PES_2009 online... help!!!!

poruka: 25
|
čitano: 2.172
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Može li mi neko reći postupak kako mogu igrati pes online  jer imam original igru..... hvala..

0 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: PES_2009 online... help!!!!
šofer13_CRO kaže...

Može li mi neko reći postupak kako mogu igrati pes online  jer imam original igru..... hvala..

eki, imas sve na glupom CROPES-u shvatite vishe
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
Bes7 kaže...
šofer13_CRO kaže...

Pa čovjek pita za pomoć,  a ti odmah počneš pametovat, nisu svi tako '' nadareni '' kao ti pa da odmah sve nađu na netu, pa zato postoji forum!
  Čovjek valjda prvi put hoće igrat online pa zato valjda pita!
Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
protjeran
kostolomac kaže...
Bes7 kaže...
šofer13_CRO kaže...

Pa čovjek pita za pomoć,  a ti odmah počneš pametovat, nisu svi tako '' nadareni '' kao ti pa da odmah sve nađu na netu, pa zato postoji forum!
  Čovjek valjda prvi put hoće igrat online pa zato valjda pita!
 ja samo kazem
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
neaktivan

ej ljudi... Sve sam napravio i uđem u server i idem na qaik mach i nađe mi protivnika ali onda se veza prekine a neznam zašto...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jel igras preko hamachia??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

NEznam preko čeg igram jer sam samo išo na network i to je to, pojave mi se četiri servera( njem, engl,špa, tal) i to je to sad sam tek počeo igrat pa neznam di mogu nać naše hrvatske igrače.... ali uvjek kad mi nađe igrača mi zaigramo utakmicu i nakon nekug vremena veza se prekine...

18 godina
Odi na Njemački.

Tamo ćeš najčešće naći naših igrača.

Što se tiče prekidanja, vjerojatno onaj koji hosta ima preslabu vezu.
Probaj igrati samo onda kada vam je kružić koji pokazuje povezanost zeleni, eventualno žuti.
I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?
17 godina
neaktivan

bio sam sad gore, i ušli u igru i onda uvijek piše conection to player lost nemam pojma zašto, nijednu tekmu nisam do kraja odigro.. a ocjene za brzinu su mi B,B,A.. ne kužim... dali možda ima koji hrvatski server?

18 godina
Jel se spajaš na internet bežično?

U krajnjem slučaju, možda ako si dobar, i ako pobjeđuješ tvoj protivnik namjerno prekida meč...
I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?
17 godina
neaktivan

spajam se preko kabla.... pa tako i je ja zabijem gol i on prekine,, ali ima i slučajeva kada postavljamo taktike da se veza prekine..

18 godina
Ovo kad zabiješ gol a on prekine ne možeš ispraviti. lol
Ima svakakvih frustriranih budala koje izlaze odmah nakon što prime gol ili kad shvate da si bolji.

Jedino što možeš je tražiti igrače kojima je lopta normalna a ne onako zgnječena, jer ti sa zgnječenom su najčešće baš ti koji izlaze. Tako im se nakupljaju porazi pa im se lopta postepeno ispuhuje.
17 godina
neaktivan

pa ja još nisam nijedan meč prekinuo a lopta mi  se počela gnječiti,, zašto ?

18 godina
To zbilja ne znam... Valjda zbog toga što nemaš dovršenih mečeva iza sebe.
17 godina
neaktivan

a neznam ni ja, tri puta sam vodio i dva puta je bilo 0:0 i prekidalo je svaki put... a sad više niti u utakmicu nemogu uć...

17 godina
neaktivan

jel ima možda koji hrvatski server ili tako nešto slično gdje su amo hrvati?

18 godina

Nema.

Postoje ti ona 4 servera koja ponudi.

P.S. Jesi instalirao zadnji patch?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 13:19 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan

neznam na šta misliš, sve sam downloadao što se moglo u system setingsima...  šta još treba instalirati petcheve? jos da bih znao instalirati bilo bi dobro... ako hoces napiši postupak pa da i to napravim...

17 godina

Tu se registriraj i skini patch za pro 09 i instaliraj ga!

http://www.gamespot.com/pc/sports/pes2009/download_6200772.html

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
18 godina
http://games.softpedia.com/get/Patch/Pro-Evolution-Soccer-2009-Patch.shtml

Skini ovaj patch i instaliraj. U slučaju da se nije mogao skinuti preko igre.
Meni nije pokazivala taj patch.

Instaliraš i to bi bilo to.
17 godina
neaktivan

ja ti igram PES online preko hamachia i tamo mozes uzet sobu u kojoj su bas samo nasi ljudi i s njima igrat...

tutorial kako igrat preko hamachia imas ode

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam isto novi u onlineu. Pise mi da imam version 1.00.02 a treba mi valda 1.00.03 kako da napravim update? Skinio sam sve patcheve, zadnjih je 1.30 koliko ja znam. Igru sam dobio danas i sad ne znam kako da s nekim igram?

Molim pomoc sto prije, hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skuzio sam sad sve hehe. Sad me zanim da li ima neka cro ekipa s kojom mogu igrati???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ej ljudi...   sad imam problem sa pes 2010...

kad hocu igrat online uvijek mi dođe poruka za onaj port 5730...

imam tompsona 780 ali neznam sta napravit... pomozit...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice