Portal 2

poruka: 490
|
čitano: 92.303
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Portal 2 - uložite u turret, Portal 2 napokon na vrhu, Portal 2 i Potato Sack
17 godina
Re: Portal 2
Tommy_123 kaže...

Završetak je Savršen.A tek sama igra da ne pričam.Svaka čast Valve:)

Ne pamtim kada sam vidio takav kraj!! Presavršeno! Fenomenalno! Ona Turret rapsodija........

Valve, čekamo DLC i nastavak....ništa više niti manje....

ššššš - možda su u šumi
15 godina
doktor1 kaže...
Tommy_123 kaže...

Završetak je Savršen.A tek sama igra da ne pričam.Svaka čast Valve:)

Ne pamtim kada sam vidio takav kraj!! Presavršeno! Fenomenalno! Ona Turret rapsodija........

Valve, čekamo DLC i nastavak....ništa više niti manje....

jedva cekam , popodne cu je dovrsit konacno , ali stvarno me odusevila igra u svakom segmentu , nemogu vjerovati da ovo nisam prije zaigrao.

17 godina
neaktivan
Portal 2

Tko voli nek izvoli.

Ovdje ima još mapa :

http://www.thinkingwithportals.com/

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Portal 2

evo završio sam igru i ja , ma nemam sta rec , oduševila me i pun k je duga dvojka bila , stvarno predobra stvar , tako zanimljiva a još i dobru priću ima , perfektno , ocjena 9/10 , a kako je kraj zakon bio xd.

Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina
protjeran
athlon64 kaže...

evo završio sam igru i ja , ma nemam sta rec , oduševila me i pun k je duga dvojka bila , stvarno predobra stvar , tako zanimljiva a još i dobru priću ima , perfektno , ocjena 9/10 , a kako je kraj zakon bio xd.

oj oj oj makni to 

ima nas koji jos nismo odigrali tak da necu vidjet niti jednu molekulu od kraja :D

http://protocol4.animehr.com/
15 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
athlon64 kaže...

oj oj oj makni to 

ima nas koji jos nismo odigrali tak da necu vidjet niti jednu molekulu od kraja :D

pa nemoj gledat xd >.<

16 godina

oj oj oj makni to 

Zato ja dok ne predem neku igru,neidem u temu o njoj.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
16 godina
protjeran
athlon64 kaže...
athlon64 kaže...

oj oj oj makni to 

pa nemoj gledat xd >.<

sry al spoileri ne funkcioniraju na taj nacin 

http://protocol4.animehr.com/
15 godina
athlon64 kaže...
athlon64 kaže...

oj oj oj makni to 

pa nemoj gledat xd >.<

omg  , ajd ne kompliciraj xd :D

17 godina
neaktivan
Portal 2

odličan nastavak nakon.. jedinice ..za 10 apsolutno

Live to win!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
athlon64 kaže...

pa nemoj gledat xd >.<

omg  , ajd ne kompliciraj xd :D

Mogao si bar onda napisati da su slike spojleri. Baš netko zna što je na njoj dok ju ne otvori.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu...
15 godina
neaktivan
Portal 2

Kraj me odusevijo, predobar je, pogotov onaj dio sa mjesecom, nebi se naljutio kada valve nebi napravio Portal 3, ovako da stoji stvarno bi bilo odlicno :D co-op isto zabavan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Portal 2
=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
14 0 hvala 5
15 godina
thesekiman kaže...

HAHAHAHAHA EPIC!

15 godina
protjeran
Portal 2

Odigrao sam igru, zaplakao na kraju.

I onda igrao igru s jedinim prijateljem kojeg imam, jako je pametan, tako da nismo imali problema, vecinu level-a smo shvatili skoro instantno.

To je problem u co-op-u, uvijek dvojica gledaju mapu, i lako primjete sve.

Spojeni Skype-om smo sve radili.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina
thesekiman kaže...

Evo nekih custom mapa

http://blog.fileplanet.com/2011/05/03/portal-2-maps-the-first-slice/

Mape treba prebaciti u folder \Valve\Portal 2\portal2\maps

Upaliti konzolu u igri i upisati:

map imemape

-------------------

Nisam isprobao ovo jer nemogu trenutno, ako netko može neka napiše dali to radi.

Evo baš ja isprobao i sve radi bez problema, taman malo novih izazova nakon šta sam već drugi put prošao SP kampanju. {#}

Stoja
15 godina
neaktivan

E pa da, i ja sam bio isprobao i radilo je sve, samo sam zaboravio javiti ovdje :)

Ja sam odavde skinuo jos mapa, ima ih dosta, neke su stvarno odlične.

http://www.portal2maps.net/browse-maps.html

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
16 godina
Portal 2

odmah u bookmark link{#}

Stvarno genijalna igra, a sa ovim custom mapama mislim da praktički nikada neće dosaditi. Ja sam ih tek 3 skinuo pa sam tek jednu prošao a sa ostale dve se mučim{#}

Dali ima mapa i za co-op ili samo SP?

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Neki lik je napravio govoreću:http://upnotnorth.net/projects/portal-turret-plushie/.

16 godina
neaktivan
Portal 2

Izašli moding toolsi :D.

Link

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Portal 2

(Iako još nisam odigrao do kraja) Jedinstveno iskustvo...

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Mentalist kaže...

Odigrao sam igru, zaplakao na kraju.

I onda igrao igru s jedinim prijateljem kojeg imam, jako je pametan, tako da nismo imali problema, vecinu level-a smo shvatili skoro instantno.

To je problem u co-op-u, uvijek dvojica gledaju mapu, i lako primjete sve.

Spojeni Skype-om smo sve radili.

jedinim prijateljem kojeg imaš? wtf

14 godina
neaktivan
Igra se Housea, ništa novo za njega :)
15 godina
neaktivan
Portal 2

Još jedan video od "Schrobota"

Spoiler Alert

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
LordShgi kaže...

Da pogodim, onaj stage tamo di moras kocku namociti u repulsion gel?

Yep, to je taj dio, ono kada se rasprsne staklo totalno mi je ubilo grafu u pojam{#}

Jel ima uopće tko da mu nije tu zakašljala grafika? :D

Ja se ne brojim sa svojom konfiguracijom koja je bila konkurentna...taman otprilike kad je HL2 izlazio :D

Unatoč mojoj konfiguraciji, igra je išla fantastično na HD rezoluciji i sve max osim AA i AF koji su bili na aprox pola puta, zatrzala je jedino u gore spomenutom trenutku i kad se dođe do "caroline :D" prvi put.

Thumbs up za Valve koji je napravio igru koja ide savršeno na starijim (i novijim a slabijim) konfiguracijama a grafički je vrlo ugodna oku...i naravno igrivost odlična. Ocjena: max :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 23:05 (JebateNIck).
15 godina
neaktivan
Portal 2

Ima li neko s originalom kome se igra coop?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portal 2

baš sam neki dan završio igru i ono... ummmm WTF bzvzeeeeeeeeeee

mislim ajd prvi put se susrećem stom igrom i da, priznam da mi je bila interesantna i gušt odigrat al sad toliko baš i ne... čitao sam kako je kraj nešto ono nešto wow kad wtf... ne kužim baš... a i prelagana mi je igra bila.. par puta zapeo na 5-10 minuta i gotovo...

btw još nešto... grafika? ja sam je je odigro na laptopu i niš mi nije štekalo...

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
24v kaže...

btw još nešto... grafika? ja sam je je odigro na laptopu i niš mi nije štekalo...

A to je lose?

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
17 godina
neaktivan
Portal 2

Portal 2 - The Final Hours - 2€

Koliko sam shvatio to je nesto kao "the making off..." digitalna knjiga, cijena od 2€ i nije nesto puno (mene osobno ne zanima ovo) s obzirom da se ovakve stvari dobivaju u onim premium ili collector's edition izdanjima.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Portal 2

Pogledajte ovu "kontroverzu" 

baffo
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 10:55 (baffo).

5 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Portal 2 - uložite u turret, Portal 2 napokon na vrhu, Portal 2 i Potato Sack
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice