Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.389.041
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan

e jeste dosadni više, SVAK IGRA ONO ŠTO MU VIŠE PAŠE. Ako je netko utuvio sebi u glavu da je pes bolji od fife, niko mu neće dokazati suprotno, koliko mu god grešaka pokazao, i OBRNUTO.  Oba dvije su SAMO igrice, tako da će uvijek bit grešaka u njima. Ali svaka ima i svoje čari koje nam se sviđaju i zbog kojih ih igramo svake godine što god kenjali o njima.      A ovo će me razumit samo pravi igrači, jedina nogometna igra u kojoj sam najviše uživao je pes 6, i to je daleko najbolji nogomet koji postoji, a svaki nastavak pesa iza šestice je ------tra la la la la, necu da se neki ne naljute.

4 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Movie, evo malo za tebe i ostale Fifoholicare.

Fifa sa malo RPG - FPS elementima = odlicna zabava.{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 22:19 (Zoki Mpek).

7 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ti znaš da se takva kompilacija može pronać i za Pes ?

Moj PC  
4 5 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znam, normalno da znam. Ali, eto cisto malo zezanje.

Meni je iskreno Pes 13 sranje, a isto tako i Fifa 13.

Priznajem Pes 6, Fifa 12 i sada ovaj Pes 14.

Meni se iskreno ovaj demo bas, bas svidja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 22:26 (Zoki Mpek).

5 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo jedne slike (koja je već bila) ali pokazuje neke odlične grafičke efekte na koje možda niste obratili pažnju.

Moj PC  
8 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014

Ovo za uho, HAHAH.

12 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Evo jedne slike (koja je već bila) ali pokazuje neke odlične grafičke efekte na koje možda niste obratili pažnju.

Niti ne obraćam dok igram, ne sudim igru po blatnjavosti čarapa i dresova, odrasti.

16 godina
barcaINTER kaže...
Praetorian1 kaže...

Niti ne obraćam dok igram, ne sudim igru po blatnjavosti čarapa i dresova, odrasti.

šumski put je bio ravan.
14 godina
neaktivan

ove godine nema dema za PC?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ova tema je postala žestoka sa još vecim fanboyom movieom i simekz

1 0 hvala 1
13 godina

Ni u jednom trenu nisam fanboy, jer redovito igram kao i movie i PES i FIFU... zato mi se skini...

Moj PC  
1 7 hvala 1
16 godina

Kako stoji pes sa licencama,ima kakvih novosti sto se tice bundes lige

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nema niti ce biti ali ce neki patch to da sredi posto je sve pokupovala EA...verovatno im kisu i sneg isto uzela i malo sam ljut na njih barem da im ostave nesto....
17 godina
Tommy_123 kaže...

SimeKZ i Movie najjači tandem ikad.

Sila je s nama!

17 godina
aswada kaže...

al onda mi reci zasto toliko branis fifu ako netko drugi sere po njoj ? jel tolko tesko prihvacat neku drugu kritiku ? u zadnje vrijeme si cijelo vrijeme branio EA sto nece ove godine izdat fifu 14 next gen na pc iako su njihovi razlozi preglupi.

Razlozi su savršeno normalni. Promocija novih konzola od kojih će živjeti sljedećih 10 godina. Kaj je glupo ako su rekli da većina današnjih računala s kojima igraju igrači teško bi se ili nikako nosila s novim engineom? Valjda znaju koja je potrebna konfa za normalno igranje i valjda vide preko svog servisa što posjeduje većina današnjih igrača. I da, ja nikoga ne branim samo ih pokušavam razumjeti. Ljudima je to posao od kojeg žive a tebi i meni samo zabava... i daj se nauči da ja nikoga ne branim samo imam argumente zašto mi se nešto sviđa ili ne sviđa. Ja tebi nisam rekao da si odvjetnik konamia i da braniš pes samo zato kaj drukčije misliš od mene. To je tvoje pravo kao i ovo moje..

17 godina
Praetorian1 kaže...

Ti znaš da se takva kompilacija može pronać i za Pes ?

Ne, on to ne zna i to nije istina. No čudi me što se nije očitovao na ona dva postavljena klipća od prije par sati a lijepo sam ga zamolio za komentar? Uredno je preskočio . I kaj sad da ja postavim nova tri i tako u nedogled?

Svašta...

16 godina

Kako stvari stoje DadoZG i ja uzimamo PES ove godine. Dosadilo nam levitiranje igrača nad terenom u superbrzoj assisted pucačini.

Ono što nas zanima je league mode. Rekli su da će biti online league mod ove godine. Znači li to da ćemo nas dvoje moći pičiti online neke lige i sl? To bi bilo savršeno.

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Kako stvari stoje DadoZG i ja uzimamo PES ove godine. Dosadilo nam levitiranje igrača nad terenom u superbrzoj assisted pucačini.

Ono što nas zanima je league mode. Rekli su da će biti online league mod ove godine. Znači li to da ćemo nas dvoje moći pičiti online neke lige i sl? To bi bilo savršeno.

Tako je ;)

ELS BLAUGRANES <3
15 godina

Jel onda na kraju demo izlazi tek kada i igra? Govorim za PC...

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Jel onda na kraju demo izlazi tek kada i igra? Govorim za PC...

Napisao sam par stranica prije al vidim da čovjek nemože pročitati o troljanja moviea i njegovog kolege.

Izaći će za PC ali tek poslije same igre. Nabavi ps3 ili x360 i igraj ga slijedeću srijedu.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...

Napisao sam par stranica prije al vidim da čovjek nemože pročitati o troljanja moviea i njegovog kolege.

Izaći će za PC ali tek poslije same igre. Nabavi ps3 ili x360 i igraj ga slijedeću srijedu.

Neda mi se kupovati konzola samo zbog dema...

Ništa, onda ću sačekat demo pa viditi jer igra čemu. Možda vam se i ja kasnije priključim u rokanju...

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
15 godina
neaktivan
Moj PC  
4 1 hvala 1
17 godina
odjavljen

PC ostaje u zadnje vrijeme zakinut za igre ko neka kur*a. 

http://isvijet.com.hr

3 0 hvala 0
13 godina
protjeran

pa ovo je show,ne da je dobro nego kupujem dva primjerka.

Movie vidimo se online.

17 godina
themilition kaže...

Movie vidimo se online.

Ovo je toliko smiješno da ove u ea sportsu valjda već leđa bole od valjanja.  Daleko je to od fluidnog kretanja, svi igrači kao da išijas imaju koliko su ukočeni a kolizije igrača su tragikomične.. Obrati pozornost kako igrači klize po podlozi prije nego će udariti loptu ili izvesti fintu? Štele se ko mlada i brejkaju. Nakon svih godina frustracija znam da ti malo treba da bi bio sretan ali opet ovako malo... Vidimo se online ali bojim se ne u ovoj igri...

13 godina
neaktivan
iskreno ja nisam primetio klizanje vec neke druge stvari sto me iritiraju...mozda mi se tako cini posto je to samo klip ...
14 godina

Nakon svih tih postova, ipak mislim Movie da je vrijeme da zamijeniš taj svoj 15" CRT monitor.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
themilition kaže...

Movie vidimo se online.

Ovo je toliko smiješno da ove u ea sportsu valjda već leđa bole od valjanja.  Daleko je to od fluidnog kretanja, svi igrači kao da išijas imaju koliko su ukočeni a kolizije igrača su tragikomične.. Obrati pozornost kako igrači klize po podlozi prije nego će udariti loptu ili izvesti fintu? Štele se ko mlada i brejkaju. Nakon svih godina frustracija znam da ti malo treba da bi bio sretan ali opet ovako malo... Vidimo se online ali bojim se ne u ovoj igri...

Ako se koncentriras na fifu vidjet ces da tamo lete cijelo vrijeme. Bas smo o tome pricali i zadnjih dana gledali videe. Nerealne kretnje su vise tamo nego tu. Nisu ovo savrsene kretnje ali su puno bolje. A sto se kolizija tice, bar se ne zvale igraci :)
17 godina
Hexfire kaže...

Nakon svih tih postova, ipak mislim Movie da je vrijeme da zamijeniš taj svoj 15" CRT monitor.

Kad sam kupio prvo računalo prije dvadesetak godina, ni tada nisam imao 15" crt monitor.

13 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Kad sam kupio prvo računalo prije dvadesetak godina, ni tada nisam imao 15" crt monitor.

sorry na OT, koliko imaš godina?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice