PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.524.495
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
13 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
TomoR kaže...

Nije, može se i tebi desiti da budeš #unknown, zna biti i po 70-ak #unknown na serveru - kada nešto sa matchmakingom ne valja kako treba.

Bio sam gledao neki dan neke streamere i cijeli njihov squad je bio #unknown. I ubijali su hrpu drugih #unknown na serveru.

Jep, i ja sam maločas bio #unknown :)

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan

To je jednostavno za objasniti ti si igrao staru mapu, a ovaj te je vjerovatno roknuo sa nove mape ili kontra.

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
16 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

jel ovo cheat ili sta....tocno kad pogleda moju kucu di me jos nije bilo na prozoru je zatitrao nišan, i onda sa tolikim recoilom me spuco u roku 2 sekunde

https://gfycat.com/PeacefulIndelibleArawana

battletag:MasnaKrvavic#2275
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Sumnjivo izgleda, ali tko će znati da li je to bug u igri, bug u replayu, bug u shadowplayu ili neki novi neotkriveni feature...

0 0 hvala 0
16 godina
Al da tak gada sa augom i tak daleko...reporto sam pa nek vide...njegov steam je lvl 1, i ima samo pubg igru...i to mi jos dodatno daje sumnju da je cheater
battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina
neaktivan

Po meni je ovo neka vrsta cheata, ovo nije niti toliko blizu i takvo spamanje sa 8x, hmmmmmm

16 godina
dado16 kaže...
Al da tak gada sa augom i tak daleko...reporto sam pa nek vide...njegov steam je lvl 1, i ima samo pubg igru...i to mi jos dodatno daje sumnju da je cheater

hack 100%

neka jebe majku svoju

lol
16 godina
dado16 kaže...

jel ovo cheat ili sta....tocno kad pogleda moju kucu di me jos nije bilo na prozoru je zatitrao nišan, i onda sa tolikim recoilom me spuco u roku 2 sekunde

https://gfycat.com/PeacefulIndelibleArawana

Jako sumnjiv. Čak i po njegovom kretanju izgleda kao da baš ne zna igrati, onako sigurno trči preko polja bez da traži ikakvi cover.

13 godina

Znao je lik da si u kući prije nego je pogledao prema njoj.

A pucanje neću niti komentirati.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

ULTIMATE GUIDE to RECOIL Patterns in Patch 1.0 of PUBG, ALL Assault Rifles 
tested and compared

Moj PC  
2 0 hvala 7
14 godina
neaktivan

Jel zna itko kako ovu igru dovesti u red... imam gtx1070 i overclockan i5 3570k na 4.2ghz, fps konstantno iznad 60, ali već se dva dana zaj s postavkama i ne mogu dobiti da mi je igra fluidna. A o hit detection da ni ne govorim. Pogledao sam barem 15ak videa na temu kako optimizirati ovo smeće ali ne ide... još jedan dayz izgleda...

Life is a lemon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

slab cpu, ja s 980ti i i5 8600k@5ghz imam na ultri lock od 100fps-a, mijenjaj cpu i bude sve oklp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fallout3fan kaže...

Jel zna itko kako ovu igru dovesti u red... imam gtx1070 i overclockan i5 3570k na 4.2ghz, fps konstantno iznad 60, ali već se dva dana zaj s postavkama i ne mogu dobiti da mi je igra fluidna. A o hit detection da ni ne govorim. Pogledao sam barem 15ak videa na temu kako optimizirati ovo smeće ali ne ide... još jedan dayz izgleda...

Tebe muci hit detection i lag a to je problem internet veze ne hardwera kojeg imaš. 

Tu imate za izmjeriti ping prema Eu serverima:

https://pubg.disquse.ru/

kod mene to ovako izgleda:

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 21:25 (bik).
13 godina

Imate nešto uneseno pod "Set launch options..." poslije svih ovih updatea?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bik kaže...
fallout3fan kaže...

Tebe muci hit detection i lag a to je problem internet veze ne hardwera kojeg imaš. 

Tu imate za izmjeriti ping prema Eu serverima:

https://pubg.disquse.ru/

kod mene to ovako izgleda:

Imam oko 30-50 na svim EU serverima

Life is a lemon.
14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

slab cpu, ja s 980ti i i5 8600k@5ghz imam na ultri lock od 100fps-a, mijenjaj cpu i bude sve oklp

Lako moguće, ali imam većinu na very low, osim AA, i nekih drugih gluposti zbog kojih navodno igra radi bolje, ali evo uključio sam vsync i puno puno fludnije je.

Life is a lemon.
13 godina
protjeran
fallout3fan kaže...
Stjepanj kaže...

Lako moguće, ali imam većinu na very low, osim AA, i nekih drugih gluposti zbog kojih navodno igra radi bolje, ali evo uključio sam vsync i puno puno fludnije je.

ako si upalio v-sync i sad ti je igra ne trza onda ti je cpu bio na 100%, to lako provjeris s msi afterburnerom, prati cpu i gpu zauzece.lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ne, developeri su većinu tih postavki već implementirali u igri, a neke su bile vezane za armu(tako neš) koje nisu niti bile korisne za pubg, a ljudi su ih svejedno upisivali. Tako da ti je preporuka maknuti sve te komande sa tih launch optionsa. Ja osobno nisam uopće primjetio razliku u fps-ima kada sam imao komande utipkane u launch options. Još ti -sm4 sjebe igru tj. potamni je.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 22:07 (Baldurion).
13 godina
Baldurion kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ne, developeri su većinu tih postavki već implementirali u igri, a neke su bile vezane za armu(tako neš) koje nisu niti bile korisne za pubg, a ljudi su ih svejedno upisivali. Tako da ti je preporuka maknuti sve te komande sa tih launch optionsa. Ja osobno nisam uopće primjetio razliku u fps-ima kada sam imao komande utipkane u launch options. Još ti -sm4 sjebe igru tj. potamni je.

Hvala.

Nego, bavi se netko od nazočnih sa editiranjem PUBG videa?

JackFrags je baš fora napravio montažu između live igre i kasnijeg pregleda igre.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
fallout3fan kaže...
Stjepanj kaže...

Imam isti i5 cpu na 4.2 i gtx970, sve na low, uvijek imam iznad 80fpsa i radi glatko.

Problem je jednino kad skoči ping a to zavisi od doba dana/igrača (i o padalinama u Japanu, navodno) :D

Ne koristim nikakve "optimizacije" osim što su nove komponente u tjeku nabave, sramota me igrat na low :D sve u svemu stvari su se popravile nekon verzije 1.0 ovog zadnjeg patcha.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 23:07 (bik).
15 godina
neaktivan

Najbolja partija do sad u nekih 230sati

Moj PC  
15 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Imam sve na very low , jedino mi je view distance na medium , i vrti mi nekih 40-60 fps-a , neznam u cemu je problem dal mi fali rama il je procesor pre slab , il da ubacim SSD , ovo mi je konf:

•AMD Ryzen 3 1200 AM4, 3.1Ghz, box cpu
•MSI B350M PRO-VDH, AM4, mATX
•Crucial DRAM 8GB DDR4 2666 MT/s (PC4-21300) CL19 SR x8 Unbuffered DIMM 288pin
•Gigabyte GF GTX1050 Ti OC, 4GB GDDR5
•Seagate HDD, 1TB, 7200rpm, SATA 6, 64M
•Fortron Hyper 500W

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

nisam znao da se onoliko moze fulati sa vectorom ;)

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TrixMaster kaže...

Imam sve na very low , jedino mi je view distance na medium , i vrti mi nekih 40-60 fps-a , neznam u cemu je problem dal mi fali rama il je procesor pre slab , il da ubacim SSD , ovo mi je konf:

•AMD Ryzen 3 1200 AM4, 3.1Ghz, box cpu
•MSI B350M PRO-VDH, AM4, mATX
•Crucial DRAM 8GB DDR4 2666 MT/s (PC4-21300) CL19 SR x8 Unbuffered DIMM 288pin
•Gigabyte GF GTX1050 Ti OC, 4GB GDDR5
•Seagate HDD, 1TB, 7200rpm, SATA 6, 64M
•Fortron Hyper 500W

fali ti svega jarane ... (najvise ram-a)

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
17 godina

Ne znam šta je, dali je mega desync ili nešto, ali počeli me ubijati ljudi koji su na mojem ekranu nevidljivi, a u killcamu ispada da su stajali 20m od mene...

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Planirao sam uzet još 8gb rama (al je problem u tome da takve rame više nemogu nači , kupljeni su u futuri a tamo takve vise ne prodaju ) , uzeo bi i 120gb ssd al neznam dal bi to ista pomoglo sa igrom .

14 godina

ja imam malo lošiji pc pa ne pada ispod 50-60 fpsa.

jedino šta imam ssd. a to dosta pomaže. 

i primjetio sam da shadow odnosi jako puno fpsa.

screen scale mi je na 100

probaj ovo u launch staviti:

-malloc=system +mat_antialias 0 window -USEALLAVAILABLECORES -sm4 -d3d10 -lowmemory

7 godina
neaktivan

Upisao sam nesto drugo u launch i sad radi bolje , sad jedino neznam dal bi stavio ssd ak bi to povecalo fps. I iskljucio sam u setings - gameplay - Inventori Character Render - off isto mi je dalo par fps-a vise .

-refresh 60-maxMem=8192mb-malloc=system-USEALLAVAILABLECORES-sm4

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.1.2018 15:03 (TrixMaster).
14 godina
refresh # je Source Engine naredba, veze nema sa Unreal engine

maxMem i malloc su Arma naredbe, Arma ima svoj engine

USEALLAVAILABLECORES i sm4 su Unreal naredbe koje ti možda dignu neki fps ako PUBG CORP nije već ubacio USEALLAVAILABLECORES automatski s patchevima, nisam 100% siguran, a SM4 si istestiraj dal dobiješ ili čak i izgubiš FPS s tim

3 0 hvala 0
14 godina

Gore sam napisao da je vec sve to implementirano u igru i pola tih komandi je beskorisno za pubg, ali samo vi upišite te komande u launch options   

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.1.2018 16:14 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice