Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.021.127
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
hrvatskafarkasevec kaže...
eZo kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ja se ne prepucavam, ja kažem kako je do sad bilo zadnjih 3 godine FIFA na konzolama je bolja od PES ali nije i na PC. Sad čemo vidjeti kako če biti ovaj FIFA vs PES na konzolama i pc-u.

Inače osobno mi je draži PES i njega sam do sad igrao, ali zadnja dva mi nisu baš pasala, a fifu nemgu nikako prožvakat jer je tolko loša na pc-u.

Trenutacno ne, ali ove godine FIFA preuzima primat i na PC-u sa next genom. Nisam neki fanboy da me ne bi krivo shvatili, igram PES online vec godinama al mi je dosta vise robotike, igre pune bugova i nadrealno brzih i sposobnih igraca koji prolaze kroz obranu, nadajmo se da ove godine nece bit tak. Mislim da cu uzet obje ako ispadnu ovako kako ih najavljuju.

istina igrao sam ga online i tamo igraju takvi kreteni da nemozes vjerovat 

od 10 tekmi kojih sam odigrao svi bas svi su uzeli Barcelonu ili Argentinu i samo sa Messiem trce i tak igraju 

tak da nakon toga sam izgubio volju za pes-om

istina..bezveze...svi uzmu isto i onda..zna se kaj se dogodi..

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

pa dobro, on uzme argentinu ti uzmes spanjolsku ili on uzme barcu ti man utd i mali bunker ionak sad u pes 2010 mos dost detaljno taktiku napravit... sto se tice kao nekih super igraca to je u pes-u 2010 sređeno, jer messi više nije tolko super moćan a i kad pogledas sta zapravo radi mislis da treba bit još lakše s njim prolazitu... i jedva cekam pes 2011, nemogu više uf

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

online PES, obrana se neigra drzanjem Xa i tako cijelih 90 minuta...

trebak ontrolirat igraca...

inace sam u top 100 igraca, tocnije top 70 i po turnirima je prilicno lagano igrat protiv messia i c ronalda...

najbolji su master turniri gdje se igra sa ekipama master liga...

od default ekipa najteze mi je igrat protiv reala i barcelone je rimaju brze trkace, ali inace je lagano ako igracem igras obranu sa full manual change player

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

novi gameplay video :D:D:D

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 15:51 (milanji).
Moj PC  
5 0 hvala 6
16 godina
milanji kaže...

Bolji nego 2010 (baš i nije teško bit bolji) ali ništa više ne govorim dok ne probam

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 16:45 (Kill Frenzy).
15 godina
neaktivan
milanji kaže...

PES i dalje izgleda drveno i daleko iza fife...

16 godina
milanji kaže...

Teško sam razočaran viđenim,teško.

Vidi se pomak u nekim segmentima igre ali nedovoljno.

Death has a thousand faces,evil only one.
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

nemojte pričat svašta...ovo izgleda odlično i realno...nemogu više čekat joooj igrat ču cijeli dan čim izađe, jedino što uvijek izlazi tijekom školske god. pa je mal problem al uvjekse nađe vremena za pes...ovo je preee dobro, još malo ML doradit i nemoš bolje

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
ari kaže...

nemojte pričat svašta...ovo izgleda odlično i realno...nemogu više čekat joooj igrat ču cijeli dan čim izađe, jedino što uvijek izlazi tijekom školske god. pa je mal problem al uvjekse nađe vremena za pes...ovo je preee dobro, još malo ML doradit i nemoš bolje

Video pokazuje da PES i dalje nema onu dinamiku i fluidnosti fife za koju bi znao da si probao fifu na konzoli. Sve je ostalo isto grafika odlična gameplay dosadan i daleko od realnosti koju nudi fifa.

16 godina
luckyluke kaže...

Teško sam razočaran viđenim,teško.

Vidi se pomak u nekim segmentima igre ali nedovoljno.

upravo to ...

15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

vi ste glupi usporedujete fifu sa pesom....molim vas da ne komentiratre sta vi znate o nogometu

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
chemam kaže...

vi ste glupi usporedujete fifu sa pesom....molim vas da ne komentiratre sta vi znate o nogometu

pa necemo sa nba uporedjivat Neodlučan

Nemojte traziti razloge zbog kojih cete biti tuzni, trazite sitnice kojima cete se radovati ;) ljepoto moja :D
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ovov..je odlćno..jedva cekam da probam ju..:DD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
chemam kaže...

Pa ne trebaš vrijeđat ljude,fifa i pes su konkurencija tako da uvijek će se uspoređivat te dvije igre.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ufff,izgleda da je još uvijek u igri ono glupavo oduzimnaje lopte.Protivnik se zabije u mene a moje se vrti kao da je ošamućenNeodlučan.To me jako smetalo.

Ali neki se napredak vidi.Neću sudit dok ne dođe full igra ili barem demo.

I was told there's a new love that's born for each one that has died-DT

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

al još se i vidi kako liedson upošljava danny-a i nesmetano puca na gol..a golman ništa..ni trznuo se nije..uhh...VičeNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...

vjerojatno zato što igraju na easy

bar se nadam da je to razlog

bc2: SaPPhir3
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
Tommy_123 kaže...

nije sigurno to razlog..mislim nti da nece poboljšta golmane..rađe da se se orijentirali na to..a ne na..neke glupave trikove..bezveze-..da imam uzitak...kad zapucam da mi skine s paradom..iss..a ovako mu zabi gol kad ocu..Iznenađen

16 godina
moderator
ph3nom_gamer kaže...
Tommy_123 kaže...

To bi možda bio razlog da igra protiv AI(pa je stavio na easy),al

ovako kao na videu kad igra protiv nekog lika neznam zasto bi stavili na easy(jedinao ako žele da golmani budu noobovi,što sumnjam da žele)

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

mislim da ce i ove godine zakazat s golmanima..:O

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...
ph3nom_gamer kaže...
Tommy_123 kaže...

slažem se ali kako si skužio da na videu igra protiv nekog lika

znam da kada prezentiraju novi gameplay da igraju vc AI istave na easy da se lakše vide pomaci u gameplayu

ali ovo za golmane nemora biti razlog zato što je na easy, takve situacije se u 10-tki redovito događaju na pro (ili hard, zaboravio sam kak se zove najteže)

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

istina..ima puno takih situacija na pesu 2010,,al sumnjam da ce to popravit..sumnjam..al nadajmo se najboljem..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
ph3nom_gamer kaže...

slažem se ali kako si skužio da na videu igra protiv nekog lika

znam da kada prezentiraju novi gameplay da igraju vc AI istave na easy da se lakše vide pomaci u gameplayu

ali ovo za golmane nemora biti razlog zato što je na easy, takve situacije se u 10-tki redovito događaju na pro (ili hard, zaboravio sam kak se zove najteže)

Pa jer i jednom i drugom iznad igrača pišu imena tog igrača(u pes-u 10 je to onaj broj 1),

a kad se igra protiv AI samo tebi pise nesto iznad igraca koji ima loptu,a AI-u nista ne pise iznad igraca..

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

vidi se dosta poboljšanja ali golmani su banana i ništa od igre ako to ne srede..stvarno ocekujemo nesto tako malo..a oni nama ovako uzvracaju..pa dajte KONAMI MOLIM VAS..!!!Iznenađen

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Pa jer i jednom i drugom iznad igrača pišu imena tog igrača(u pes-u 10 je to onaj broj 1),

a kad se igra protiv AI samo tebi pise nesto iznad igraca koji ima loptu,a AI-u nista ne pise iznad igraca..

da, ali ja mislim da svima pišu imena iznad jer su cijelo sučelje promjenili

više nisu imena dole kao na prošlim pesovima već su iznad igrača, kao i stamina te ona energija za udarac

a i vidiš da je stamina samo iznad igrača s kojim lik igra, a da je 1 vs 1 bila bi iznad oba tima... i think

but, who cares. čekamo demo pa ćemo vidjeti sve

16 godina

Meni se iz ovog videa čini kao da nisu ništa napravili, pogotovo s golmanima..

Najveća novost su ponovno nove animacije izlaska na teren i proslave golova..

8 bita ispod mora, to je stari bilo fora.. a ne što danas nude nam.. Lijepe kutije i knjige, a za priču kog je brige..što bit će dalje ja ne znam..
16 godina
neaktivan
kejbl kaže...
milanji kaže...

Na PC-u?

http://www.youtube.com/watch?v=2ijHlDfxBKw&feature=related
15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
kejbl kaže...
milanji kaže...

Na PC-u?

a ne na slamčici..pa na pc-u..xD

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ok, znaci tako. Smijeh  LOL!

http://www.youtube.com/watch?v=2ijHlDfxBKw&feature=related
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ovako..necemo još nista ssudit po tome..možda su popravili golmane..al sunjamKONAMI je i ove godine zasro...nadajmo se.. vidjeti cemo demo...a nakon dema..ako je konami zasro prelazim na FIFU 11

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice