Zanima me koja je po vama dobra strategija da se moze igrati PvP. Po mogucnosti da je na steam-u ali ako nije nema veze :)
Hvala :DD
Zanima me koja je po vama dobra strategija da se moze igrati PvP. Po mogucnosti da je na steam-u ali ako nije nema veze :)
Hvala :DD
Starcraft 2?
Starcraft 2, nemožeš naći bolje.
Pogotovo ako misliš igrati online, starcraft 2 je trenutno največe esports tržište i brutalno brzo raste
Stronghold Crusader ako imaš s nekim u LAN
Age of Empires 3 ako misliš s frendovima nabacit.
Hvala svima :)
Evo skidam Starcraft II i imam pitanje vezano uz njega. Da li se isplati igrati na Starter Edition odnosno F2P? :)
Evo skidam Starcraft II i imam pitanje vezano uz njega. Da li se isplati igrati na Starter Edition odnosno F2P? :)
ne, to ti je ko demo. Možeš igrati samo par misija kampanje, nemožeš igrati ladder koji je najveći dio starcrafta, custom mape i možeš igrati samo terran rasu. Možeš nabavit rabljeni account za 150-200kn ili novi key za cca 250kn, definitivno se isplati.
ne, to ti je ko demo. Možeš igrati samo par misija kampanje, nemožeš igrati ladder koji je najveći dio starcrafta, custom mape i možeš igrati samo terran rasu. Možeš nabavit rabljeni account za 150-200kn ili novi key za cca 250kn, definitivno se isplati.
A jel mogu npr. igrati PvP protiv prijatelja bez obzira da li imam full verziju ili ne?
možda, nisam siguran. I ako možete onda smiješ samo koristiti jednu rasu, terrana
možda, nisam siguran. I ako možete onda smiješ samo koristiti jednu rasu, terrana
Hvala na informacijama, nadam se da moze :)
poz u zadnje vrijeme mi se igraju strateske igre pa hajde mi preporucite nesto naravno online da igram (da kupim cd key) i nesto u cemu nisam zakasnio ako je moguce
Strateška za PvP...Wargame Red Dragon
nema boljeg RTS-a takticnog trenutno.
I 10v10 je pvp (od 1v1 do 10v10)