- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ove lige su eSport. Postoje tisuce ljudi koji sto uzivo, sto putem raznih medija prate ovaj turnir, ukljucujuci i mene. Najbolje bi bilo da ti odes tamo i igracima i timovima kazes da to nije eSport...

Igra je eSport. 1 Igra ima publiku. 2 Ima timove. 3 Ima sponzore(novac).
THE VOILENCE THE SPEED THE MOMENTUM...
Prvo da ika igrace od kojih je 80% kineza chitera,a ovo zadnjr ima novac pises gluposti,timovi imaju novac jer vecina tih timova se natjece u drugim esport igrama i samo su napravili novi tim za pubg.Al neda mi se raspravljat d djetetom koji nikad nije igralo pravu esport igru.

Samo na Twichu atm gleda 40k ljudi, eto svi smo mi ludi, a ti si pametan.

Mislim da igra nije za Esport ne zato sto serveri/engin imaju probleme, nego nekako mi se cini da za neki Esport treba "leveled playing field" PUBG i opcenito Battle Royal igre imaju previse random momenata, varijabli koje mogu negativno utjecati na playere..., dzaba Shroundu sto je Shroud ako sleti na pajser i gaće a lik u drugoj sobi nadje M4 i pancirku.... Previse random za "sport" da je zabavno za gledati, zabavno je.
Smisao Esporta je da svi imaju jednake uvijete a ne da gađaju tombolu u koji dio grada da ulete.Kak se spawna loot moglo bi to bit Battle Royal masakr na vojnim bazama...krvi i suza do koljena
Nemozes to njemu objasniti a niti se ne isplati s njim raspravljati.Ili je dijete neko ili trol.
Igra je eSport. 1 Igra ima publiku. 2 Ima timove. 3 Ima sponzore(novac).
THE VOILENCE THE SPEED THE MOMENTUM...
Ima i pušaka
Svatko i svaki tim na startu moze skociti gdje god hoce, znaci svima je mapa ista i svi imaju iste uvjete, na tebi je da izaberes. Isto tako u LOLu jedan crit moze da dobije partiju, ili u WOTu jedan low pen roll moze da je izgubi. Upravo draz i uzbudjenje battle royala lezi u cinjenici da se moras prilagoditi uvjetima na mapi.
Spreeezy ima 40% wr, kako njemu ne smeta RNG?! Dogodi se da lik izgine ko zadnji idiot, ali onda to ispegla sa 5 pobjeda za redom. Igra se 8 partija na turniru kroz 2 dana, na kraju, budite sigurni, da najbolji pobjedi. Tim koji je na kraju pobijedio AVANGAR, Rusi, bili su zadnji 16/16 u prvoj partiji, da su plakali kako ih je zezno RNG ne bi na kraju pobijedili, stisnuli su zube, odigrali muski i uzeli 25k dolara.

Smjesni ste, ljudi se natjecali, pobjedili, uzeli 25k dolara, a vi bi sad njih ubijedili da to nije eSport.......
Danas najbolji PUBG run ikad.
4 game-a u squad:
- 2nd
- DINNER
- DINNER
- 2nd
Evil access na aparatima
Procitaj malo svoje postove i zapitaj se malo. Samo cu ti to rec
@amonzero cestitke!
nVidia users
novi driver > link
Game Ready
Provides the optimal gaming experience for Final Fantasy XV, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Warhammer: Vermintide 2, and World of Tanks 1.0.
Over and out
PS - koji puta je bolje zivjet u neznanju

Kaj da ti velim, gerijatrija pokrenula neku igru nakon 10g zatvora oci im se kao otvorile nakon jos goreg izbljuvka zvan Americas Army lol koji skilleri usro sam se...
lp
Interesantno, noćas ide patch koji bi trebao riješiti problem crnog ekrana kod loadanja (meni se desio zadnjih dana bar jednom dnevno):
Bio jučer igrao squad FPP EU sa randomima, naletio na ovog:
https://pubg.op.gg/user/COCU_PICOC?server=eu
Lik igra solo squad-ove i pobjeđuje non-stop. Ostao sam 1 na 1 s njim, ali on je imao zonu, morao sam trčati preko poluotvorenog, prvi KAR98K metak mi je smjestio odmah u bulju...

S ovim patchom koji je sad došao trebao bi biti fixan crni ekran kod laodanja,pa probaj ako radi.
Bio jučer igrao squad FPP EU sa randomima, naletio na ovog:
https://pubg.op.gg/user/COCU_PICOC?server=eu
Lik igra solo squad-ove i pobjeđuje non-stop. Ostao sam 1 na 1 s njim, ali on je imao zonu, morao sam trčati preko poluotvorenog, prvi KAR98K metak mi je smjestio odmah u bulju...
Jel čiter ili?