PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.543.600
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
13 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Pubg nikad nece biti niti nemoze biti esport game,ove lige i to je sve samo da se odrzi igra jer se broj igraca polako smanjuje.Battle royale nece uskorije vrijeme biti esport,a ti koji tu trolas temu vec mjesec dana necu o tome pricat,mozda stvarno imas 7 godina.Cinjenica da je radena na enginu koji nemoze podrzat tolko igraca odjednom i da serveri padaju na 2hz tickrate je u najmanju ruku katastrofalno.A develepori su poceli zajebavat sa loot cratovima i keyevima samo da se domognu jos vise love.Ja igram igru svaki dan i zabavna je sve to stoji al da neko gura pubg kao esport to je meni smijesno iskreno.
Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Doca15 kaže...
Pubg nikad nece biti niti nemoze biti esport game,ove lige i to je sve samo da se odrzi igra jer se broj igraca polako smanjuje.Battle royale nece uskorije vrijeme biti esport,a ti koji tu trolas temu vec mjesec dana necu o tome pricat,mozda stvarno imas 7 godina.Cinjenica da je radena na enginu koji nemoze podrzat tolko igraca odjednom i da serveri padaju na 2hz tickrate je u najmanju ruku katastrofalno.A develepori su poceli zajebavat sa loot cratovima i keyevima samo da se domognu jos vise love.Ja igram igru svaki dan i zabavna je sve to stoji al da neko gura pubg kao esport to je meni smijesno iskreno.

Ove lige su eSport. Postoje tisuce ljudi koji sto uzivo, sto putem raznih medija prate ovaj turnir, ukljucujuci i mene. Najbolje bi bilo da ti odes tamo i igracima i timovima kazes da to nije eSport...

Eye In The Sky
13 godina
Nisi skuzio poantu,procitaj jos jednom moj post,napisao sam da guraju taj esport u pubg samo da odrze igrace,daj mi molim te objasni po kojoj to osnovi pubg moze biti esport igra? ajde bar 3 mi nabroji
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Doca15 kaže...
Nisi skuzio poantu,procitaj jos jednom moj post,napisao sam da guraju taj esport u pubg samo da odrze igrace,daj mi molim te objasni po kojoj to osnovi pubg moze biti esport igra? ajde bar 3 mi nabroji

Igra je eSport. 1 Igra ima publiku. 2 Ima timove. 3 Ima sponzore(novac).

THE VOILENCE THE SPEED THE MOMENTUM...

Eye In The Sky
13 godina
I to je jedino potrebno za esport,ocito nemas vise od 12 godina pa pises gluposti.Ovaj esl katowice je cisti fors na esport pubg.
Prvo da ika igrace od kojih je 80% kineza chitera,a ovo zadnjr ima novac pises gluposti,timovi imaju novac jer vecina tih timova se natjece u drugim esport igrama i samo su napravili novi tim za pubg.Al neda mi se raspravljat d djetetom koji nikad nije igralo pravu esport igru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Doca15 kaže...
I to je jedino potrebno za esport,ocito nemas vise od 12 godina pa pises gluposti.Ovaj esl katowice je cisti fors na esport pubg.

Samo na Twichu atm gleda 40k ljudi, eto svi smo mi ludi, a ti si pametan.

Eye In The Sky
13 godina
Nisam to samo ja pisao,pola strimera je reklo da je to forsanje samo nis drugo.Al eto tebi nes objasniti je nemoguce.Pa citaj di proslu stranicu sta ti ljudi pisu pa se zapitaj malo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Mislim da igra nije za Esport ne zato sto serveri/engin imaju probleme, nego nekako mi se cini da za neki Esport treba "leveled playing field" PUBG i opcenito Battle Royal igre imaju previse random momenata, varijabli koje mogu negativno utjecati na playere..., dzaba Shroundu sto je Shroud ako sleti na pajser i gaće a lik u drugoj sobi nadje M4 i pancirku.... Previse random za "sport" da je zabavno za gledati, zabavno je.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
17 0 hvala 3
11 godina

Smisao Esporta je da svi imaju jednake uvijete a ne da gađaju tombolu u koji dio grada da ulete.Kak se spawna loot moglo bi to bit Battle Royal masakr na vojnim bazama...krvi i suza do koljena 

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
13 godina

Nemozes to njemu objasniti a niti se ne isplati s njim raspravljati.Ili je dijete neko ili trol.

13 godina
Evil Access kaže...
Doca15 kaže...

Igra je eSport. 1 Igra ima publiku. 2 Ima timove. 3 Ima sponzore(novac).

THE VOILENCE THE SPEED THE MOMENTUM...

Ima i pušaka 

8 godina
protjeran

Svatko i svaki tim na startu moze skociti gdje god hoce, znaci svima je mapa ista i svi imaju iste uvjete, na tebi je da izaberes. Isto tako u LOLu jedan crit moze da dobije partiju, ili u WOTu jedan low pen roll moze da je izgubi. Upravo draz i uzbudjenje battle royala lezi u cinjenici da se moras prilagoditi uvjetima na mapi.

Spreeezy ima 40% wr, kako njemu ne smeta RNG?! Dogodi se da lik izgine ko zadnji idiot, ali onda to ispegla sa 5 pobjeda za redom. Igra se 8 partija na turniru kroz 2 dana, na kraju, budite sigurni, da najbolji pobjedi. Tim koji je na kraju pobijedio AVANGAR, Rusi, bili su zadnji 16/16 u prvoj partiji, da su plakali kako ih je zezno RNG ne bi na kraju pobijedili, stisnuli su zube, odigrali muski i uzeli 25k dolara. 

Eye In The Sky
Moj PC  
0 16 hvala 0
13 godina
Kakve ti gluposti mozes izjaviti to nema nigdje😂
11 godina
E sport je igra kao sc2 i qquake ili unreal. Pa sah je vise skillbased igra od pubga. Timske igre su dosta bazirani na sreci. Ima skilla ali i rng sranja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Smjesni ste, ljudi se natjecali, pobjedili, uzeli 25k dolara, a vi bi sad njih ubijedili da to nije eSport....... 

Eye In The Sky
Moj PC  
0 15 hvala 0
16 godina

Danas najbolji PUBG run ikad.

4 game-a u squad:

• 2nd
  • DINNER
  • DINNER
  • 2nd
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina

Evil access na aparatima 

Procitaj malo svoje postove i zapitaj se malo. Samo cu ti to rec 

@amonzero cestitke! 

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.2.2018 23:15 (Baldurion).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina

PUBG MYTH BUSTERS #9: Is the EDGE of the RED-ZONE Safer? Can you flip a 
vehicle by popping a tire?

Interesantno ovo s kotačem.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

nVidia users

novi driver > link

Game Ready
Provides the optimal gaming experience for Final Fantasy XV, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Warhammer: Vermintide 2, and World of Tanks 1.0.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
Moj PC  
6 0 hvala 4
8 godina
protjeran

"There's winning and there's winning and looking good doing it."

P.S.

VSS 4theWin.

Eye In The Sky
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.2.2018 16:52 (Evil Access).
Moj PC  
0 5 hvala 0
11 godina
Dakle, od cetri frenda s posla s kojima sam igrao bf sva cetri su presla na pubg. Pridruzila se jos dvojica koja nisu fps prismrdili jos od americas army. A iz americas army aktiviralo se u zadnjih mjesec dana njih nekoliko iz Btutal squada, Ludih i HRsquada. Srecom nitko od njih vise ne prati ovaj forum ili nikad ni nije pa ni ne znaju u kakvom neznanju zive kad su preskocili sve one bfove i codove a sad kolko znam uzivaju u pubgu. Posebno pozdravljam panja sa zeljom da mu u stvari igra nikad ni ne proradi kako spada, bilo bi premucno sresti ga na nekom serveru i izubijati ko konja.

Over and out

PS - koji puta je bolje zivjet u neznanju
مرګ ژوبله

4 2 hvala 0
17 godina

PUBG 1.0 Highlights - Episode 2

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Kaj da ti velim, gerijatrija pokrenula neku igru nakon 10g zatvora oci im se kao otvorile nakon jos goreg izbljuvka zvan Americas Army lol koji skilleri usro sam se...lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Sexy winning. 

Eye In The Sky
Moj PC  
2 11 hvala 0
17 godina

Interesantno, noćas ide patch koji bi trebao riješiti problem crnog ekrana kod loadanja (meni se desio zadnjih dana bar jednom dnevno):

https://twitter.com/PUBG_help/status/968434360344023040

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina

TEST: Is BLUE BLOOD Fair? Judge for yourself in this SIDE-BY-SIDE 
COMPARISON! - PUBG

Zadnjih 4-5 dana koristim tu "Blue Blood" opciju, jednostavno jer se bolje vidi ako si nekoga pogodio ili nisi.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Bio jučer igrao squad FPP EU sa randomima, naletio na ovog:

https://pubg.op.gg/user/COCU_PICOC?server=eu

Lik igra solo squad-ove i pobjeđuje non-stop. Ostao sam 1 na 1 s njim, ali on je imao zonu, morao sam trčati preko poluotvorenog, prvi KAR98K metak mi je smjestio odmah u bulju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Meni se crni ekran kod loadanja desava iskljucivo dok igram u timu.lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

S ovim patchom koji je sad došao trebao bi biti fixan crni ekran kod laodanja,pa probaj ako radi.

14 godina
TomoR kaže...

Bio jučer igrao squad FPP EU sa randomima, naletio na ovog:

https://pubg.op.gg/user/COCU_PICOC?server=eu

Lik igra solo squad-ove i pobjeđuje non-stop. Ostao sam 1 na 1 s njim, ali on je imao zonu, morao sam trčati preko poluotvorenog, prvi KAR98K metak mi je smjestio odmah u bulju...

Jel čiter ili?

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice