Preporuka igra

poruka: 6
|
čitano: 1.829
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Preporuka igra

trebam preporuku igra za komp 1:

2 gb ddr400

9500 gt 512 mb

amd athlon 64 1.81 +3000

trebam preporuku igra za komp 2:

512 mb ddr400

amd 1.25

ge force 4200 ti 64 mb

igre trazene: fps,racing, neke avanture,tps, moze i neka EDIT: ne strategija vec nesto tipa(imas lika kojeg friziras po volji.. ko diablo2) za prvi komp al mora bit jako  dobra

hvala

In love with motorbikes and computers.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 15:27 (killer4987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Preporuka igra

Za oba kompa:

TPS: Mafia, Max Payne 1&2, Legacy of Kain s nastavcima...

FPS: Operation Flashpoint, Call of Duty, Medal of Honor, Clive Barker's: Unying, Half-Life, UT

Racing: NFS Porsche Unleashed, GTA: Vice City (nije racing, ali najvise u tome uzivas)

Avanture: Syberia 1&2, The Longest Journey, Post Mortem, Still Life, The Curse of Monkey Island (to je trojka, igraj ih sve), Grim Fandango, Full Throttle... sve jedna bolja od druge.

Za jaci komp od strategija - C&C Generals (Zero Hour ekspanzija), LOTR: Battle for Middle-earth, Age of Empires 3

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka igra

Fsp: return to castle wolfenstein, cod , far cry , F.E.A.R, The chronichels of Riddick: Assault on dark Athena,

Strategija:warcraft:regin of chaos i frozen throne, civilization iv , Rome Total War

Racing: Midnight club 2,

Avantura: Jack Keane

50 000 people use to live here....NOW IS A GHOST TOWN.....Cod4!!!!

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Preporuka igra
Brckodator kaže...

Fsp: return to castle wolfenstein, cod , far cry , F.E.A.R, The chronichels of Riddick: Assault on dark Athena,

Strategija:warcraft:regin of chaos i frozen throne, civilization iv , Rome Total War

Racing: Midnight club 2,

Avantura: Jack Keane

tako je

Za volanom guja a u krevetu oluja!
17 godina
neaktivan
Preporuka igra

Odigraj The Saboteur, igra je fenomenalna, mene je zarazila, to ti je kao GTA u 2. svjetskom ratu, prica je fantasticna, ma igra ima sve, cak su joj i u bugu dali 88%. I ja mislim kao i cijenjeni bugovci, da je igra podcijenjena, i da bi joj dobro doslo malo poliranja, ali sve to brzo padne u zaborav nakon sto je isprobas, atmosfera je za 10....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Preporuka igra
gamer2 kaže...

Odigraj The Saboteur, igra je fenomenalna, mene je zarazila, to ti je kao GTA u 2. svjetskom ratu, prica je fantasticna, ma igra ima sve, cak su joj i u bugu dali 88%. I ja mislim kao i cijenjeni bugovci, da je igra podcijenjena, i da bi joj dobro doslo malo poliranja, ali sve to brzo padne u zaborav nakon sto je isprobas, atmosfera je za 10....

imaš pavo atmosfera je preodlicna pogotovo crno-bjeli svijetCool

E...probaj još operation flashpoint dragon reasing! Igra je preodlična makar meni imaš mnoštvo oružija i grafija je super!

50 000 people use to live here....NOW IS A GHOST TOWN.....Cod4!!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice