Preporuka strateske igre

poruka: 12
|
čitano: 2.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Preporuka strateske igre

Zanima me koja je po vama dobra strategija da se moze igrati PvP. Po mogucnosti da je na steam-u ali ako nije nema veze :)

Hvala :DD

0 0 hvala 0
15 godina
Preporuka strateske igre

Starcraft 2?

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Preporuka strateske igre

Starcraft 2, nemožeš naći bolje.

Pogotovo ako misliš igrati online, starcraft 2 je trenutno največe esports tržište i brutalno brzo raste

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Preporuka strateske igre

Stronghold Crusader ako imaš s nekim  u LAN

Age of Empires 3 ako misliš s frendovima nabacit.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka strateske igre

Hvala svima :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka strateske igre

Evo skidam Starcraft II i imam pitanje vezano uz njega. Da li se isplati igrati na Starter Edition odnosno F2P? :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Preporuka strateske igre
DJecko23 kaže...

Evo skidam Starcraft II i imam pitanje vezano uz njega. Da li se isplati igrati na Starter Edition odnosno F2P? :)

ne, to ti je ko demo. Možeš igrati samo par misija kampanje, nemožeš igrati ladder koji je najveći dio starcrafta, custom mape i možeš igrati samo terran rasu. Možeš nabavit rabljeni account za 150-200kn ili novi key za cca 250kn, definitivno se isplati.

15 godina
neaktivan
alscaul kaže...
DJecko23 kaže...

ne, to ti je ko demo. Možeš igrati samo par misija kampanje, nemožeš igrati ladder koji je najveći dio starcrafta, custom mape i možeš igrati samo terran rasu. Možeš nabavit rabljeni account za 150-200kn ili novi key za cca 250kn, definitivno se isplati.

A jel mogu npr. igrati PvP protiv prijatelja bez obzira da li imam full verziju ili ne?

14 godina
neaktivan
Preporuka strateske igre

možda, nisam siguran. I ako možete onda smiješ samo koristiti jednu rasu, terrana

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
alscaul kaže...

možda, nisam siguran. I ako možete onda smiješ samo koristiti jednu rasu, terrana

Hvala na informacijama, nadam se da moze :)

14 godina
neaktivan
Preporuka strateske igre

poz u zadnje vrijeme mi se igraju strateske igre pa hajde mi preporucite nesto naravno online da igram (da kupim cd key) i nesto u cemu nisam zakasnio ako je moguce

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Strateška za PvP...Wargame Red Dragon

nema boljeg RTS-a takticnog trenutno.

I 10v10 je pvp (od 1v1 do 10v10)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice