Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 782.255
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Cyber_Freak kaže...
Ne znam za vas ali ja pes kupujem samo zbog MLO,i raznih kupova.. Igrati ML offline mi je gubljenje vremena.

takoder...

15 godina
neaktivan

Stiglooooooo <3333 WooHooooo

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Problem! Di god mi PES oće online zapne na establishing communications poruci i postane not responding te ga moram ručno zgasit. Ima ko kakvo riješenje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi spasavajte pise da mi igra nije instalirana kada kliknem da pokrenem igru sta da radim :(

Trky
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hojs kaže...

Evo odigrao sam par utakmica i iskreno vidi se napredak, ali za mene je FIFA i dalje number 1. Prvenstveno mi ne odgovara fizika igrača. FIFA se kupuje, ali PES ću zadržat instaliran, isplati se {#}

S obzirom na uloženo potpuno te razumijem...

13 godina
protjeran
Stigla igra,ali tek do 17:00 je necu probati,posao.. ;( Aj ako je tko probao nek javi sta ima novo u MLO..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bio sam fan pesa ali prosle sam godine presao na fifu, pa me zanima jesu poboljsali sta igru, sam gameplay, jesu popravili one retardirane golmane, ustalom jesu popravili cijelu igricu?? da znam da nastavim igrat fifu ili da se vratim na pes??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nastavi slbodno sa fifom moja preporuka,nista to nije napravljeno u pesu 13 kako treba.

SKines sam pes 13 demo i fifu 13 demo i sam procenis.
13 godina
protjeran
Evo sad citam na ostalim forumima da ljudi jos uvijek ne mogu igrati online (PC).. Valjda ce to rijesiti do 17:00..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da nikako se ni ja ne mogu prijaviti online... prvi dan i odmah održavanje sustava... valjda će to ispraviti od navečer.

13 godina
protjeran
MrSkunk43 kaže...

bio sam fan pesa ali prosle sam godine presao na fifu, pa me zanima jesu poboljsali sta igru, sam gameplay, jesu popravili one retardirane golmane, ustalom jesu popravili cijelu igricu?? da znam da nastavim igrat fifu ili da se vratim na pes??

Hahaha,a kod mene obratno..Bio sam Fifa fan od 97 do 2006 kad je Pes 6 izasao ,od onda samo PES igram..
13 godina
protjeran

Bravo konami,i vrijeme je za dobar nogomet.

Moj PC  
5 2 hvala 0
15 godina
Cyber_Freak kaže...
MrSkunk43 kaže...

Hahaha,a kod mene obratno..Bio sam Fifa fan od 97 do 2006 kad je Pes 6 izasao ,od onda samo PES igram..

Fejlaš zesce.. pes je jeo fifu do fife 11 a nakon toga fifa jede pes.. haahah

Jos nemam svoj potpis :(
17 godina
MrSkunk43 kaže...

Oni koji vole pes i ovakav gameplay reći će ti da je igra genijalna. Oni koji ne vole ovakav gameplay i bolji im je onaj u fifi reći će ti da je igra kao i svake godine, loša. I kome ćeš vjerovati.  Zar nije zato logično da sam probaš igru i uvjeriš se odgovara ti ili ne?  Inače, za mene, golmani su i dalje ubjedljivo najlošiji segmet igre...

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 13:21 (movie).
13 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...

Isto kao i ja, prosle presao na Fifu 12, ali se ove vratio na PES 13!{#}

Probaj obe i vidi sta ti pase!

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 13:20 (Zoki Mpek).
13 godina
protjeran
Encyanix kaže...
Cyber_Freak kaže...
MrSkunk43 kaže...

Fejlaš zesce.. pes je jeo fifu do fife 11 a nakon toga fifa jede pes.. haahah

Ma znam...Ali navika iz studentakih dana..Pivo,play station ,Pes i dobro drustvo... ;) Sta cu,pes mi je prirastao srcu i nevjerujem da cu ikada vise preci na Fifu..
13 godina
protjeran
movie kaže...
MrSkunk43 kaže...

Oni koji vole pes i ovakav gameplay reći će ti da je igra genijalna. Oni koji ne vole ovakav gameplay i bolji im je onaj u fifi reći će ti da je igra kao i svake godine, loša. I kome ćeš vjerovati.  Zar nije zato logično da sam probaš igru i uvjeriš se odgovara ti ili ne?  Inače, za mene, golmani su i dalje ubjedljivo najlošiji segmet igre...

Imam sve originale od pesa 5,i sve sam online igrao... ;) Tako da je moj izbor za ovu godinu definitivno ,opet pes.. E da,uglavnom,jucer sam dobio ponudu na e-mail od neke trgovine iz splita mislim,pes kosta 109 kn,a svoj sam platio 256 kn... ;)
14 godina
neaktivan

kako si rjesio?

i koju verziju imas ja imam skidrow i nece negdje pise da moras imat reloaded.

13 godina

Stavis na firewall trusted i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma stavim ja al kad udem u igricu svi klubovi imaju iste dresove i piseju orginalna imena ali su dresovi sjebani i grbovi klubova

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ja idem na exibition i svaki put mi se zacrni ekran i piše ono Pro Evolution Soccer 2013 has stopped working, i na CL exibition je isto to.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

0 0 hvala 0
17 godina
footballer kaže...

Ja idem na exibition i svaki put mi se zacrni ekran i piše ono Pro Evolution Soccer 2013 has stopped working, i na CL exibition je isto to.

Isto i kod mene, nadam se boljoj verziji, dok probam malo master ligu na Sparrow verziji, neču kupovati igru.

AKo bude valjalo, onda se kupuje zbog MLO-a...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

šugavi GLOBE.skinuo torent a nema komentatora u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hej drug pise mi da igra nije instalirana poslije ubacivanja patch?? sta da radim??

Trky
14 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...
footballer kaže...

Isto i kod mene, nadam se boljoj verziji, dok probam malo master ligu na Sparrow verziji, neču kupovati igru.

AKo bude valjalo, onda se kupuje zbog MLO-a...

Možda je do cralala

R.I.P Tupac 1971. - 1996.
14 godina
pedjat89 kaže...

Jel ima neka caka za ovaj patch meni ne radi.. :(

Nema nikakvih caka, extractaš, instaliraš i pokrećeš prek Pesedit selectora. Mora raditi

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 14:41 (vrinho).
14 godina
neaktivan

Zna bilo tko zašto ovi s pesedita uvijek uploadaju na uploaded.to?? a ne na npr. medifire ili gamefront?

0 0 hvala 0
14 godina
karlek10 kaže...

Zna bilo tko zašto ovi s pesedita uvijek uploadaju na uploaded.to?? a ne na npr. medifire ili gamefront?

Jer dobivaju pare od njih po svakom downloadu. Ne rade oni patch badava {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 14:51 (vrinho).
15 godina
neaktivan

Ovako mi izbaci kada ubacim patch :(

Trky
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice