PES8 vs. FIFA08

poruka: 56
|
čitano: 7.715
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
PES8 vs. FIFA08

Glasam za PES. Svašta sam još pride probao igrat al nisam još vidio igriviji nogomet od PES-a.

Nisam još probao ovu novu UEFA EURO 08 i vidim da ju ekipa hvali pa ču probat sad koji dan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

Već postoji ovakva tema, bolje pisati po staroj temi nego otvarati novu, evo linka

http://forum.bug.hr/forum/topic/pc_igre/pes_vs_fifa-molim_biti_to/362.aspx?sort=asc&view=flat

Svi podaci su točni osim imena i prezimena...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

PES8

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PES8 vs. FIFA08
Radeon PRO kaže...

nemam original....

nema originala...nema igre onlajn

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

Ove godine fifa 08 na konzolama bolja, a pes na pc-u bolji. Sljedeće god. nam fifa treba donjet nextgen grafiku i fiziku na pc pa tako da jedva čekam. BTW jel ima neko novosti hoće li fifa uvesti hrv ligu ili neke hrv klubove.

Man Utd forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

ma niti jedna fifa nije ravana PES-u. Uvijek se znalo da je PES najbolji jos samo da imaju sve licence.... sve bi bilo dobro

DaDo - gp1

0 0 hvala 0
17 godina
PES8 vs. FIFA08

PES naravno, za fifu ne treba trošiti riječi tipičan proizvod EA kojemu je samo važno namaknuti para, a da pritom kvaliteta i igrivost ne postoje. Što se tiče licenci u PESU, sve se može skinuti s interneta, čak sam u prošlom PESU imao Kantridu, Maksimir i hrv. klubove i mogu reći da je izgledalo super, a i usostalom ove godine su ubacili repku i dinamo.

0 0 hvala 0
17 godina
ivaninho kaže...

PES naravno, za fifu ne treba trošiti riječi tipičan proizvod EA kojemu je samo važno namaknuti para, a da pritom kvaliteta i igrivost ne postoje. Što se tiče licenci u PESU, sve se može skinuti s interneta, čak sam u prošlom PESU imao Kantridu, Maksimir i hrv. klubove i mogu reći da je izgledalo super, a i usostalom ove godine su ubacili repku i dinamo.

Misliš Dinamo!?
 Da, to je super potez Konamija, trebali su i Hajduk pa da se ljudi ne bune!Cool

Gondor calls for aid! And Rohan will answer! Muster the Rohirrim! Assemble the Men at Dunharrow, as many Men as can be found. You have two days. On the third, we ride for Gondor� and war.
17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

Moj glas definitivno dobiva PES 08, jednostavno je pre dobar, ma zakon!  A (možda) hajduk nije zaslužio mjesto pa ga nisu uvrstili :) ccc :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

PES 6 definitivno bolji samo mu fale licence,FIFA se pretvorila u katastrofu kad sam je usporedio sa PES-om...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
// UEFA EURO 2008™ je odličan, a FIFA08 je ista skoro kao i FIFA07, tak da nema smisla.
17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

mislo sam PES 8...sorry

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Radeon PRO kaže...

o kakvim licancama pričate??čemu one uopće služe??

DOBRA!!!!

NO FEAR TOM's IS HERE
17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

PES8 definitivno.Bolji gameplay,grafika kolko tolko bolja je.U Fifi mi teren izgleda ko da je "razmazan".A što se tiče fizike,kretnji igrača,kontrole lopte,PES 8 uzima krunu.

0 0 hvala 0
17 godina

Definitivno najbolji - PES

WWE
17 godina
PES8 vs. FIFA08

PES8 je bolji u svakom pogledu (fizika, grafika, taktika, 1 na 1, 2 na 2...).

0 0 hvala 0
17 godina

Upravo sam instarial pes 08 pa nezna mda li je bolji od fife.

Znam da fifa 08 nema igranja samo penala,svakim novim nastavkom sve je teže dati gol,nema suca ali kad je faul admah se pojavi.

Iron Maiden
17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

Definitivno PES8

Volim sise :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pero kaže...

Upravo sam instarial pes 08 pa nezna mda li je bolji od fife.

Znam da fifa 08 nema igranja samo penala,svakim novim nastavkom sve je teže dati gol,nema suca ali kad je faul admah se pojavi.

LOL na kojoj ti rezoluciji igras????

17 godina

Pa nisaj još bio ni pokrenuo igru.

1280/720 na pesu

Iron Maiden
17 godina

Sad kad sam vidio pes glasam definitivno za pes.

Potrudili su se u izradi lica igrača ali na fifi ima nekih igrača kojim izgleda faca samo da nije bez nje

Iron Maiden
17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

Svašta pišete, ajde da se javi jedan hardcore PESovac koji igra online lige :)

Konami je ove godine izdao jako lošu igru. Svaka čast na tome što su se trudili novi AI, ali u singleplayu mogu čitav teren preći s dva igrača i zabiti gol. Grafika je napredovala, ali mislim da nijedan pravi ljubitelj PESa i simulacija nogometa nije gledao na PES kao na igru kojoj je na prvom mjestu vizualni dojam. Kupio sam novi PES prije izlaska, odigrao sam 10tak online partija i prestao ga igrati. Sve u svemu, čekam da vidim kako će izgledati novi PES. Ali ovime sam bio poprilično razočaran.

Online iskustvo novog PESa ne želim ni opisivati. Trzanje i lag do bola. Pogledajte malo site BPL lige pa vidite što komentare vetarana PESa. Iako je izašao PES 2008, i dalje igramo PES 6, upravo kreće nova sezona i opet ćemo igrati PES 6.

Ove godine FIFA konačno liči na nešto, popravili su igrivost, realnija je nego prije, iako - može to i bolje. Po komentaru kolega s foruma, na PS3 FIFA je luda igra.

www.cartmanlee.net

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

PES 6 je uvjerljivo najbolji nogomet dosada , i to kad se stavi evolution patch 1.4 , igra je grafički dotjerana i jednostavno je nenadmašna , smatram da su novi pes gadno zajebali

jer nisu trebali dirat u gameplay koji je osjetno lošiji , nemaš više taj osjećaj ko prije , igrao sam i euro 2008 i igrica je veliko sranje , druga fifa , tako da moj glas ide pes 6 koja je

kad mu se stavi patch jednostavno najbolja.

C2D E6850@ 3Ghz,Gigabyte P35-DS3P,2x1Gb Kingmax 667,Sapphire Radeon HD3870 ,Seasonic S12II-500,2x320Gb Seagate Baracuda+500Gb Samsung Spinpoint,Samsung 971P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
penetrisac kaže...

PES 6 je uvjerljivo najbolji nogomet dosada , i to kad se stavi evolution patch 1.4 , igra je grafički dotjerana i jednostavno je nenadmašna , smatram da su novi pes gadno zajebali

jer nisu trebali dirat u gameplay koji je osjetno lošiji , nemaš više taj osjećaj ko prije , igrao sam i euro 2008 i igrica je veliko sranje , druga fifa , tako da moj glas ide pes 6 koja je

kad mu se stavi patch jednostavno najbolja.

Takodjer ja imam 8-cu ali igram šesticu puno vise zato jer je puno brza od 8 i teze je zabit gol nego na osmici.

17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

e.. zato vidite... PES 08 na Playstationu 2 je IMHO najbolji PES sa "old school - x dodavanje, kockica šut" kontrolama. kod kuma se često okupimo na PES sessionima, i iako čovjek ima i PS2 i PS3, rađe igramo na PS2.

tamo je PES 08 u biti rafinirani PES 6 - a to ljudi vole. ali ne volimo igrati protiv kuma koji si je u master ligi napravio Dinamo koji ima ovakvu momčad - Cech, Ashley Cole, Cannavaro, Terry, Ćorluka, Gattuso, Kaka, Sneijder, C Ronaldo, Henry i Toni

ali još uvijek je najbolji na Wiiju :)

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

ma bez daljnje rasprave PES !! :D

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: