Pro Evolution Soccer 2010

poruka: 1.067
|
čitano: 270.880
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Detalji za PES 10
X-Wind kaže...

Rezolucija mi je 1920x1200(8:5), ali svejedno mi se vide crne crte iznad i ispod slike Mršti se

To što ti je ispod slike crte idi pod settings i isključi LB.

btw, ovih smailića kolko si ti stavio dosta mi je za cijeli mjesec i duže.

Dali vam se čini kao da malo igra zašekavle?

Meni da nezz zašto ali stalno kao da mi šteka lagano.

15 godina
Jack Sparrow kaže...
X-Wind kaže...

Rezolucija mi je 1920x1200(8:5), ali svejedno mi se vide crne crte iznad i ispod slike Mršti se

To što ti je ispod slike crte idi pod settings i isključi LB.

btw, ovih smailića kolko si ti stavio dosta mi je za cijeli mjesec i duže.

Dali vam se čini kao da malo igra zašekavle?

Meni da nezz zašto ali stalno kao da mi šteka lagano.

takoder i meni steka ali to je onako neprimjetno ne ometa puno taj lagg.

valjda ce doci neki patch pa to rjesiti.

Luckyluke!
16 godina
Detalji za PES 10

ja imam problem u PES 09...

nakon nekoliko igara u be a legend bi se ekran zamrzne i vidim pointer misa, a tekmu prije toga igram 11 na 11 i svi imaju oznaku GK i svi su u napadu, tako da samo kontre trpaju i bude 30 golova u tekmi

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Detalji za PES 10

Evo ja sam dobio mail da je moja PS3 prednarudba PES10 krenula pa pretpostavljam da bi trebala doci za tri dana kad je i sluzbeni izlazak igre... Pa kad dode napisem dojmove verzije za PS3 a i izgleda da cu prvi igrati orginal. Vi koji ste probali piratsku verziju za PC i svida vam se nadam se da cete kupiti orgninal jer PES10 to ocito zasluzuje Cool.

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dermentor kaže...

Evo ja sam dobio mail da je moja PS3 prednarudba PES10 krenula pa pretpostavljam da bi trebala doci za tri dana kad je i sluzbeni izlazak igre... Pa kad dode napisem dojmove verzije za PS3 a i izgleda da cu prvi igrati orginal. Vi koji ste probali piratsku verziju za PC i svida vam se nadam se da cete kupiti orgninal jer PES10 to ocito zasluzuje Cool.

Znas da hocemo.Namigiva

Idigrao sam par utakmica protiv frendova i za sada je PES10 bolji od 9-ke.

Kontrola lopte je znatno otezana(sto i je dobro), Double pasovi su poboljsani(igrac koji dodaje loptu vise ne trci paralelno nasuprot drugog koji tu loptu prima).

Naglasak na udarce prema golu i sama reakcija golmana,super su to odradili.

Ma PES'10 FTW!

My guns are bigger than the baby's arm / http://www.youtube.com/watch?v=qD7xqBPhVn0&feature=related
16 godina
Detalji za PES 10

ja bi htio opciju "zlatni gol", jer su mi penali oduvijek bili glupi, a ni neriješeno mi nije neka satisfakcija. Jel ima kakav hack za to?

nadao sam se da će sučelje bit drukčije nego u demou, al eto, šta je tu je, možda se i naviknem jednom

1 0 hvala 0
15 godina

Kolko ja znam zlatni gol je maknuti s pravila nogometa i zato ga nema, pa tako teško da će ga i biti.

Ovaj pes je bolji od 09 ali je isto tako jako, jako sličan. Dodane su samo neke stvari na 09, tako da nije baš tako poseban.

16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Dobar je pes 10 jucer ga skino i malo odigro na xbox 360 gamepadu , sad treba docekat da mi stigne orginal da mogu preko neta :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Igraci Pes-a iz Zagreba da napomenem da je 24.10. turnir u pesu 2010 sa velikim nagradama (1. mjesto ps3 slim)

Vise o tome na:   http://www.hcl.hr/pes-2010-turnir.php

15 godina
Detalji za PES 10

Evo počeo sam igrati become a legend i mogu reći da sam odustao nakon nekoliko minuta, pa to je sasvim isto kao i u pes09, čak mi je i napravio igrača koji ima skoro pa jednaku snagu, dobro ne baš jednaku ali za kojih 1 ili 2 koji skil veći ili manji, tako da na kraju izgleda skoro kao i u pes09. Kad radiš igrča opet su ostale isti stilovi kose nisu ništa promjenili. Stoga sam odustao od tog moda jer mi se neda igrati ono što sam i igro prije samo što sad moram opet ispočetka. Jednia nada je sad master liga. Pomalo se bojim da ne postanu kao fifa pa svake godine isti nagać samo neke male novosti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 10:42 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Detalji za PES 10

meznam jeli tu misto za to ali kad pokrenem igru pokažemi samo crni ekran i tako stoji...Dali zna neko u čemu je problem.. Igra nije oriđiđi

Damn i'm Good
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

neznam zašto ali fps mi bude oko 70 i svakih 5 min padne na ispod 10 i za sec dvije se vrati u normalu jedinio me to živcira

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi pp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Ne znam kakvih vi problema imate,ali meni radi savrseno.

My guns are bigger than the baby's arm / http://www.youtube.com/watch?v=qD7xqBPhVn0&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
takodeer nemam nikakvih problema, sve fino radi samo sto nikako nemogu namjestit 1680x1050 rezoluciju :/
16 godina
neaktivan

valjda sad u petak , 23.10.

nadam seeeeeeeeeeeeeeeee

tateK
16 godina
dado16 kaže...
takodeer nemam nikakvih problema, sve fino radi samo sto nikako nemogu namjestit 1680x1050 rezoluciju :/

Stavi video quality na medium pa ćeš moći.

Vjerojatno ti PC ne može natjerati na High i toj rezoluciji.

Probaj pa ćeš vidjeti.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Jel mi netko moze dat link priko cega su skidali al da mu se skidalo veoma brzo?

0 0 hvala 0
15 godina
thomilla05 kaže...

meznam jeli tu misto za to ali kad pokrenem igru pokažemi samo crni ekran i tako stoji...Dali zna neko u čemu je problem.. Igra nije oriđiđi

ZAr mi nitko nemože pomoči !

Damn i'm Good
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Najdebilnija stvar u ovom pesu je da mi protivnici imaju 'priljepljenu loptu za nogu' a ja je olako gubim i igrači jako kasno reagiraju na kontrole primjerice dodavanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

ja ne znam da li sam ja jedini ali zasto nema(m) bundeslige i nisu obavljeni svi transferi

0 0 hvala 0
15 godina
lokvica kaže...

ja ne znam da li sam ja jedini ali zasto nema(m) bundeslige i nisu obavljeni svi transferi

To sam već ja prije reko, ne da nema bundes lige nego nema ni bayerna, a transferi su stvarno sposr**i, sad su po takvom neki klubovi slabiji nego bi trebali biti.

Ipak igram BAL mod sad igram na amf poziciji i više nije iste energije.

15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Bundeslige ti nema ni u jednoj verziji ni za PC, ni za PS3 a transferi će se srediti prvim patchom ili updateom

EDIT:Sparrow je brži od mene

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 15:58 (308gtsfan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

evo moj dojam o pes 2010

igra mi se čini brža od demo-a

Puno bolje od demo-a

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Evo nisam znao staviti slike pa evo:

Izvrstan meni u master ligi Izvrstan meni u master ligi
Sponzori će nam biti najveći izvor prihoda Sponzori će nam biti najveći izvor prihoda
Stručni stožer koji obavlja poslove (od levela 1 do levela 3) Stručni stožer koji obavlja poslove (od levela 1 do levela 3)
Svašta možete saznati o svojem igraču Svašta možete saznati o svojem igraču
Više nismo izolirani od strane drugih liga Više nismo izolirani od strane drugih liga
Glavna zvijezda Glavna zvijezda
Najviše iskustva skupljaju naravno mlađi igrači Najviše iskustva skupljaju naravno mlađi igrači
Možete gledati i rezultate iz Europskih utakmica Možete gledati i rezultate iz Europskih utakmica
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 16:39 (308gtsfan).
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Jel ima mozda mod za englesku ligu za dresove i embleme? BTW igra mi je zakon, jako me podsjeca na pes 6.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Jel ima mozda mod za englesku ligu za dresove i embleme? BTW igra mi je zakon, jako me podsjeca na pes 6.

Nakon što izađe originalno, onda će se ekipa početi time baviti, za sada samo za demo

15 godina
protjeran
Detalji za PES 10

predobar je, posebno liga prvaka u master ligi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

jeli ovo svima ili meni nesto ne valja: kad zabijem gol mi je replay ono fakat brz

0 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...
dado16 kaže...

Stavi video quality na medium pa ćeš moći.

Vjerojatno ti PC ne može natjerati na High i toj rezoluciji.

Probaj pa ćeš vidjeti.

imam zamjensku 7900gs i u pesu 2009 isto tako nemogu stavit full detalje i rezu ali imaš za skinut nekakav settings koji ti to omogući i igra mi nešteka(60fps). tako isto i ovdje mi neda  a još nema tog settings exea za skinuti. nekužim zašto to tako jadno limitiraju. valjda ću ja skontat jel mi šteka ili ne pa smanjit detalje. koji debili. jel zna netko koko maknuti te limite u postavkama?

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
15 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

neznam zašto ali fps mi bude oko 70 i svakih 5 min padne na ispod 10 i za sec dvije se vrati u normalu jedinio me to živcira

Zao što imaš AMD-sranje

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice