kad izlazi pes 12
kad izlazi pes 12
kad izlazi pes 12
9 dana.
PES JE PES .KO GA VOLI VOLI I NJEGOVE MANE A FIFA JE PICANE:).AMEN!!!
odigrao drugi dio dema i mogu reći da sam zadovoljan .. jedino me robben 2 puta ubio u pojam sa hat trickom al dobro.. AI je jako težak bar meni.. bit će to dobra igra malo patcheva za engl ligu švabe i dobro će to izgledat.
kolko god imao mana uvijek ga igram jer je to prva igra koju sam si kupio bio za ps2.. igram ga više od 10 godina i za nijedan nastavak nemogu reći da je bio promašaj. fifa mi je super dobra al ne budi toliku nostalgiju pošto ju igram tek od 2009. pes je pes.. kakav god on bio.. pojam za nogomet na konzolama i pc-u
ne, ne prolazi mi ni to, windows jednostavno gleda na gumbice i tu gljivu kao da su ista stvar i ne dopusta da imas i jedno i drugo "namjesteno". Proso sam cijeli internet i nemogu vjerovat da nema nikakav fix nit ista. Katastrofa :S
PES JE PES .KO GA VOLI VOLI I NJEGOVE MANE A FIFA JE PICANE:).AMEN!!!
Na kojem je ovo dijalektu pisano?
kad izlazi pes 12
9 dana.
Opa nisam ocekivo tak brzo,si siguran da je za 9 dana??
kad izlazi pes 12
9 dana.
29 amerika,14 europa.Odmah drugi dan će biti dosupna an torren**** !
kad izlazi pes 12
9 dana.
29 amerika,14 europa.Odmah drugi dan će biti dosupna an torren**** !
heheh,da na to sam zaboravio,cool
Ma sa kim si to igrao, sa Francuskom protiv Brazila? Kako?
Ma sa kim si to igrao, sa Francuskom protiv Brazila? Kako?
Skinuo demo2,stavio patch i dobio sam 72 momčadi,od njih je 5,6 clasic države(iz 70,80)
Das link od patcha?
Das link od patcha?
Naravno :D
S tim pečem se otključava trening i settings za meč,koju loptu oćeš,kakva forma da im bude,da ima ozlijeda,kolko minuta te produžeci i penali i još jedna :D
Hvala puno. :))
Imaš tipku "hvala" :D
Imaš tipku "hvala" :D
a covik se jos nije snasa....... :)
ziva istina,igra mi nije sjela odmah,bila mi je teska,dodavanja su mi bila netocna,a sad kad sam skuzio shemu,bas gustam
ziva istina,igra mi nije sjela odmah,bila mi je teska,dodavanja su mi bila netocna,a sad kad sam skuzio shemu,bas gustam
gustat ce te dok ne izadje fifa :P
gustat ce te dok ne izadje fifa :P
Igrat ću i pes i fifu (makar asm fifu kupio) :D
Uh krasna pobjeda, ja sam najvise pobijedio sa 2 gola razlike, i to samo jednom.
Aje neserite vise... evo vam gameplay patch za drugi demo = bolji golmani i fizika lopte.. http://www.megaupload.com/?d=VWQ5DS03 hvala? :DD xD
da te pitam,ja imam onaj unlock team patch,i sad sam stavio ovaj,dali onda taj fix za bolje golmane i fiziku lopte radi i na tom unlock teams patchu
Aje neserite vise... evo vam gameplay patch za drugi demo = bolji golmani i fizika lopte.. http://www.megaupload.com/?d=VWQ5DS03 hvala? :DD xD
da te pitam,ja imam onaj unlock team patch,i sad sam stavio ovaj,dali onda taj fix za bolje golmane i fiziku lopte radi i na tom unlock teams patchu
Da, znaci samo zamjenis patched exe za original i pokrenes unlock team as administrator :D
Evo ga napokon su se raspucali i moji napadaci. :))
Ovo je na Top Player.
P.S. Znam da nije pravo mijesto al mozda netko zna. Zasto mi se kad napravim Print Screen dok mi je PES full scren i idem kopirati u Paint pojavi slika samo crna, pa sam morao ovako maknut iz full screena?
skini si program zvan fraps i rješit ćeš se tih briga... samo si označiš s kojom tipkom da praviš screenshotove i slikaj do mile volje
Tommy, napravi jos koji profil na forumu pa mi daj TD, vidim da ih imas vec nekoliko .
Tommy, napravi jos koji profil na forumu pa mi daj TD, vidim da ih imas vec nekoliko .
Imam jedan profil,u čemu je problem,to je zato što sam ti dao TD? Pa čovječe Božji pričaš gluposti,pes je doabr ove godine i ti to moraš pljuvat.Neogu vjerovat.