Portal 2

poruka: 490
|
čitano: 92.309
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Portal 2 - uložite u turret, Portal 2 napokon na vrhu, Portal 2 i Potato Sack
15 godina
neaktivan
Re: Portal 2
skank666 kaže...

i am in space :)

zakon igra... bolja od crysisa i ostalih pi7darija

skank666 kaže...

jedina zamjerka mi je na zadnju pjesmu.. ok je ali to nije to ali zato turret opera... pa ajmo rec kad se lift prvi puta zaustavio i pocele one flaute ili sto vec, odvalio sam od smjeha. i jos sam x puta na jutubu gledao.... 

Malo manje spoilaj, ima ljudi koji nisu prešli, a šteta je spoilat kraj ovako odlične igre.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
14 godina
neaktivan
Portal 2

zna li netko kako ide ono da mogu stavit portal na bilo koji zid jer mi se igra crasha na jednom dijelu iza chaptera the part where he kills you

0 0 hvala 0
15 godina
Portal 2

ajd bogami idem zaigrat kad kazete da je tako dobra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portal 2

Sad sam sa kolegom igrao 45min co-op i mogu reci da je predobar :D Igramo sa orginalima naravno i totalno ludo iskustvo :D 

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
athlon64 kaže...

ajd bogami idem zaigrat kad kazete da je tako dobra.

odi, nećeš se razočarati. 

Evo ja isto prošao pred par dana i moram reći da je odlično, nije prelaka, nije preteška. Naletio par puta na "nemoguće dijelove" ali obično kada bi drugi dan se vratio na tu "nemoguću" mozgalicu, prošao bi je kroz par minuta. Priča zanimljiva dinamična, gameplay drastično nadograđen dodacima i uz sve to i co-op, koji sam danas zaigrao i isto je super jako dobar i izazovan. Naprosto te igra tjera da ju igraš i igraš.

Fora bi jedino bila da postoje neki uber-hard misije(van SP priče) da čisto malo rasturam moždane vijuge, barem ima puno elemenata za iskomplicirati stvari{#}

Stoja
15 godina
neaktivan
Portal 2

Kad bi barem imao editor za custom mape. Nikad sretniji ne bih bio.

Što se tiče same igre, odlična je! Prešao sam cijeli co-op, sp još nisam, al ima vremena. Ovo je prva igra u kojoj sam razmišljao i nisam vidio rješenje, otiđem na wc i na wc-u riješim mozgalicu. A još je ful jednostavna bila. Moja ocjena 94/100.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Portal 2

Igra je odlična. Nemam što reći, već ima pozamašan broj iznešenih stavova, a ni moj nije drukčiji. Samo, jedna zamjerka. Mislim da je loading bio bolje riješen u prošlom Portalu, uđeš u lift, nema loading screen, samo "iskoči" prozor na kojem piše loading i to je to. Ne volim baš loading screenove, nekako me odvlače od akcije. Ali, sve ostalo je čista petica. Naglasak na originalan humor.

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
to je zato što je u 1. dijelu okolina stalno ista, a ovdje se mijenja.
Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
15 godina
neaktivan
Portal 2

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Portal 2

Ima netko da bi hostao za co-op?{#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ima par nedorečenih stvari, pa me zanimaju mišljenja, stavit ću u spoiler:

1. U stadiju igre gdje se prolazi kroz povijesni/stari dio Aperturea,

vide se slike muškarca i žene. Kužim da je GLADOS njegova žena,

i da je njen um presnimljen u GLADOS čip (jer kad on oboli, spominje se

da će čim razviju presnimiti nju, da je to njegova želja makar on ne želi),

ali navodno njih dvoje imaju kćer, dali je moguće da je subjekt u igri njihovo djete?

2. U prvom portalu se stalno spominjao kolač (Cake), The cake is a lie,

at the end you will find a cake, i stvarno, cake se može naći na jednoj dionici/na kraju igre se vidi u odjevnoj špici.

Ali u ovom djelu se spominje limun (Lemon), I will squeez them like a lemon (muž), Yes, squeez them like a lemon and make some lemonade (GLADOS).

Jeste li našli limun? Ja nisam.. Gdje je limun?

3. Zadnja borba je prelagana, a prilikom ispaljivanja portala na mjesec, 3 robotske jedinice i glavni negativac robot završe u svemiru.

Pošto su ispaljeni sa mjeseca, to znači da su još u orbiti zemlje. Dakle vjerovatno će se vratiti (od 3 "glupe" jedinice ima djelove,

lako ih iskoristi, dakle mogući povratak portala u 3. dijelu na zemlju, te vjerovatno susret sa Black Mesa Science, jer

se u Portalu 2 nalazi luka u kojoj se vidi ime broda na pojasu za spašavanje, a taj brod se može vidjeti u Half Life 2: Episode 2).

Malo spetljano, al to bi bolo za sada to...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan

@Don Kihoty

3. točka, misliš na Boreallis?LINK

14 godina
neaktivan
Portal 2

Šta vam je tolko taj portal 2 dobar uopče nema akcije samo treba razmišljati i nikaj drugo.Igrao sam ga na xbox360 i došao do 3. chaptera ali sam odustao.Čista dosada.

Peace
Moj PC  
0 20 hvala 0
14 godina
neaktivan
Portal 2

Cudan komentar, dobijem dojam ko da ti je dosadno razmisljati -_-

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Ima par nedorečenih stvari, pa me zanimaju mišljenja, stavit ću u spoiler:

1. U stadiju igre gdje se prolazi kroz povijesni/stari dio Aperturea,

vide se slike muškarca i žene. Kužim da je GLADOS njegova žena,

i da je njen um presnimljen u GLADOS čip (jer kad on oboli, spominje se

da će čim razviju presnimiti nju, da je to njegova želja makar on ne želi),

ali navodno njih dvoje imaju kćer, dali je moguće da je subjekt u igri njihovo djete?

2. U prvom portalu se stalno spominjao kolač (Cake), The cake is a lie,

at the end you will find a cake, i stvarno, cake se može naći na jednoj dionici/na kraju igre se vidi u odjevnoj špici.

Ali u ovom djelu se spominje limun (Lemon), I will squeez them like a lemon (muž), Yes, squeez them like a lemon and make some lemonade (GLADOS).

Jeste li našli limun? Ja nisam.. Gdje je limun?

3. Zadnja borba je prelagana, a prilikom ispaljivanja portala na mjesec, 3 robotske jedinice i glavni negativac robot završe u svemiru.

Pošto su ispaljeni sa mjeseca, to znači da su još u orbiti zemlje. Dakle vjerovatno će se vratiti (od 3 "glupe" jedinice ima djelove,

lako ih iskoristi, dakle mogući povratak portala u 3. dijelu na zemlju, te vjerovatno susret sa Black Mesa Science, jer

se u Portalu 2 nalazi luka u kojoj se vidi ime broda na pojasu za spašavanje, a taj brod se može vidjeti u Half Life 2: Episode 2).

Malo spetljano, al to bi bolo za sada to...

1. Moguće, al ne vjerujem.

2. Kolač je trebao biti nagrada za završene testove u jedinici. Ali kao što znamo nagrada je bila smrt. Od tud i fraza "The cake is a lie!". I zato više ni nema smisla spominjati kolač.

A ovo za limune ide iz njihove poslovice koju je i Cave rekao: When life gives you lemons, you make lemonade. Ilitiga nešto tipa: Kad ti život daje probleme pretvori ih u prilike.

Al poslje kad sazna da će umrijeti razljuti što mu život daje samo "limune" pa zato i govori ono da će napraviti zapaljivi limun i sl.

3. Nisu u zemljinoj orbiti već su na mjesecu. A budući da se te kugle ne mogu same micati ni ništa raditi, znači da će vjerojatno ostati zarobljene na mjesecu zbog mješečeve gravitacije, kolko god ona slaba bila.

Tinča14 kaže...

Šta vam je tolko taj portal 2 dobar uopče nema akcije samo treba razmišljati i nikaj drugo.Igrao sam ga na xbox360 i došao do 3. chaptera ali sam odustao.Čista dosada.

Možda je to tebi neshvatljivo, ali neki od nas vole razmišljati. {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 17:01 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

A ono, to je ipak igra koju treba kužiti i razumjeti, a ne samo bezumno prijeći, opet, stvar ukusa, da ne ispadne da te vrijeđam.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
Portal 2

jel mogu pitat , ako zelim igrat dvojku da li je potrebno preci jedinicu da bi se shvatilo igru , tj da li su povezane

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

jel mogu pitat , ako zelim igrat dvojku da li je potrebno preci jedinicu da bi se shvatilo igru , tj da li su povezane

Priče su dosta povezane pa bi bilo poželjno.

15 godina
ZC_Someone kaže...
athlon64 kaže...

Priče su dosta povezane pa bi bilo poželjno.

nije problem , skinut cu i 1 xd.

15 godina
Portal 2

Jesu ali po meni nije nužno. Samo igraj

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
witch from the east kaže...

Jesu ali po meni nije nužno. Samo igraj

aha , a dobro vidit cu onda , jer pozalio sam kad sam odigrao crysis warhead pa se onda vracao na jedinicu.

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Bilo bi dobro odigrati i prvi, ako ti je već toliki problem nabavljati nemoraš, al' imaj na umu da je jako kratak i stvarno malo zauzima, tako da nije problem nabaviti/odigrati ga.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
Portal 2

Ma samo ti prvo odigraj jedinicu. U suprotnom nećeš na počeku dvojke kužiti što se događa i zašto.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ma jedinicu za čas prođeš, ja sam ju poslije ručka, prije mraka jedan dan prošo
15 godina
trackmanijak kaže...
ma jedinicu za čas prođeš, ja sam ju poslije ručka, prije mraka jedan dan prošo

evo skida se , ajd kad je kratka onda cu ej prec.

16 godina
Portal 2

Meni često izbacuje na desktop, ima kakvo rješenje?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...
to je zato što je u 1. dijelu okolina stalno ista, a ovdje se mijenja.

Slažem se s time, ali, i ovdje su jasno određeni dijelovi gdje se igra učitava. Nemoj mi reći da nisi primijetio liftove, dvostruka vrata... Sve se to moglo lako odraditi, da bude kao u jedinici, no stvarno nije velika zamjerka.

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
15 godina
protjeran
Ma, minorni problemi. Mnogim igrama bi se takve stvari zamjerile, ali ovdje je to debelo nadglasano odličnom pričom i gameplayom. Nadam se da će trojka konačno imati novi engine.
15 godina
protjeran
trackmanijak kaže...
Ma, minorni problemi. Mnogim igrama bi se takve stvari zamjerile, ali ovdje je to debelo nadglasano odličnom pričom i gameplayom. Nadam se da će trojka konačno imati novi engine.

A čemu? VTM:B je koristio isti engine, još prije HL2, i izgledala je super,

te se vidi da je ovaj engine koji se može nadograditi bez gubitaka optimizacije (dapače, VTM:B je štekao i dugo se učitavao,

a primjerice jedan HL2 uopće nije štekao i brzo se učitavao).

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
Portal 2

Ima koga za Coop?

HTC Desire Android
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Portal 2 - uložite u turret, Portal 2 napokon na vrhu, Portal 2 i Potato Sack
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice