Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.023.945
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Pro Evolution Soccer 11
Tommy_123 kaže...
Kora kaže...
Tommy_123 kaže...
maxy0 kaže...
Tommy_123 kaže...

predobar je pes..i komentatori su zakon..samo me zanima jel izasao bilo koi patch osim pesedit 0.1?

meni komentatori nisu bas nesto... onaj glas od jona championa me živcira i isto sve govori kao u pes 2010, zar ne?

ma trevbali su jona championa maknut i stavit nekog žustrijeg.npr Sušeca..:DDD

lol, naravno, ali nije istina da govori sve isto ko i u PES 10. Svašta sad govori, i imena stadiona, i klubova tko igra trenutno, pa zna reći za neke igrače tipa: "Cristiano Ronaldo shoots!" ili "corner from Cristiano Ronaldo" itd itd. Još mnogo komentarčića.

istina i ima deranja..idt..:PP

Da, a i znaju se istovremeno zapričati i sukometator i komentator ali ne da je to bug, već kao treba pasti gol pa se uzbude haha. A i sukomentator kad vidi da će sigurno pasti gol on komentira nešto tipa and its a goal ili tako nešto

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Tommy_123 kaže...
Kora kaže...
Tommy_123 kaže...
maxy0 kaže...
Tommy_123 kaže...

predobar je pes..i komentatori su zakon..samo me zanima jel izasao bilo koi patch osim pesedit 0.1?

meni komentatori nisu bas nesto... onaj glas od jona championa me živcira i isto sve govori kao u pes 2010, zar ne?

ma trevbali su jona championa maknut i stavit nekog žustrijeg.npr Sušeca..:DDD

lol, naravno, ali nije istina da govori sve isto ko i u PES 10. Svašta sad govori, i imena stadiona, i klubova tko igra trenutno, pa zna reći za neke igrače tipa: "Cristiano Ronaldo shoots!" ili "corner from Cristiano Ronaldo" itd itd. Još mnogo komentarčića.

istina i ima deranja..idt..:PP

Da, a i znaju se istovremeno zapričati i sukometator i komentator ali ne da je to bug, već kao treba pasti gol pa se uzbude haha. A i sukomentator kad vidi da će sigurno pasti gol on komentira nešto tipa and its a goal ili tako nešto

tocno..:P

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

I dobro, svi igrate na PC-ju, jel zna netko kad dolazi Xbox verzija?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
briatore kaže...

Pa idi pod konzole i pitaj

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

mislis na xbox360? pa vec je dosla

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
briatore kaže...

Evo pa čitaj...

klik

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Engleska verzija? Došla? Ako je to istina, sad ću svog dilera za jaja objesit jer mi taji tu informaciju.

0 1 hvala 0
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ove godine Fifa je po meni kvalitetnija od PES-a koji je u zadnjih pa barem 5 godina bio bolji. Ovi komentatori od PES-a mi idu na jetru više, svaki put sve iso kao lani, a na fifi je to puno bolje napravljeno.

A life? Cool! Where do I download one of those?

0 0 hvala 0
16 godina
leo_819 kaže...

Ove godine Fifa je po meni kvalitetnija od PES-a koji je u zadnjih pa barem 5 godina bio bolji. Ovi komentatori od PES-a mi idu na jetru više, svaki put sve iso kao lani, a na fifi je to puno bolje napravljeno.

Ako ti smeta komentator jednostavno ga možeš isključiti. Izlanuo se

Ja ga uopće niti ne čujem. Bitna mi je igra, akcije, golovi i naravno prodavanje finta prijateljima. heheh

17 godina
moderator

Ovo neće biti najkonstruktivnija poruka ikad, ali what the hell: PES 2011 mi je zasad šljukovit i teško razočaranje. Nitko normalan neće reći da je FIFA 11 revolucija u odnosu na FIFA 10 (ili pogotovo FIFA South Africa), ali isto tako mislim da više nema dileme oko toga koja je igra bolja (nije bilo ni prošle godine :P). To vrijedi za igre na Xboxu 360. Sad još preostaje probati jedno i drugo na PC-u... nešto čitam da FIFA 11 za PC opet nije port konzolaške verzije, već nekakvo unikatno, jadnije izdanje.

Work is for people who suck at video games.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 15:29 (Davor).
15 godina
protjeran
Davor kaže...

Ovo neće biti najkonstruktivnija poruka ikad, ali what the hell: PES 2011 mi je zasad šljukovit i teško razočaranje. Nitko normalan neće reći da je FIFA 11 revolucija u odnosu na FIFA 10 (ili pogotovo FIFA South Africa), ali isto tako mislim da više nema dileme oko toga koja je igra bolja (nije bilo ni prošle godine :P). To vrijedi za igre na Xboxu 360. Sad još preostaje probati jedno i drugo na PC-u... nešto čitam da FIFA 11 za PC opet nije port konzolaške verzije, već nekakvo unikatno, jadnije izdanje.

Odakle ti sad? Prvi put čujem za tebe kao moda..........wtf?! Znam da je offtopic al zanima me

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Davor kaže...

Kad pričamo o revoluciji pričamo o revolucionalnom izdanju FIFA-e u odnosu na prošlogodišnju PC verziju. Ali čak i kao takva pere PES.

Konzole su zasebna priča, a kako vidim krenuo si na recenziranje i tih naslova pa se nadam da ćeš baciti 4way usporedbu konzolaške/pc verzije FIFA i PES nogača.

Ak ništa imaš o čemu tu pisati, nije obrađeno dugo a i bilo bi zanimljivo kako za čitati tako i za pisati vjerujem.

Zanimljiva stvar, PES mi je dosta bolji u PC inačici od one konzolaške, s druge strane FIFA je bolja u xbox verziji ali i na obje platforme ima blagu prednost.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 15:39 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Kora kaže...
Davor kaže...

Odakle ti sad? Prvi put čujem za tebe kao moda..........wtf?! Znam da je offtopic al zanima me

Lol, ne da je mododerator, on je supermoderator. Ne znaš tko je Davor Šuštić a koristiš Bugov forum, cccccccc. Mislim da čak imaš njegovu sliku u novom broju pod temom najiplativije konfiguracije.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
Kora kaže...
Davor kaže...

Lol, ne da je mododerator, on je supermoderator. Ne znaš tko je Davor Šuštić a koristiš Bugov forum, cccccccc. Mislim da čak imaš njegovu sliku u novom broju pod temom najiplativije konfiguracije.

Ma kakvi, baš ću dat koliko ono? 30-35 kn za časopis, pa nije me pamet ostavila, sve što se može naći na kiosku može se naći i na internetu. A i ne riskiraš da ti se štajaznam slučajno zapali, navlaži, uljepi s nečime itd

Dinamo živi vječno
17 godina
Kora kaže...
ZC_Someone kaže...
Kora kaže...
Davor kaže...

Ma kakvi, baš ću dat koliko ono? 30-35 kn za časopis, pa nije me pamet ostavila, sve što se može naći na kiosku može se naći i na internetu. A i ne riskiraš da ti se štajaznam slučajno zapali, navlaži, uljepi s nečime itd

na wcu blejis u bijeli zid? ili toko brzo seres ko na forumu pa niti ne vidis zid?

15 godina
protjeran
toxic kaže...
Kora kaže...
ZC_Someone kaže...
Kora kaže...
Davor kaže...

na wcu blejis u bijeli zid? ili toko brzo seres ko na forumu pa niti ne vidis zid?

Oćemo ić na pileći ja i ti? lol, na wcu čitam vijeti pomoću moba ili pišem na BUGovom forumu dok serem.......Smijeh

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Oćemo ić na pileći ja i ti? lol, na wcu čitam vijeti pomoću moba ili pišem na BUGovom forumu dok serem.......Smijeh

a kako možeš toliko srat a da ti ne smrdi iz usta?

15 godina
protjeran
smrad06 kaže...
Kora kaže...

Ja se bar ne zovem smrad..........

Dinamo živi vječno
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

daj moderator banaj ovog koru,ionako sam ga prijavio,stvarno pretjeruje,eto moram tu spamat kad se preko "prijavi" ne poduzima ništa

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Kora kaže...
smrad06 kaže...
Kora kaže...

Ja se bar ne zovem smrad..........

Ne zoves se ti valjda kora??

btw niti se on ne zove smrad vec mu je to nick za ovaj forum i nije smrad nego smrad06..

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Oćemo sad završit sa spamom?

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Je li tko primjetio da se u Master ligi igraci ne razvijaju nego im samo rating opada?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dokk kaže...

Je li tko primjetio da se u Master ligi igraci ne razvijaju nego im samo rating opada?

ja se moram jos prviknut na igranje..negdje sam na tablici 10 imam jedva 1 pobjedu i par izgubljenih jedva puca na go.uf..:P..

15 godina
protjeran
Dokk kaže...

Gdje si to vidio, meni na kraju svakog tjedna nekom igraču ode stat za neki skill gore za 1

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

Igram s Juventusom vec par mjeseci (u igri ofc) i overall rating ni jednome nije porastao ni za 1. Kada idem na onaj graf koji prikazuje razvoj, ovi koji bi se trebali razvijati imaju samo ravnu crtu (znaci ne razvijaju se) a ovi stariji igraci tipa Del Piero imaju crtu koja opada (znaci propadaju).

Koristim ovaj 0.1. patch.. Da li ga i ti takoder koristis?

15 godina
protjeran
Dokk kaže...

Igram s Juventusom vec par mjeseci (u igri ofc) i overall rating ni jednome nije porastao ni za 1. Kada idem na onaj graf koji prikazuje razvoj, ovi koji bi se trebali razvijati imaju samo ravnu crtu (znaci ne razvijaju se) a ovi stariji igraci tipa Del Piero imaju crtu koja opada (znaci propadaju).

Koristim ovaj 0.1. patch.. Da li ga i ti takoder koristis?

Ne, ja igram default verziju, neću još ništa pečovat dok ne budu kompletni dresovi i grbovi svi kao i prava imena svih klubova. Ili bar onih iz liga petice. Vidim da ovaj peč baš i nije neki fenomenalan

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

Onda je patch u banani. K fala

15 godina
protjeran
Dokk kaže...

Onda je patch u banani. K fala

A nebih rekao da ti to utječe na razvoj igrača, više nešto drugo al nemam zbilja pojma što je

Dinamo živi vječno
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

jel se jos nekom dogadja to da mu se tijekom igre sao slika zaustav, tako bude par sekundi, pojavi crna slika i nakon toga vrati u igru skroz ubrzano Oo .

cesto me to zajebe tijekom neke akcije ili dok se branim, pogotovo taj ubrzani dio, kad moram esc sisnit da se vrati na normalno.

help plox!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Konzole su zasebna priča, a kako vidim krenuo si na recenziranje i tih naslova pa se nadam da ćeš baciti 4way usporedbu konzolaške/pc verzije FIFA i PES nogača.

Nemrem nikaj reći (da ne spojlam! :D), ali na dobrom si tragu (kao i obično) ;)

Work is for people who suck at video games.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice