the bright side, it will be possible to play PES 2014 on very old PCs like:

- Pentium D (Dual Core 3.0 GHz)

- 2MB RAM

- Radeon x1650 pro (256 MB)

- Windows XP SP 3, DirectX 9.0c 

I think these are real/realistic minimum system requirements (PES 2014 is based on PS3 technology after all).

http://imageshack.us/a/img837/3290/w7cl.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 22:15 (plavi08).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hebote, za sada su svi odusevljeni!

Dobili smo najzad dve jako dobre simulacije.

Konami hebem te vise, izbaci za nas PC igrace!

5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
hoce Zoki evo javili za nas,posbno ce da puste demo.....
14 godina

Fifa je preloša.. Na 6 gigi rama i Nvidiji na kojoj pes radi na high detaljima trza.. smanjio sam rezu i detalje, ista stvar... ove godine, kao i svake, igram pes...

13 godina
neaktivan
i sad je fifa prelosa sto imas slab racunrar i sto ti trza...o boze sta sve neces da cujes.....dobro su ovi iz EA Sports-a govorili da vecina korisnika pc racunara nema jak racunar koja bi pokrenula next engine a kamoli ovaj stari......pazi imam osecaj da tebi ni pes novi nece raditi...
16 godina

Nisam igrao FIFU na svome računalu. Igrao sam kod jednog kolege tu sa foruma. I znam da bez obzira što je imao računalo koje bi trebalo sve vrtjeti na high, često smo morali raditi vratolomije da bi mogli igrati u dvoje. Igra je preosjetljiva na tkave stvari. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
i zbog toga je fifa prelosa......aj majke ti nemoj vise da mi objasnjavas jer ispadas ........
13 godina
Red_Star_Forever kaže...
i zbog toga je fifa prelosa......aj majke ti nemoj vise da mi objasnjavas jer ispadas ........

očito je da si osjetljiv kad netko uvrijedi fifu

13 godina
neaktivan
osetljiv sam kad neko ne kaze sta mu smeta u samoj igri ane tamo oko podesavanja da igraju dvojica ili igri ne moze da pokrene ...inace kritika bilo kakva je uvek dobronamerna...na to sam osetljiv..mogu i ja da kazem tipa pes je katstrofalan jer nemozemo nas 4 da igramo 2 na 2.....zar ne zvuci debilno ili je bolje da kazem ne svijda mi se lupam sto je brza igra,illi sto su tacni pasovi ili tako nesto....evo sad mi reci sta ti bolje zvuci ovo sto sam ja rekao vezano za pes ili sto bi tamo rekao isto vezano za pes a nije u vezi igre same vec oko postavke....
14 godina

Po kojoj logici je konfa sa Sandy Bridge i7 procom, 6GB rama i Nvidiom gt525m od1GB losa? Pes 2013 zdere za dorucak na high detaljima i full rezi..ako netko ispada, onda si to ti...

17 godina
sstrmi kaže...

očito je da si osjetljiv kad netko uvrijedi fifu

Kako možeš uvrijediti igru ako kažeš da trza na tvojoj konfiguraciji? Pa to nije vrijeđanje već činjenica u koju gledaš..

13 godina
neaktivan
kakve fifin gameplay ima veze sa perfomansama ajmi molim te reci....evo ja sam glup pa me ti prosvetli.........
13 godina
neaktivan
david7 kaže...

Po kojoj logici je konfa sa Sandy Bridge i7 procom, 6GB rama i Nvidiom gt525m od1GB losa? Pes 2013 zdere za dorucak na high detaljima i full rezi..ako netko ispada, onda si to ti...

eto toliko ti je dobra ta grafa:http://www.game-debate.com/hardware/index.php?gid=501&graphics=GeForce%20GT%20525M :)

13 godina
neaktivan

ja sam vec narucio ge force gtx 650 2 gb ddr5 a na ovoj staroj sve mi radi kako valja da kucnem u drvo...

jel ti david vidis koju ja grafu imam a koju ti?obrati malo paznju....

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 22:52 (Red_Star_Forever).
14 godina

Nisam rekao da je highend, ali da je dovoljno pristojna da moze gurati igru poput fife na high.. Fifa mi trza na 800x600 i very low detaljima.. Pa pobogu, nemam ati 9200...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jos ja igram sve na high ,zatim AA 4x,rezolucija najveca....i igram preko led televizora.....

ti mozes da pored tog procesora imas jos sedam takvih ali te zdere graficka,ti fifu 14 tesko da ce moci da igras.....pazi ja se pitam dok mi ne stigne nova grafa kada izadje full fifa 14 da li cemi trzati a kamoli tebi...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 22:55 (Red_Star_Forever).
16 godina
Red_Star_Forever kaže...

Nisam nigdje rekao da je FIFA preloša. Rekao sam svoje iskustvo. To je da FIFA zadnje 2 verzije često iz nepoznatih razloga zna trzat na konfama di ne bi trebala. I onda zna proraditi rješenje tipa igranja po postavkama i svaki put drugačije. Gašenje routera dok se igra i sl. Što nema veze s mozgom.

No ovo je PES-tema pa se vratimo na nju: Gledajući videe teško je suditi. Morati ćemo čekati još 10 dana pa da vidimo kakav bude naš ljubimac {#}

P.S Red_Star_Forever  - Dobrodošao na ignore listu. Imam na njoj već 2-3 autora s ove teme {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice