Može li mi neko reći postupak kako mogu igrati pes online jer imam original igru..... hvala..
Može li mi neko reći postupak kako mogu igrati pes online jer imam original igru..... hvala..
Evo pogledaj ovdje http://forum.cropes.net/index.php/topic,8500.0.html
ej ljudi... Sve sam napravio i uđem u server i idem na qaik mach i nađe mi protivnika ali onda se veza prekine a neznam zašto...
jel igras preko hamachia??
NEznam preko čeg igram jer sam samo išo na network i to je to, pojave mi se četiri servera( njem, engl,špa, tal) i to je to sad sam tek počeo igrat pa neznam di mogu nać naše hrvatske igrače.... ali uvjek kad mi nađe igrača mi zaigramo utakmicu i nakon nekug vremena veza se prekine...
bio sam sad gore, i ušli u igru i onda uvijek piše conection to player lost nemam pojma zašto, nijednu tekmu nisam do kraja odigro.. a ocjene za brzinu su mi B,B,A.. ne kužim... dali možda ima koji hrvatski server?
spajam se preko kabla.... pa tako i je ja zabijem gol i on prekine,, ali ima i slučajeva kada postavljamo taktike da se veza prekine..
pa ja još nisam nijedan meč prekinuo a lopta mi se počela gnječiti,, zašto ?
a neznam ni ja, tri puta sam vodio i dva puta je bilo 0:0 i prekidalo je svaki put... a sad više niti u utakmicu nemogu uć...
jel ima možda koji hrvatski server ili tako nešto slično gdje su amo hrvati?
Nema.
Postoje ti ona 4 servera koja ponudi.
P.S. Jesi instalirao zadnji patch?
neznam na šta misliš, sve sam downloadao što se moglo u system setingsima... šta još treba instalirati petcheve? jos da bih znao instalirati bilo bi dobro... ako hoces napiši postupak pa da i to napravim...
Tu se registriraj i skini patch za pro 09 i instaliraj ga!
http://www.gamespot.com/pc/sports/pes2009/download_6200772.html
ja ti igram PES online preko hamachia i tamo mozes uzet sobu u kojoj su bas samo nasi ljudi i s njima igrat...
tutorial kako igrat preko hamachia imas ode
Ja sam isto novi u onlineu. Pise mi da imam version 1.00.02 a treba mi valda 1.00.03 kako da napravim update? Skinio sam sve patcheve, zadnjih je 1.30 koliko ja znam. Igru sam dobio danas i sad ne znam kako da s nekim igram?
Molim pomoc sto prije, hvala.
Skuzio sam sad sve hehe. Sad me zanim da li ima neka cro ekipa s kojom mogu igrati???
ej ljudi... sad imam problem sa pes 2010...
kad hocu igrat online uvijek mi dođe poruka za onaj port 5730...
imam tompsona 780 ali neznam sta napravit... pomozit...