PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.531.786
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
13 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
red_bull kaže...

Zadnjih par dana od 10 partija jedna bez problema.  loše... 

Neznam zakaj dozvoljavaju kinezima da se spajaju na eu servere i obrnuto.... 

Battle royale! Preživi u svim mogućim uvjetima!

Nema plakanja o pingu, lagu, odabiru mapa.. Budi muško i igraj!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
11 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Zadnjih par dana igra radi odlicno, od 10 partija jedna do dvije sa ruberbandingom. Odlicno, ocito su iskustva razlicita. Jedino u podnevnim satima ima pun kufer Kineza, to je ocito jedino svima isto.

مرګ ژوبله

0 1 hvala 0
16 godina

Sad me ubio lik koji je bio prone i cijeli pod zemljom na ovoj novoj mapi.

Znači čujem ga kako snipe-a sa silencerom na brdu i krenem da ga riješim. Dođem na vrh brda, nema ni vlasi trave ni grma i ne vidim ga. Skontam odjednom samo pušku kak viri iz zemlje i lik me ubije.

Zatim lik ustane, kad ono cijeli neki crni sa kaputom i sve.

Odem opet pogledat replay i tamo mi je taj lik prikazan kao puška i tava koji su 2 m iznad zemlje, a tijelo od lika uopće ne vidim...

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...

Sad me ubio lik koji je bio prone i cijeli pod zemljom na ovoj novoj mapi.

Znači čujem ga kako snipe-a sa silencerom na brdu i krenem da ga riješim. Dođem na vrh brda, nema ni vlasi trave ni grma i ne vidim ga. Skontam odjednom samo pušku kak viri iz zemlje i lik me ubije.

Zatim lik ustane, kad ono cijeli neki crni sa kaputom i sve.

Odem opet pogledat replay i tamo mi je taj lik prikazan kao puška i tava koji su 2 m iznad zemlje, a tijelo od lika uopće ne vidim...

jbni pubg

Zakasnio sam danas na posao radi njega, jbni alarm nije zvonio(fucking iphone).... Najbolje je kad prodes pokraj ograde pa te knocka ograda

battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina

Čuj, nit sam još zakasnio na poso zbog PUBG-ija nit me nokala ograda tak da sam još dobar zasad 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
16 godina
AmonZero kaže...

Čuj, nit sam još zakasnio na poso zbog PUBG-ija nit me nokala ograda tak da sam još dobar zasad 

hahaha stignes, jucer kad si otisao, igrali mi i izadem ti iz auta a auto odskocio 100 metara u zrak hahaha....dobro pa me nije poklopio...

battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
protjeran
Ovaj killcam je beskoristan, lik me headshota a na killcamu taj hit izgleda kao da me u nogu pogodio ili cak i 0.5-1m pored mene...neke stvari su stvarno ocajno napravljene.lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina

I tako ja lagano testiram Freesync sinoć na Radeonki s ultrawide monitorom i okliznem se o još jednu kokošju večeru ..sljedeća nakon toga 11 killova a završio 3., šteta!

EDIT: PUBG na 144Hz je milina samo takva , u 1.0 igra radi baš savršeno dobro.

EDIT2: Stara mapa je još uvijek top, iako i nova ima nekakav Westworld štih pa mi je zabavna

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.12.2017 13:55 (mrsmith).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Stjepanj kaže...
Ovaj killcam je beskoristan, lik me headshota a na killcamu taj hit izgleda kao da me u nogu pogodio ili cak i 0.5-1m pored mene...neke stvari su stvarno ocajno napravljene.lp

ko kad me "zgazio" autom, kod mene je prosao min 1m od mene i ubio me, odem na killcam isto i kod njega uopce nije prosao preko mene a ja gotov bio.

13 godina
dennocro kaže...

ko kad me "zgazio" autom, kod mene je prosao min 1m od mene i ubio me, odem na killcam isto i kod njega uopce nije prosao preko mene a ja gotov bio.

Vjerojatno je imao široke spojlere pa te s njima spizdio?!

[19xx] 4ntraks
13 godina
protjeran
Najsmjesnija smrt mi je bila izletavanje iz auta i tjelom se zabijem u neko drvo...armor l3 nije pomogao😂lp
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kako su usrali sa tim lagom pa to nema nigdje, igra je savršeno radila do prije par tjedana. U pocetku je ne igrivo, a nekada i na pol matcha krene rubber bandanje

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Noćas misle staviti novi patch:

https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/946037813820006400

To je valjda vezano za rubberbanding:

PC Players, we're going to deploy a patch to the live servers in less than 12 hours to reduce the character position readjustment issue and fix other bugs.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Danas mi bilo gotovo neigrivo, zašteka i piše "network lag". Jel to stvarno ima veze sa internetom ili je do njih?

i didn't ASK fOr this
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Adam Jensen kaže...

Danas mi bilo gotovo neigrivo, zašteka i piše "network lag". Jel to stvarno ima veze sa internetom ili je do njih?

Serveri i konekcija od tvojeg providera prema serverima, ali u 90% slučajeva serveri.

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Nznm kaj su opet sje**** ili lik koristi tko zna kaj ... ugl .... vozim se u autu i naletim na lika u buggy-u ..... majstor iskocio van i isao me probati ubiti .... napravim krug i zaletim se u njega ... tijelo leti po zraku .... nema kutije nema nicega.
Nakon kaj ga nadjem, ne miče se, ispucam jos u njega cca 30kom, krv na sve strane ... tijelo nestane i opet nema kutije ... al nema ni priznatog killa .... xD
Netko imao sličan problem ili??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
brijalec kaže...

Nznm kaj su opet sje**** ili lik koristi tko zna kaj ... ugl .... vozim se u autu i naletim na lika u buggy-u ..... majstor iskocio van i isao me probati ubiti .... napravim krug i zaletim se u njega ... tijelo leti po zraku .... nema kutije nema nicega.
Nakon kaj ga nadjem, ne miče se, ispucam jos u njega cca 30kom, krv na sve strane ... tijelo nestane i opet nema kutije ... al nema ni priznatog killa .... xD

Mislim da je kutija ostala na mjestu gdje si ga pogodio, a ne gdje je tjelo odletjelo. A ako ti nije regalo kill mozda ga je netko drugi nockao?

مرګ ژوبله
15 godina

Pozdrav

Ne znam dali da kupim na Steamu direktno ili mogu slobodno kupit key. Brine me što piše da je to key za early access a igra je izašla iz te faze

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-playerunknowns-battlegrounds-cd-key-compare-prices/

Thx

Edit: kupio sam key na voidu.com za standard edition a ovi sa allkey su ažurirali listu pa se sad vidi standar edition... ali može se provjerit i sa chat operatorom na allkey ako je nešto nejasno. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.12.2017 13:33 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Super64 kaže...
brijalec kaže...

Mislim da je kutija ostala na mjestu gdje si ga pogodio, a ne gdje je tjelo odletjelo. A ako ti nije regalo kill mozda ga je netko drugi nockao?

Pregledal sve, kutije nigdje ... ne vjerujem da ga je netko drugi pošto bi čuo negdje pucanj .... jbg .... sve je moguće izgleda ...

13 godina
protjeran

to ti je pod "normalno" da kutije nema nigdje ak nekoga ubijes autom...bug!lp

Moj PC  
0 1 hvala 1
17 godina

Što se tiče nema kutije, ako je lik bio gol, onda stvarno ne dropa kutiju, to je isto jedna od mogućnosti.

GUIDE: How to RANGE FIND with the NEW 8X SCOPE (Measure distance to 
players) - PUBG

https://s10.postimg.org/5phwcclgp/8x_range_finding_sheet.png

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Super64 kaže...

ako neznas nemoj bubat na pamet, znas kako kazu jedno je misliti, drugo znati.lp

13 godina
protjeran

Doma sam provjerio s gtx 970 i gtx 980(obje imaju 4gb video rama) igra s 8gb sistemskog rama steka i nemozes  prakticki nikoga ubiti jer igra je non-stop na limitu i kad ti se lik pojavi tj kad pocne pucati po tebi igra zasteka, promjenom na 980ti s 6gb video rama sistemski ram se oslobada i igra radi savrseno bez obzira so video ram nije popunjenoptimizacija 0 bodova.(win 7 i i5 8600k)lp

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

Na ženinom kompu pubg se igra na 1050Ti 4GB i 8GB sistemskog rama DDR4 2666Mhz... nema nikakvog štekanja apsolutno. Čudno mi je to nešto.

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stjepanj kaže...

Doma sam provjerio s gtx 970 i gtx 980(obje imaju 4gb video rama) igra s 8gb sistemskog rama steka i nemozes  prakticki nikoga ubiti jer igra je non-stop na limitu i kad ti se lik pojavi tj kad pocne pucati po tebi igra zasteka, promjenom na 980ti s 6gb video rama sistemski ram se oslobada i igra radi savrseno bez obzira so video ram nije popunjenoptimizacija 0 bodova.(win 7 i i5 8600k)lp

Ma texture i field na najviše,sve ostalo nepotrebno na low ima da radi ko podmazano.Bar je kod mene tako.V sync isključen pa radi bolje uz oko 100fps-a.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.12.2017 22:40 (dery).
13 godina
protjeran

ja imam 100 fps-a avg na ultri(980ti), nezelim da mi igra izgleda ko drek, ionako lose zgleda! moram doslovno staviti na low, medium da bi donekle radilo normalno

i ove fore sto su ubacili ak si preblizu zidu, prozoru ili ak si na stepenicama nemres pucati buljis ko tele u sarena vrata pa dobis po bulji jer si bespomocan, samo se nazivciram pa to jbte nepostoji u niti jednoj drugoj igrilp

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Fatamorgana u pustinji, ja kemijal jezero a ono šipak .... xD
Pukla igra ko kokica ....

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Te jebo igra i cheateri ... lik mi roka u zemlju ispred sebe i ubija okolo ....

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice