PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.531.536
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
17 godina
moderator
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds

Probao sam upravo azijski server za solo. Prva partija - pobjeda, 15 killova, likovi me ne mogu pogoditi, a u isto vrijeme padaju kao mutavi. Od toga jedno 30% killova nemam pojma uopće kako sam ih ubio, to jest, na EU serveru to sigurno ne bi bili killovi. Zaključujem da im ova kompenzacija pinga funkcionira katastrofalno, daje abnormalnu prednost onome tko ima lošu konekciju. To bi objasnilo i tolik broj neobjašnjivih smrti u EU serverima.

Ukratko, što se mene tiče - odlična igra, neshvatljivo loši serveri i netcode. Takvo što još nisam vidio. Vraćam se Battlefieldu, a PUBG možda još bacim tu i tamo, čisto da se malo iznerviram. Pratim dalje thread pa javite ako se štogod značajnije poboljša :)

Prati me na YouTubeu! www.youtube.com/c/SUPERDAVOR
8 godina
neaktivan
PlayerUnknown's Battlegrounds

i onda kad vas ubije tip na eu serveru sa pingom 500 ce te mu jebat mamice jer debil igra na high ping serverima... GG boizi pohvalite se svima kolike ste budale...

1 0 hvala 0
12 godina

nis cudno sta pobjedjujete... igrate na EU i Asia serverima di vam je ping +400 i onda govorite kak tam igraju sam njubovi.. 

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
mrsmith kaže...
dado16 kaže...

... Odma alt f4, par dana bolje da ne igram

Nemoj tako :) uzmes lijepo Rising Storm 2: Vietnam kao ja pa zaigras malo. Upravo kupio pa vidim ako valja cemu

EDIT: Steam gift na Kinguinu po 10 eura... djabe :) navali narode.

To sam i ja rekao, čak i na steamu za 20€ je prava bagatela, ali sam svejedno uzeo na G2play. Čak i drugi uzeli koji će igrati rijetko.

Jel i tekno uzeo? Kolko vidim ima nas za jedan squad sad već u Rising Stormu 2. 

Istina da PUBG ima svoji problema ali ima svaka igra, samo neka manje, a neke više. Bit će bolje.

Nego što se NA i AS servera tiće. Na redditu su razvili neku teoriju da igra ipak ima neku vrstu matchmaking koja spaja nove igrače, sa novima. Pa tako ako odete na njihov server, spojit će vas sa noobovima jer tamo nemate odigraju možda ni jednu partiju, a onda ih razvalite. Ali prije bi rekao da je do pinga jer znalo mi se desiti da me na EU ljudi ubijaju ili protrče kroz zatvorena vrata,a  onda se vrata otvore 2-3 sekunde nakon toga. To se vjerovatno dešava i ljudima tamo, nešto slično kao kod Duje na onom clipu.

Treba ljepo napraviti ovo što su u BF1 sad maknuli i čime smo se mućili od BF3. Ljepo maknuti sav taj lag compensation i prediction za high pingere, pa nek pucaju kako znaju, a ne da su nas ubijali uza uglova i sa zakašnjenjem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.5.2017 17:50 (Jack Sparrow).
16 godina

StoneMountain rasturio ekipicu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Ne pratiš 

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/playerunknowns-battlegrounds/5393931.aspx

16 godina
TomoR kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ne pratiš 

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/playerunknowns-battlegrounds/5393931.aspx

a bio zadnji post pa fulao hehe

17 godina

Cisto da se pohvalim. Jucer sam prvi put igral solo a da sam znal kaj radim i odma do finala gdi me ubil zadnji lik. Prije te partije sam cim sam kupil igru igral mozda pet partija solo i nisam pojma imal kaj radim, nakon toga dvadesetak partija s frendovima, a jucer onda partiju solo gdi sam znal kaj mi je za radit. Ne bi me niti taj zadnji ubil da nisam imal x8 optiku jer mi je dosel na pet metara i nikak da ga naciljam lol, a glupan nisam pucal iz treceg lica LOL. Lika prije njega sam upucal s normalnom red dot puskom i onda uleti lik a ja swapam na pusku sa x8 i nikak da ga najdem a trazil sam ga dobre dvije sekunde kolko sam imal prednost prije nego me skuzil u travi.

Kasnije je dosla ekipa pa smo peglali trio quatro i ubrali jednu pobjedu na NA i jednu na EU serveru.

Na prvu mi se igra zgadila jer je grafika meh a performanse nikud nikam, ali sad kad znam kaj radim i kad sam sredil fps count igra je postala zarazno zabavna. Vec godinama nisam jedva cekal da dojdem s posla i zaigram nekaj.

Ako nekome fali partner za partiju nek se slobodno javi http://steamcommunity.com/profiles/76561197996777323/

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.6.2017 8:20 (NEW_MAN).
16 godina

Newman, one squad partije od sinoc su bile zakon :) prvi put sam squad igrao nakon 80h igranja i odmah 2 win-a od 3 igre na "sjebanim" EU serverima :D gg

Devil i Kami doslovno razvaljuju

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Meni je jedino zao kaj nisam igru prije kupil lol. Ono igra je battle royale ala arma i reko imam armu pa mi nije sila ali razlika je ogromna bez obzira kaj je pub tek u razvoju. Ako srede fps dropove i srede par sitnica ja budem igral dok sam ziv. Ima ogroman ali ogroman broj igraca i ceka se ono prakticki nula sekundi za partiju a kaj mi se dopada je to da puno toga na pocetku ovisi o sreci. Najveci gust je pocetak kad se grebemo za prvo i osnovno oruzje a oko tebe sve vrvi od ljudi koji te oce ubiti odma ili jos prije.

Danas budem vjerojatno igral rust ali sutra od 21:00 kad djeca zaspe ima da peglam do jutra, onak do jutra jutra.
16 godina
NEW_MAN kaže...
Meni je jedino zao kaj nisam igru prije kupil lol. Ono igra je battle royale ala arma i reko imam armu pa mi nije sila ali razlika je ogromna bez obzira kaj je pub tek u razvoju. Ako srede fps dropove i srede par sitnica ja budem igral dok sam ziv. Ima ogroman ali ogroman broj igraca i ceka se ono prakticki nula sekundi za partiju a kaj mi se dopada je to da puno toga na pocetku ovisi o sreci. Najveci gust je pocetak kad se grebemo za prvo i osnovno oruzje a oko tebe sve vrvi od ljudi koji te oce ubiti odma ili jos prije.

Danas budem vjerojatno igral rust ali sutra od 21:00 kad djeca zaspe ima da peglam do jutra, onak do jutra jutra.

Yup, slazem se :) Upravo tako. Ja danas necu moc jer dolazi ekipa na rostilj popodne, ali sutra navecer mozemo do jutra nije bed

17 godina
moderator

Dobar thread o problemima sa EU (i ostalim) serverima i objašnjenjima zašto je u prednosti svatko tko igra "izvan svoje regije": http://forums.playbattlegrounds.com/topic/14378-states-of-eus-servers/?page=9

Ako su stvari o kojima se ovdje teoretizira točne, nema neke nade da će se to ikad skroz riješiti 

Prati me na YouTubeu! www.youtube.com/c/SUPERDAVOR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovo se događa više-manje stalno na EU serverima ..vjerojatno je tako suprotnoj strani kad se mi spojimo na US/AS npr.

Kakav san bi bio imati ovakvu igru na nekom skupom engine-u, kao npr. BF1 (koji trenutno radi savršeno).. da sve radi glatko i perfektno a s druge strane da je ovako zabavno i dobro odrađeno što se tiče samog gameplay-a. Pa to bi bilo čudo 

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.6.2017 10:49 (mrsmith).
Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
mrsmith kaže...

Ovo se događa više-manje stalno na EU serverima ..vjerojatno je tako suprotnoj strani kad se mi spojimo na US/AS npr.

Kakav san bi bio imati ovakvu igru na nekom skupom engine-u, kao npr. BF1 (koji trenutno radi savršeno).. da sve radi glatko i perfektno a s druge strane da je ovako zabavno i dobro odrađeno što se tiče samog gameplay-a. Pa to bi bilo čudo 

Bilo koji engine samo ne ovaj. Rust npr. koristi Unity i meni u Rustu grafika izgleda 10x bolje a imam x2 frejmova. Nadam se da je to samo pitanje tunninga i optimizacije jer mi se gadi kak pug lose radi. Onak igra radi odurno lose isto ko i DayZ kad su ga izbacili.

Posto je igra tek u alfi onda ocekujem najmanje duplo bolje performanse kroz godinu dvije. Igra je igriva ali da imam 100 fps mislim da bi se rasplakal od srece lol. Razmisljam o nadogradnji kompa ali ne znam ako ima smisla jer imam i5 na 4 GHz, duplo vise nego dovoljno rama, ok graficku i ssd tak da ono. Bi mi pomoglo da ubodem recimo Ryzen 1600 ili 1700 umjesto i5-3570K koji sad imam? Bi dobil duplo frejmova ili kitu? Jer ako je bust 5 fps-a onda nema smisla da trosim novce. Btw je igra ovisna o CPU snazi ko Arma ili pomaze ako je graficka neka jaca? Igram na R9 280X i mislim si mozda 1060 1070 ili 1080ti? Bi to pomoglo ili bacanje novaca?

8 godina
protjeran
NEW_MAN kaže...
mrsmith kaže...

Bilo koji engine samo ne ovaj. Rust npr. koristi Unity i meni u Rustu grafika izgleda 10x bolje a imam x2 frejmova. Nadam se da je to samo pitanje tunninga i optimizacije jer mi se gadi kak pug lose radi. Onak igra radi odurno lose isto ko i DayZ kad su ga izbacili.

Posto je igra tek u alfi onda ocekujem najmanje duplo bolje performanse kroz godinu dvije. Igra je igriva ali da imam 100 fps mislim da bi se rasplakal od srece lol. Razmisljam o nadogradnji kompa ali ne znam ako ima smisla jer imam i5 na 4 GHz, duplo vise nego dovoljno rama, ok graficku i ssd tak da ono. Bi mi pomoglo da ubodem recimo Ryzen 1600 ili 1700 umjesto i5-3570K koji sad imam? Bi dobil duplo frejmova ili kitu? Jer ako je bust 5 fps-a onda nema smisla da trosim novce. Btw je igra ovisna o CPU snazi ko Arma ili pomaze ako je graficka neka jaca? Igram na R9 280X i mislim si mozda 1060 1070 ili 1080ti? Bi to pomoglo ili bacanje novaca?

Nista ispod 1070 ne bi bio neki poseban upgrade.

...
16 godina

Što se tiče CPU-a s Ryzenom meni igra radi ok ali dok nije stigla nova grafička, na GTX970 sam imao skoro pa iste performanse kao s dual Xeonima koji su radili na 500-600mhz nižem clocku. Eventualno par frejmova razlike zbog većeg CPU clocka. Kad sam ubacio GTX1070 unutra (ostavio iste postavke, 1440p, high/ultra osim effects i shadowsa na low) igra je radila puno bolje (20+ fpsa gore min).

Što se tiče CPU/GPU bound, ako igraš sve na low vidjet ćeš da ti je GPU usage mizeran. Tako da kad stavis na racimo High igra će raditi daleko bolje nego na Low - nevjerojatno :) ali istinito.

Anyway, da skratimo priču - igra je koma optimizirana ali sigurno je da će ti nova grafička (1070+) dati boost - sad kakav točno to trebaš isprobati (nećeš dobiti duple performanse iako je grafička više nego duplo jača recimo). S druge strane, s novim CPU-om naspram tvog i5 4Ghz nećeš vidjeti neku sreću imo ako ostanes na R9 280X.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.6.2017 11:46 (mrsmith).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Tavica u akciji haha - Delimano 100%

https://gfycat.com/AdvancedVictoriousFossa

Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Ja nakon novog patcha izgubio sve iteme, novac u igri, morao kreirat novi nickname.... neznam sta rec....i dalje imam iteme u steamu al se ne pokazuju u igri....
battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
dado16 kaže...
Ja nakon novog patcha izgubio sve iteme, novac u igri, morao kreirat novi nickname.... neznam sta rec....i dalje imam iteme u steamu al se ne pokazuju u igri....

Jesi imao family share uključen? Ako jesi, onda je zbog toga.

16 godina
TomoR kaže...
dado16 kaže...

da, al su rekli da onaj koji je kreirao jos prije da i dalje ima sve i moze igrat....al ne vidim sta itemi imaju sa tim posto ih i dalje imam u inventoryu, mogu ih prodat 

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
dado16 kaže...
TomoR kaže...
dado16 kaže...

da, al su rekli da onaj koji je kreirao jos prije da i dalje ima sve i moze igrat....al ne vidim sta itemi imaju sa tim posto ih i dalje imam u inventoryu, mogu ih prodat 

https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/870253444828975104

U svakom slučaju, javi se njima ako nešto nije u redu.

13 godina

Haha, Fitz. Da best :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Jucer stigli odigrat jednu jedinu partiju u cetvero i win. Kad je dobra ekipa nemres izgubit. Ok nije tak jednostavno ali ako znas kaj radis imas srece s lootom a ekipa je dobra = win. Iskocili smo u nekoj vukojebini i odma u auto da lootamo krajnji grad u koji se nije moglo skociti jer je bil van dometa. Opeljesili smo cijeli grad skupili sve kaj se ima skupit i autima u zonu. Polako se probijali i ubijali ljude samo tako. Komunicirali i upozoravali na vrijeme, nismo pucali bez veze nego kad je bil siguran kill i gg.
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Igra ima potencijala za sada masu, evo ako tko na poslu nema što radit pa kad se mi zajebavamo uglavnom smo duo il 4man squad.
Za one koji se dvoume igra je skroz ok

https://www.twitch.tv/bevis6

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jučer baš gadno bilo. Ovo sa linka se desi svako malo i baš ono stane igra pa ti piše network lag detected, pa me izbacilo par puta. A da ne pričam da sam par puta u lik isprazni klip i onda me ubije iza zida. Baš katastrofalan lag bio.

12 godina
neaktivan
Jucer ja i kolega popeli se na krov...na 300m vidimo lika trci...obojica imamo helmet level 3,pocinjemo pucat po levatu on se okrece s jednim metkom headshot kolegu nakon toga okrece gun headshota i mene...na 300m obojica hellmet level 3...ugasio igru ne znam kad cu je opet upalit
8 godina
protjeran
robyvk24 kaže...
Jucer ja i kolega popeli se na krov...na 300m vidimo lika trci...obojica imamo helmet level 3,pocinjemo pucat po levatu on se okrece s jednim metkom headshot kolegu nakon toga okrece gun headshota i mene...na 300m obojica hellmet level 3...ugasio igru ne znam kad cu je opet upalit

Desilo se to i meni da tako headshot ljude, nema nista bolje.

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Evil Access kaže...
robyvk24 kaže...

Desilo se to i meni da tako headshot ljude, nema nista bolje.

I meni se par puta desilo da vidim ekipu na brdu kako pucaju, opalim metak čisto iz zajebancije prema njima, kad ono headshot. Zadnji takav mi je bio 681m i to sa red dotom.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice