Preporuke PC igara zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.346
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Preporuke PC igara

Otvaram ovu temu da čujem koje bi mi igre ljudi preporučili. Prije nekoliko mjeseci sam si kupio novi kompjuter i to mi je prva nadogradnja nakon 10ak godina što će reći da sam propustio mnoge dobre naslove zbog slabog hardwarea.

Navest ću igre koje sam u zadnje vrijeme odigrao, te igre koje planiram odigrati, a vi se slobodno nadovežite. Preferiram novije igre sa što više eye candyja, ali dobar gameplay i priča su uvijek poželjni.

Najviše igram igre iz prvog lica pa se valjda može reći da su mi omiljene, mada volim svakakve igre osim utrci i sportskih.

Pa da krenem, igre koje sam prešao uz osobne dojmove:

Amnesia: The Dark Descent (+ Justine) - Najbolja horror igra ikad, bez sumnje. Veliki sam obožavatelj horrora i dosad nijedan nije izazvao toliku tjeskobu i nelagodu tokom igre.

Batman: Arkham Asylum - Od početka me nije oduševila, ali mi se s vremenom uvukla pod kožu i mislim da zaslužuje hvalu koju dobiva.

Battlefield 3 - Ovo sam odigrao ponajviše zbog grafike, priča je bezveze, gameplay je ok za pucačinu.

Crysis - Također igrao zbog grafike, što se tiče gameplaya nisam očekivao puno tako da me ugodno iznenadila.

Crysis: Warhead - Isto kao i za Crysis.

Crysis 2 - Svidio mi se više od jedinice i čini mi se da je bog i batina po pitanju grafike.

Deus Ex: Human Revolution (+ The Missing Link) - Ovo mi uvjerljivo ulazi u top 5 igara ikad, jednostavno nemam riječi koliko je igra dobra. Gameplay, priča, grafika, ma sve. Pogotovo mi se sviđaju boje koje prevladavaju u igri.

Max Payne 3 - Ugodno iznenađenje jer sam iz nekog razloga očekivao puno manje od ove igre nakon što sam vidio koliko je atmosferom drukčija od prve dvije. Jako jako dobra igra, po svemu.

Penumbra: Overture - Dobar horror, ali kad naučiš koristiti čekić i kramp, prestaje biti strašna jer više nemaš osjećaj bespomoći.

Penumbra: Black Plague - Bolja od jedinice i vrlo strašna, atmosfera je genijalna i jako dobar pomak od jedinice, ali Amnesia je ipak dosta strašnija.

Prototype - Svidjela mi se zbog osjećaja nadmoći i opet world stila igre, radujem se dvojci.

Resident Evil: Operation Raccoon City - Sa stajališta akcije i shootera, dobra igra, ali sa stajališta Resident Evil franšize, veliko razočaranje. Par djelova igre su bili strašno iritantni, AI je žalostan, a igra sve u svemu prekratka.

StarCraft II - Šta reći o nasljedniku najbolje strategije ikad? Odlična igra naravno, odigrao sam samo single player i radujem se ekspanziji.

Igre koje trenutno igram ili planiram igrati:

Batman: Arkham City - Djeluje mi još bolje od Arkham Asyluma.

Dead Space - Očekivao sam strašniju igru nakon što sam čitao tuđa iskustva, ali svejedno je dobra. Zamjerke idu jedino na loš port, loše kontrole i mouse lag (čak i uz neke community fixeve).

Dead Space 2 - Ovo još nisam počeo, treba prvo završiti jedinicu.

Fallout 3 - Kao veliki obožavatelj Fallout franšize, radujem se ovoj igri. Igrao sam je kratko na laptopu, ali zbog slabog hardwarea sam odustao jer je jako štekala.

Fallout: New Vegas - Isto kao i za Fallout 3.

Sniper Elite V2 - Tek sam na početku, zasad djeluje interesantno i ima jako lijepu grafiku.

Spec Ops: The Line - Isto kao i za Sniper Elite V2.

Uz sve to, igram Team Fortress 2, Left 4 Dead 2 i Killing Floor u multiplayeru.

Ajmo. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 18:46 (Sublime).

0 0 hvala 0
14 godina
Preporuke PC igara

Diablo III {#}

Kingdoms of Amalur Reckoning

Mass Effect 1,2 & 3

Risen 2 - Dark Waters

The Elder Scrolls V Skyrim

RAGE

Alan Wake

Alan Wake's American Nightmare

The Walking Dead

Anno 2070

Metro 2033

Serious Sam 3 BFE

Left 4 Dead 2

Call of Duty Modern Warfare 3 {#}

BioShock 1 & 2

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Preporuke PC igara

Diablo III jako želim igrati, ali ne smijem zbog faxa jer nemam kontrole. :D

Kingdoms Of Amalur: Reckoning nisam nikad vidio, ali po reviewovima djeluje zanimljivo, mogao bi probati.

Mass Effect me zanima, to ću najvjerojatnije igrati.

Risen 2 prvi puta vidim

Skyrim me istovremeno zanima i ne zanima, čini mi se da je igra jako duga i složena pa čekam kad bude malo više vremena.

Rage sam sad pogledao gameplay i djeluje jako zanimljivo, podsjeća na Borderlands.

Alan Wake sam uzeo u obzir, znači valja ako ga preporučuješ? Bojao sam se da je tipični američki "horror".

The Walking Dead sam vidio na Steamu ali ne sjećam se zašto sam ga zaobišao. Vidim da je avantura, moglo bi biti zanimljivo.

Anno 2070 me ne privlači.

Metro 2033 mi ne želi pokrenuti zbog neke greške koju još ima mali milijun ljudi, nisam uspio popraviti to.

Serious Sam 3 sam htio skinuti ali su komentari na torrentima bili loši u vezi patcha pa sam odustao.

Call Of Duty me ne zanima jer imam nekako averzije prema toj franšizi i igračima, ali kontam si da kampanja nije loša.

BioShock sam gledao na Steamu i nekako mi se ne sviđa.

Za početak ću Rage, Alan Wake i The Walking Dead, da ne uzmem preveliki zalogaj. :D

18 godina
moderator
Preporuke PC igara
Tema već postoji...
...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice