Završetak je Savršen.A tek sama igra da ne pričam.Svaka čast Valve:)
Ne pamtim kada sam vidio takav kraj!! Presavršeno! Fenomenalno! Ona Turret rapsodija........
Valve, čekamo DLC i nastavak....ništa više niti manje....
Ne pamtim kada sam vidio takav kraj!! Presavršeno! Fenomenalno! Ona Turret rapsodija........
jedva cekam , popodne cu je dovrsit konacno , ali stvarno me odusevila igra u svakom segmentu , nemogu vjerovati da ovo nisam prije zaigrao.
evo završio sam igru i ja , ma nemam sta rec , oduševila me i pun k je duga dvojka bila , stvarno predobra stvar , tako zanimljiva a još i dobru priću ima , perfektno , ocjena 9/10 , a kako je kraj zakon bio xd.
oj oj oj makni to
ima nas koji jos nismo odigrali tak da necu vidjet niti jednu molekulu od kraja :D
evo završio sam igru i ja , ma nemam sta rec , oduševila me i pun k je duga dvojka bila , stvarno predobra stvar , tako zanimljiva a još i dobru priću ima , perfektno , ocjena 9/10 , a kako je kraj zakon bio xd.
oj oj oj makni to
ima nas koji jos nismo odigrali tak da necu vidjet niti jednu molekulu od kraja :D
pa nemoj gledat xd >.<
oj oj oj makni to
Zato ja dok ne predem neku igru,neidem u temu o njoj.
oj oj oj makni to
pa nemoj gledat xd >.<
sry al spoileri ne funkcioniraju na taj nacin
oj oj oj makni to
pa nemoj gledat xd >.<
omg , ajd ne kompliciraj xd :D
odličan nastavak nakon.. jedinice ..za 10 apsolutno
pa nemoj gledat xd >.<
omg , ajd ne kompliciraj xd :D
Mogao si bar onda napisati da su slike spojleri. Baš netko zna što je na njoj dok ju ne otvori.
Kraj me odusevijo, predobar je, pogotov onaj dio sa mjesecom, nebi se naljutio kada valve nebi napravio Portal 3, ovako da stoji stvarno bi bilo odlicno :D co-op isto zabavan :)
HAHAHAHAHA EPIC!
Odigrao sam igru, zaplakao na kraju.
I onda igrao igru s jedinim prijateljem kojeg imam, jako je pametan, tako da nismo imali problema, vecinu level-a smo shvatili skoro instantno.
To je problem u co-op-u, uvijek dvojica gledaju mapu, i lako primjete sve.
Spojeni Skype-om smo sve radili.
Evo nekih custom mapa
http://blog.fileplanet.com/2011/05/03/portal-2-maps-the-first-slice/
Mape treba prebaciti u folder \Valve\Portal 2\portal2\maps
Upaliti konzolu u igri i upisati:
map imemape
-------------------
Nisam isprobao ovo jer nemogu trenutno, ako netko može neka napiše dali to radi.
Evo baš ja isprobao i sve radi bez problema, taman malo novih izazova nakon šta sam već drugi put prošao SP kampanju.
E pa da, i ja sam bio isprobao i radilo je sve, samo sam zaboravio javiti ovdje :)
Ja sam odavde skinuo jos mapa, ima ih dosta, neke su stvarno odlične.
odmah u bookmark link
Stvarno genijalna igra, a sa ovim custom mapama mislim da praktički nikada neće dosaditi. Ja sam ih tek 3 skinuo pa sam tek jednu prošao a sa ostale dve se mučim
Dali ima mapa i za co-op ili samo SP?
Neki lik je napravio govoreću:http://upnotnorth.net/projects/portal-turret-plushie/.
(Iako još nisam odigrao do kraja) Jedinstveno iskustvo...
Odigrao sam igru, zaplakao na kraju.
I onda igrao igru s jedinim prijateljem kojeg imam, jako je pametan, tako da nismo imali problema, vecinu level-a smo shvatili skoro instantno.
To je problem u co-op-u, uvijek dvojica gledaju mapu, i lako primjete sve.
Spojeni Skype-om smo sve radili.
jedinim prijateljem kojeg imaš? wtf
Da pogodim, onaj stage tamo di moras kocku namociti u repulsion gel?
Yep, to je taj dio, ono kada se rasprsne staklo totalno mi je ubilo grafu u pojam
Jel ima uopće tko da mu nije tu zakašljala grafika? :D
Ja se ne brojim sa svojom konfiguracijom koja je bila konkurentna...taman otprilike kad je HL2 izlazio :D
Unatoč mojoj konfiguraciji, igra je išla fantastično na HD rezoluciji i sve max osim AA i AF koji su bili na aprox pola puta, zatrzala je jedino u gore spomenutom trenutku i kad se dođe do "caroline :D" prvi put.
Thumbs up za Valve koji je napravio igru koja ide savršeno na starijim (i novijim a slabijim) konfiguracijama a grafički je vrlo ugodna oku...i naravno igrivost odlična. Ocjena: max :D
Ima li neko s originalom kome se igra coop?
baš sam neki dan završio igru i ono... ummmm WTF bzvzeeeeeeeeeee
mislim ajd prvi put se susrećem stom igrom i da, priznam da mi je bila interesantna i gušt odigrat al sad toliko baš i ne... čitao sam kako je kraj nešto ono nešto wow kad wtf... ne kužim baš... a i prelagana mi je igra bila.. par puta zapeo na 5-10 minuta i gotovo...
btw još nešto... grafika? ja sam je je odigro na laptopu i niš mi nije štekalo...
btw još nešto... grafika? ja sam je je odigro na laptopu i niš mi nije štekalo...
A to je lose?
Portal 2 - The Final Hours - 2€
Koliko sam shvatio to je nesto kao "the making off..." digitalna knjiga, cijena od 2€ i nije nesto puno (mene osobno ne zanima ovo) s obzirom da se ovakve stvari dobivaju u onim premium ili collector's edition izdanjima.