Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.023.973
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

imam pitanje

dali se može pes11 igrat u lanu?

(nisam ljubitelj takvih igara pa nemam iskustva sa time)

i ispričavam se ako je več negdje bilo to pitanje i odg. al fakat mi se neda čitat tih 8X stranica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Evo nakon 3 dana igranja dizem ruke od ove igre, Konami me razocara, vjerno ih pratim svake godine ali nema bas nekog pomaka.

Ovaj PES cu samo igrat u drustvu, AI me ubija u pojam. BAL mode koji mene najvise zanima je odlicno zamisljen ali ga AI ubija, suigraci su majke mi retardirani za nevjerovat. Devet puta zaredom balun izalzi preko outlinije, kad mi neki suigrac ide prema outliniji...balun je izgubljen (igram za VFB Stuttgart), cudne izmjene, taktike itd. Sudac bi kao treba bit stroziji sta i je, ali samo u mom slucaju...kad bilo tko drugi uklize nema kartona.

U ML-u se nisam okusao, a i neda mi se radi AI-a koji je ocajan, rade cu pricekat mjesec dana pa igrat FM 11. Steta bas sam se radovao zaigrat novi PES.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11

meni je ok zadovoljan sam i igra je napokon realna.kad se naviknes pomalo vidjet ces da ce ti se svidjet

dragan
14 godina
neaktivan

slazem se prijatelju najbolji do sad definitivno

dragan
15 godina
neaktivan
JackD kaže...

Evo nakon 3 dana igranja dizem ruke od ove igre, Konami me razocara, vjerno ih pratim svake godine ali nema bas nekog pomaka.

Ovaj PES cu samo igrat u drustvu, AI me ubija u pojam. BAL mode koji mene najvise zanima je odlicno zamisljen ali ga AI ubija, suigraci su majke mi retardirani za nevjerovat. Devet puta zaredom balun izalzi preko outlinije, kad mi neki suigrac ide prema outliniji...balun je izgubljen (igram za VFB Stuttgart), cudne izmjene, taktike itd. Sudac bi kao treba bit stroziji sta i je, ali samo u mom slucaju...kad bilo tko drugi uklize nema kartona.

U ML-u se nisam okusao, a i neda mi se radi AI-a koji je ocajan, rade cu pricekat mjesec dana pa igrat FM 11. Steta bas sam se radovao zaigrat novi PES.

i ja sam mislio odustat prva dva tri dana al nemoj, hebena je igra...ja ne igram bal al igram ml i predobro je napravljena...kad se malo ufuras bit ce ti puno bolji od proslog pesa, vjeruj mi...a AI je solidan, nisam vidio da je gori nego u proslim igrama, cak je bolji...

igram ml s juventusom, imam 11 pobjeda 4 remija i 2 poraza, iza prvog intera sam sedam bodova, iza drugog milana cetiri boda, u el sam drugi u skupini iza lillea...hebeno realno...

15 godina
d3stroy3r_cro kaže...

kako se dobivaju oni gp bodobi za kupnju onih lopti i ostalog

Osvajanjem turnira, pobjeđivanjem u utakmicama...

If you can understand the me, than I can understand the you.
16 godina
The Unforgiven kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

kako se dobivaju oni gp bodobi za kupnju onih lopti i ostalog

Osvajanjem turnira, pobjeđivanjem u utakmicama...

+10 GP dobijes za svaku pobijedu

za turnire ne znam kolko dobivas, zaboravim pogledat uvijek

15 godina
protjeran
JackD kaže...

Ja nerazumijem ljude koji svake godine igraju FM. Pa to je isti k svake godine samo sa izmjenjenim dizajnom i stim što ti oni sami naprave transfere! A to oboje ti možeš napraviti na prijašnjem FM-u! Staviti temu tj dizajn novog i sam transferirati igrače, bezvezarija, tj kretenarija........samo trošenje vremena za skidanje nečega što već zapravo imaš, iliti trošenje novca na nešto što već imaš (kako ko)

@makimaki, to ja stalno govorim, dečki iz PESedita su legende!  :))))

Dinamo živi vječno
15 godina
Kora kaže...

Ja nerazumijem ljude koji svake godine igraju FM. Pa to je isti k svake godine samo sa izmjenjenim dizajnom i stim što ti oni sami naprave transfere! A to oboje ti možeš napraviti na prijašnjem FM-u! Staviti temu tj dizajn novog i sam transferirati igrače, bezvezarija, tj kretenarija........samo trošenje vremena za skidanje nečega što već zapravo imaš, iliti trošenje novca na nešto što već imaš (kako ko)

@makimaki, to ja stalno govorim, dečki iz PESedita su legende!  :))))

Pa FM svake godine uvodi neke promjene... Ove godine ih ima dosta, evo otvorio sam temu pa možete pročitati koje su novosti

Uostalom, FM radi sličnu stvar kao i FIFA, samo nadograđuju proizvod koji je dobar zato što baš nemaju konkurenciju (FIFA ju nije imala do ove godine).

PES je ove godine unio dosta novosti i sada će biti bolja borba između EA-a i Konamia te će oba tabora morati bolje i više raditi (što je odlično za nas Osmijeh )...

0_o
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

LOL, evo Aston Villa-Chelsea , prenosi naš najdraži commentator Jon Champion :)))

http://www.liveskygames.net/

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

hahaha doveo cristiana ronalda za 14,5 mil i ibrahimovica za isto toliko,presmiješno je što ronaldo nije ništa bolji od recimo sammira

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
john_ryder kaže...

hahaha doveo cristiana ronalda za 14,5 mil i ibrahimovica za isto toliko,presmiješno je što ronaldo nije ništa bolji od recimo sammira

Pa da, smješno, meni svaka budala sustigne Ronalda koji je jedan od najbržih nogometaša svijeta. Nenormalno. A da igram s Realom protiv Reala, mogu se kladit da bi AI-ov Ronaldo bio brži od mog!

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Par mojih komentara:

- Poprilično su smanjili utjecaj "zvijezda" , Ronaldo, Messi i drugi više ne daju tolku razliku

- Dodavanja ili ispucavanju u igri su usporili. Skoro pa da nema više poteza iz prve. Što mi je totalno bezveze, pogotovo ispucavanjan u mom šesnajstercu (Kad pokušavam izbit loptu).

- Imena igrača su sad izdan igrača. Samo smeta igri. Bolje je bilo u dnu.

U svakom slučaju nisam baš oduševljen.

Imam pitanje za sve , da li igrate na gljivu ili na tipke ? Ja se pokušavam naviknut na gljivu ali mi je fuul čudno. Navodno je bolje igrat na gljivu ?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Brin kaže...

Par mojih komentara:

- Poprilično su smanjili utjecaj "zvijezda" , Ronaldo, Messi i drugi više ne daju tolku razliku

- Dodavanja ili ispucavanju u igri su usporili. Skoro pa da nema više poteza iz prve. Što mi je totalno bezveze, pogotovo ispucavanjan u mom šesnajstercu (Kad pokušavam izbit loptu).

Imam pitanje za sve , da li igrate na gljivu ili na tipke ? Ja se pokušavam naviknut na gljivu ali mi je fuul čudno. Navodno je bolje igrat na gljivu ?

To je nerealno, pa oni i jesu zvijezde zato što prave razliku. Što se tiče igranja pomoću gljiva, ja igram na križ od prvog PES-a tj ISS-a, kad nije ni bilo gljiva koliko se sjećam.....barem tada na PS-u 1

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Kora kaže...
Brin kaže...

Par mojih komentara:

- Dodavanja ili ispucavanju u igri su usporili. Skoro pa da nema više poteza iz prve.Što mi je totalno bezveze, pogotovo ispucavanjan u mom šesnajstercu (Kad pokušavam izbit loptu).

To je nerealno, pa oni i jesu zvijezde zato što prave razliku. Što se tiče igranja pomoću gljiva, ja igram na križ od prvog PES-a tj ISS-a, kad nije ni bilo gljiva koliko se sjećam.....barem tada na PS-u 1

Sa kockom izbijaš iz prve odmah, dobro su napravili to da nema više dodavanja napamet. Imena igrača uvijek možeš isključit.  A sam igro pes na crt tvu od 17 inča, jel to znači da i sad trebam tako igrat?

Kocka nudi 8 smjerova, gljive 360 pa ti biraj.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Jebt , ja imam 10 (19) udarci prema golu i vodim samo 1:0, ovaj brani lik AI nemoguće i onda ovaj jedan udarac u čitavoj utakmici i završi 1:1. To je apsolutno nevjerojatno. I tako svaka druga tekma. Dok Barca ima 9 pobjeda u 9 kola. I ima skor 27:2. Nemoguće ju je stići. Al zbilja je stupidno, AI golman brani i nemoguće dok je tvoj također brani dobro ali ni do koljena AI-ovom golmanu. Najviše me živcira što dominiram apsolutno na skoro svakoj tekmi a samo 2 ili 1 gol zabijem.

edit- evo na SS o čem pričam, totalno nerealno, nema šanse da ih stignem, ostaje mi samo da pokušam Ligu Prvaka osvojiti i Kup

Ne znam šta da ti kažem

ja sam sa dinamom u svojoj prvoj sezoni došao do naslova prvaka

difficulty:top player

15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Kora kaže...

Jebt , ja imam 10 (19) udarci prema golu i vodim samo 1:0, ovaj brani lik AI nemoguće i onda ovaj jedan udarac u čitavoj utakmici i završi 1:1. To je apsolutno nevjerojatno. I tako svaka druga tekma. Dok Barca ima 9 pobjeda u 9 kola. I ima skor 27:2. Nemoguće ju je stići. Al zbilja je stupidno, AI golman brani i nemoguće dok je tvoj također brani dobro ali ni do koljena AI-ovom golmanu. Najviše me živcira što dominiram apsolutno na skoro svakoj tekmi a samo 2 ili 1 gol zabijem.

edit- evo na SS o čem pričam, totalno nerealno, nema šanse da ih stignem, ostaje mi samo da pokušam Ligu Prvaka osvojiti i Kup

Ne znam šta da ti kažem

ja sam sa dinamom u svojoj prvoj sezoni došao do naslova prvaka

difficulty:top player

Izvini nemoj se ljutiti al nevjerujem ti, barem ne ono da je ovo na top player. I evo još jedne nerealnosti. Olić, Pranjić i Diego (ako je to onaj brazilac iz Wolfsburga) u Dinamu?! Možda Olić i Pranjić kad budu pri kraju karijere, ali Diego nikada

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Možda je počeo sam max funds. Imaš tog za kupit za 300 GPa mislim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

koje postavke staviti za player development i transfer frquency 

kako napraviti scr shoot i video na pesu

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Izvini nemoj se ljutiti al nevjerujem ti, barem ne ono da je ovo na top player. I evo još jedne nerealnosti. Olić, Pranjić i Diego (ako je to onaj brazilac iz Wolfsburga) u Dinamu?! Možda Olić i Pranjić kad budu pri kraju karijere, ali Diego nikada

ne moraš vjerovati,nema načina da ti dokažem da je ovo na top player

da ti uslikam settings ti bi rekao da sam ih promijenio za slikanje tako da nema smisla

uglavnom,igrica je čak i prelagana

ne znam kako se ti toliko mučiš sa realom,ja sam zadnju utakmicu sezone pobjedio villareal 7-0 što mi je rekordna pobjeda

neki igraju bolje,neki gore,zato imaju i slabije težine od top player

EDIT:Nikakve max funds nisam kupovao

Jedino sam izmjenio sastav lige,glupo mi je igrati samo protiv španjolskih klubova.

Prodao sam neke igrače i kupio Olića i Pranjića,u zimskom prijelaznom roku sam doveo Diega

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 20:37 (patch123).
17 godina
neaktivan

Bez problema na PES-u završiš prvu sezonu kao prvi na ljestvici sa bilo kojim klubom. Garantiram.

EDIT - naravno na najvećoj težini.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 20:39 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ja se sa barcom mucimPlač i 7 san na 10-ak utakmicaMršti se

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

evo još nekih slika

2.slika je dokaz da nisam počeo sa max funds

btw,prodao sam moralesa a kupio sam kranjčara i eto'o-a ali još nisu stigli,tj. otišli

što se tiče toga da diego i ostali veliki igrači ne bi došli u dinamo-to se slažem

ali opet,uzmi u obzir da sam prvak lige,ispred barcelone,manchester uniteda i ostalih velikih klubova

sigurno bi neki kvalitetan igrač htio doći u dinamo kakav je u master ligi

sastav sastav
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 20:48 (patch123).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Kora kaže...

ne moraš vjerovati,nema načina da ti dokažem da je ovo na top player

da ti uslikam settings ti bi rekao da sam ih promijenio za slikanje tako da nema smisla

uglavnom,igrica je čak i prelagana

ne znam kako se ti toliko mučiš sa realom,ja sam zadnju utakmicu sezone pobjedio villareal 7-0 što mi je rekordna pobjeda

neki igraju bolje,neki gore,zato imaju i slabije težine od top player

EDIT:Nikakve max funds nisam kupovao

Jedino sam izmjenio sastav lige,glupo mi je igrati samo protiv španjolskih klubova.

Prodao sam neke igrače i kupio Olića i Pranjića,u zimskom prijelaznom roku sam doveo Diega

E pa to je već druga priča, po meni je najjača španjoslka liga, jača i od engleske. Al kužiš nije meni teško igrati, dominiram na svakoj tekmi, al jednostavno AI nemoguće brani, dok moj mulac od 2 udarca prema golu dobije 1 ili oba gola. A na Barcinu igru nemogu utjecati. Kako ćeš ti stići klub koji u SVAKOJ tekmi pobjeđuje. Još da ne spominjem kako zvijezde uopće  nisu zvijezde, već prosječni igrači, i kako 9/10 thru balls AI-u prolazi.

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

jedini od "zvjezda" u pesu je villa po meni a messi se ne primjecujeMršti se

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
malada kaže...

jedini od "zvjezda" u pesu je villa po meni a messi se ne primjecujeMršti se

Ma, i Ibrahimović. Na kraju sezone imao 33 pogotka samo u Primeri kod mene

Dinamo živi vječno
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

ja sam krenuo master ligu za Evertonom....

Prva sezonu sam bio 7. na tablici... ispao sam iz kupa nakon prve tekme..

Na početu svaka tekma 0-0. Nisam imao pravih prilika... Kasnije sam ušao u gameplan od Barcelone i preuzeo njihovu taktiku sa 3 napadača pa me je krenulo i u evertonu, što me je i dovelo do 7. mjesta do zadnje tekme.

Igra sada zahtjeva više nabaca sa strane... Bekovi i lijevi- desni napadači imaju čast da ubacuju.

Sada sam u drugoj sezoni imam omjer 6-2-2 za sada i 4 sam u ligi... Igram Europa Ligu i proći ću skupinu sigurno. (ostvario najveću pobjedu zasad 4-0)

Više ne mogu igrati barcin stil igre sa rukometnim dodavanjem isped i unutar protivničkog šesnaesterca, jer je AI bolji nego pes2010 i zna oduzeti loptu.

Što reći za kraj... ako ne ide stavite više napadača u napad. Za vezne ne kupujte male i agilne nego kupite velike momke bez obzira na overall... Trči postrani i nabaci. Neko će je prije ili kasnije zakucati glavom u gol. kada se ovede onda se igra kao Barca čuva lopta i traži kontra.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 22:11 (Korny1603987).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ja itekako primjećujem razliku između igrača sa ocjenom 60 i 75 recimo u master ligi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Jao koji sam konj. Upravo potrošio 300GP na onaj glupi jastuk-loptu, jer, kao, mislio ja da će se jastuk ponašati stvarno kao jastuk u igri, pa moglo bi biti zabavno ne... Kad ono - ki*a! Smijeh

If you can understand the me, than I can understand the you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
E pa to je već druga priča, po meni je najjača španjoslka liga, jača i od engleske. Al kužiš nije meni teško igrati, dominiram na svakoj tekmi, al jednostavno AI nemoguće brani, dok moj mulac od 2 udarca prema golu dobije 1 ili oba gola. A na Barcinu igru nemogu utjecati. Kako ćeš ti stići klub koji u SVAKOJ tekmi pobjeđuje. Još da ne spominjem kako zvijezde uopće  nisu zvijezde, već prosječni igrači, i kako 9/10 thru balls AI-u prolazi.

pogledaj malo sastav lige (imaš na tablici u prvom postu)

nema reala ali tu su manchester united i milan

valencia,atletico madrid i villareal su ostali a još su dodani zenit i šahtar koji su itekako jači od nekih osrednjih klubova iz španjolske lige

ova je liga dosta jača nego prava španjolska liga

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice