Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.388.399
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan

šezdesetak, i još brani, i to bolje nego golmani u pesu {#}

Som la gent blaugrana

9 1 hvala 0
17 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
BoobZ kaže...

sorry na OT, koliko imaš godina?

Pa računaj ako sam prije dvadesetak godina kupio računalo... ne možeš puno fulati..

17 godina
rookica19 kaže...

šezdesetak, i još brani, i to bolje nego golmani u pesu {#}

Malo si pretjerao a ovo drugo nije nikakav problem... da mi svežeš obje ruke na leđa ponašao bih se u igri realnije i bolje nego ove tragikomične figure koje stoje na golu u pesu..

13 godina
neaktivan

Ja dođem da vidim ima li sta novo oko novog Pes-a  kad oo vi stalo of topic ima li kakvih novosti?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...

Ja dođem da vidim ima li sta novo oko novog Pes-a   kad oo vi stalo of topic ima li kakvih novosti?

pitaj movia

13 godina
neaktivan

Ili Red stara, posto je poceo da se interesuje za kupovinu Pesa{#}

13 godina
neaktivan
pa hocu da kupim i jednu i drugu igru i u cemu je problem ,jer ne znam koliko i gde ima u srbiji da se odradi preorder i niti se zna koliko ce biti u nasim prodavnicama pes a kamoli fifa....svoje misljnej cu izneti posle jedno deset sati odigranih tekmi jer samo dajem komentare na ono sto sam pogledao...nije ni fifa nesto posebno izmenila u odnosu na 13 a za pes ima nesto sto mi se svidja a nesto sto me jako iritira....
16 godina
movie kaže...
themilition kaže...

pa ovo je show,ne da je dobro nego kupujem dva primjerka.

Movie vidimo se online.

Ovo je toliko smiješno da ove u ea sportsu valjda već leđa bole od valjanja.  Daleko je to od fluidnog kretanja, svi igrači kao da išijas imaju koliko su ukočeni a kolizije igrača su tragikomične.. Obrati pozornost kako igrači klize po podlozi prije nego će udariti loptu ili izvesti fintu? Štele se ko mlada i brejkaju. Nakon svih godina frustracija znam da ti malo treba da bi bio sretan ali opet ovako malo... Vidimo se online ali bojim se ne u ovoj igri...

Imam osjećaj da ti se je svidjelo viđeno koliko si ljut trenutno, pa ideš onom"tko se tuče taj se voli"? Vidno si uznemiren postao.  Pa movie, ovo je samo igra, dobar budi. 

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
Praetorian1 kaže...

Evo jedne slike (koja je već bila) ali pokazuje neke odlične grafičke efekte na koje možda niste obratili pažnju.

Niti ne obraćam dok igram, ne sudim igru po blatnjavosti čarapa i dresova, odrasti.

nadam se da si zapisao dobar raspored danas u školi ili možda u vrtiću {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 15:15 (Praetorian1).
12 godina
neaktivan

Jedini PES je PES 6. Sve ostalo je pokušaj PES-a.

Ali morate priznat da ih FIFA stiže iz godine u godinu. 

5 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Kako stvari stoje DadoZG i ja uzimamo PES ove godine. Dosadilo nam levitiranje igrača nad terenom u superbrzoj assisted pucačini.

Ono što nas zanima je league mode. Rekli su da će biti online league mod ove godine. Znači li to da ćemo nas dvoje moći pičiti online neke lige i sl? To bi bilo savršeno.

I ja uzimam Pes. Ovog puta je troll mode off :D

Stvarno mi se sviđa sve viđeno, osim nedostatka kiše ali ko ju yebe. Pa igrači se baš fluidno kreću, gdje ti movie vidiš da se kreću koda imaju išijas?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 15:42 (Praetorian1).
15 godina
Praetorian1 kaže...
dreammaker kaže...

Kako stvari stoje DadoZG i ja uzimamo PES ove godine. Dosadilo nam levitiranje igrača nad terenom u superbrzoj assisted pucačini.

Ono što nas zanima je league mode. Rekli su da će biti online league mod ove godine. Znači li to da ćemo nas dvoje moći pičiti online neke lige i sl? To bi bilo savršeno.

I ja uzimam Pes. Ovog puta je troll mode off :D

Stvarno mi se sviđa sve viđeno, osim nedostatka kiše ali ko ju yebe. Pa igrači se baš fluidno kreću, gdje ti movie vidiš da se kreću koda imaju išijas?

pa to je movie i ekipa, što očekuješ? 

kad je u pitanju kretanje igrača, onda se prigovara što se u PES-u kreću kao da imaju išijas. Kad spomeneš da su u FIFA-i svi modeli igrača isti i većina igrača se kreće isto, onda si pi*kica jer gledaš kako se igrači kreću, a ne gameplay.

kad izađe novi video o PES-u, onda se prigovara na najmanje detalje. Kad izađe novi video o FIFA-i i netko primjeti nedostatak, onda je riječ o video "sumnjive kvalitete". 

objektivnost na razini.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

http://www.peseditblog.com/2013/09/pes-2014-pc-system-requirements-unveiled.html

Nadam se da će mi radit kak spada igra, valjda su ovo finalni zahtjevi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Praetorian1 kaže...

http://www.peseditblog.com/2013/09/pes-2014-pc-system-requirements-unveiled.html

Nekad je ne vjerovat tome, to ce se najbolje vidjet kad igra izadje. Tak je za GTA IV trebo core 2 duo sa 1.8 GHz, pa se na kraju i i7 core extreme overclock @4,5 GHz muci na 100%.

http://isvijet.com.hr
15 godina
neaktivan

Vidim da traži dosta jak procesor, vjerojatno zbog svih tih animacija. Pitanje je koliko samo fizika na dresovima ždere CPU, a da ne pričam o ostalim stvarima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mislim da se mozete opustiti sto se tice zahtjevnosti.. sa ovom konfom sam terao na high

reza 1024*768

cpu:Athlon 64 3200+(single core 2.0Ghz)
ram:1GB DDR
gpu:7800GS nvidia geforce 256mb

Smatram da je kod vecine malo jaci ili puno jaci rijetko tko slabije ima.. 

Moje misljenje je da ce zahtjevati vise procesorke snage nego prethodni ali nista znacajnije u suprotnom trenutne konzole ne bi mogle pratit stabilan fps!

Dok mi je fifa11-fifa13 bile ne igrive na najmanjim detaljima uz razne tweekove sto sve govori koliko konami optimizira igre (bar PES)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 17:54 (Jeti).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jeti kaže...

mislim da se mozete opustiti sto se tice zahtjevnosti.. sa ovom konfom sam terao na high

Šta si terao na high? Pes 14?

14 godina
Praetorian1 kaže...
Jeti kaže...

Šta si terao na high? Pes 14?

Pa 13 valjda, di bi igrao 14? A i ta njegova rezolucija je ni blizu današnjeg standarda pa niti ne možeš nešto pametno zaključiti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan

Mislim na pes 2013  *ebiga zaboravi napisat!
Naravno danas se igra na puno vecim rezolucijama ali potegnut igru(koja je izasla 2012,doduse samo ispolirana verzija engina iz 2008 god) sa tako starom kantom je uspjeh.. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 18:19 (Jeti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
pa hocu da kupim i jednu i drugu igru i u cemu je problem ,jer ne znam koliko i gde ima u srbiji da se odradi preorder i niti se zna koliko ce biti u nasim prodavnicama pes a kamoli fifa....svoje misljnej cu izneti posle jedno deset sati odigranih tekmi jer samo dajem komentare na ono sto sam pogledao...nije ni fifa nesto posebno izmenila u odnosu na 13 a za pes ima nesto sto mi se svidja a nesto sto me jako iritira....

Idi na Pes serbia forum i javi se adminu, posalji podatke i dobijas na dan izlaska igru kurirskom sluzbom i to najjeftinije u Srbiji i regionu po nabavnoj ceni koja nece biti vise od 30e!

13 godina
neaktivan
video sam sada pa nema neke razlike u games i da naruzis preko pes foruma razlika je samo 600 dina da je malo vise onda se isplati ....tako da jos cu razsmiliti sta cu i kako cu jer da dajem tolike pare malo sam ipak normlan,fifu nisam dao toliko para tj dao sam 1500 manje a sada ta ista fifa samo drugi broj je u pitanju fifa 14 koja ne donosi nista spektakularno kosta skoro 65 u prodavnici kada bude izasla pritom iz srbije nema podrske da preko debitne kartice kupim fifu a kamoli bilo sta drugo za manje pare tj da preko interenta kupim...
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Dosta slični fifinim, fifu rokam na hd rezi i high detaljima. Valja će i ovo tak :)

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan

I ja se nadam da će dobro radit :)

Al veći su ovo zahtjevi nego za Fifu, pogotovo preporučeni, traže quad.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 22:09 (Praetorian1).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina

Pa onak, quad core je standard već godinama. Tko vam kriv jer ste ostali na dualcu iz 2006-e.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 8 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa nismo na dualcu ?

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
Praetorian1 kaže...

Pa nismo na dualcu ?

Onda čemu panika?

15 godina
neaktivan

Nije panika, ali oni zahtjevi što su se prije pojavljivali bili su dosta manji i onda sad ovo, i čim je u pitanju quad pomalo se bojim za optimizaciju.

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina

Pa svaka nova igra ima preporučen quad, bome ne vidim čemu uopće raspravljamo o tome.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
sstrmi kaže...
drakula789 kaže...

Ja dođem da vidim ima li sta novo oko novog Pes-a   kad oo vi stalo of topic ima li kakvih novosti?

pitaj movia

Navodno neće biti kiše ali to je samo navodno jer tko normalan to može popušiti u 2013 god.? Pa kiše je bilo i u 1998 a da ne bude u 2013 god... ostalo je više manje sve poznato. Demo za pc izlazi dva tjedna prije izlaska igre da možemo isprobati igru i odlučiti što ćemo ove godine igrati... Mukotrpnim radom i nadljudskim snagama ekipa iz konamia osigurala nam je u nadolazećoj igri respektabilnih 20 stadiona...

Konačno su licencirane sve lige petice, mislim na afričkom kontinentu... i to je to za sada. Nema više puno novosti kad je više manje sve poznato.. e da, potvrđeno je da početkom sljedeće godine izlazi patch u kojem ćemo moći zaigrati s balegom u remulu iz madrida ili kako će se već zvati... eto sstrmi to bi bilo to, nadam se da sam ti pomogao..

13 godina
dreammaker kaže...

Molim vas ljudi ne odgovarajte na ove repetitivne provokacije. Očistimo temu od gluposti. A i vas pojedince što ga izazivate isto nabijem na ku*ac.

ja sam odavno prestao čitati postove od movia i odgovarati na njih.Sad samo kad vidim da je od movia dam TD i piči dalje

9 4 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice