PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 821.853
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PES 2012

kad izlazi pes 12

dancy_94@hotmail.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PES 2012
dancy kaže...

kad izlazi pes 12

9 dana.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
PES 2012

PES JE PES .KO GA VOLI VOLI I NJEGOVE MANE A FIFA JE PICANE:).AMEN!!!

Moj PC  
0 7 hvala 0
13 godina
neaktivan

odigrao drugi dio dema i mogu reći da sam zadovoljan .. jedino me robben 2 puta ubio u pojam sa hat trickom al dobro.. AI je jako težak bar meni.. bit će to dobra igra malo patcheva za engl ligu švabe i dobro će to izgledat.

kolko god imao mana uvijek ga igram jer je to prva igra koju sam si kupio bio za ps2.. igram ga više od 10 godina i za nijedan nastavak nemogu reći da je bio promašaj. fifa mi je super dobra al ne budi toliku nostalgiju pošto ju igram tek od 2009.  pes je pes.. kakav god on bio.. pojam za nogomet na konzolama i pc-u

14 godina
neaktivan
ne, ne prolazi mi ni ti..kad udem u igru i okrecem gljivu on dodaje il puca ovisno o tome di sam okreno gljivu..windows jednostavno gleda na gumbe (trokut, krug, iks i kocku) i desni analog ko da je to totalno ista stvar, proso sam fkt cijeli internet al nemogu vjerovat da ne postoji neki fix za to.. :/
14 godina
neaktivan
skala92 kaže...
imam i ja ps2 gamepad i radi mi pes super... znači ovako odite u settings.. i kad namještate desnu gljivicu nema veze ako stisnete mišem prema gornjem dijelu analoga i piše vam Left sad bubam.. to se u igrici ispravi neobazirite se na to šta vam piše u settings nek bude izmješano vi radnite kao i sa lijevim gamepadom tj. namjestite kako bi htjeli jer će u igrici biti dobro. znači mišem povucite na npr. gornji dio desnog analoga povučete analog ali će vam pisati axis left ili šta god slobodno ostavite..

ne, ne prolazi mi ni to, windows jednostavno gleda na gumbice i tu gljivu kao da su ista stvar i ne dopusta da imas i jedno i drugo "namjesteno". Proso sam cijeli internet i nemogu vjerovat da nema nikakav fix nit ista. Katastrofa :S

17 godina
DukeOs kaže...

PES JE PES .KO GA VOLI VOLI I NJEGOVE MANE A FIFA JE PICANE:).AMEN!!!

Na kojem je ovo dijalektu pisano?

16 godina
Tommy_123 kaže...
dancy kaže...

kad izlazi pes 12

9 dana.

Opa nisam ocekivo tak brzo,si siguran da je za 9 dana??

15 godina
neaktivan
cale kaže...
Tommy_123 kaže...
dancy kaže...

kad izlazi pes 12

9 dana.

29 amerika,14 europa.Odmah drugi dan će biti dosupna an torren**** !

16 godina
Tommy_123 kaže...
cale kaže...
Tommy_123 kaže...
dancy kaže...

kad izlazi pes 12

9 dana.

29 amerika,14 europa.Odmah drugi dan će biti dosupna an torren**** !

heheh,da na to sam zaboravio,cool

15 godina
neaktivan
PES 2012

Evo zabio jedan "stunner" gol.:D

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
PES 2012

Ma sa kim si to igrao, sa Francuskom protiv Brazila? Kako?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Ma sa kim si to igrao, sa Francuskom protiv Brazila? Kako?

Skinuo demo2,stavio patch i dobio sam 72 momčadi,od njih je 5,6 clasic države(iz 70,80)

13 godina
neaktivan
PES 2012

Das link od patcha?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Das link od patcha?

Naravno :D

http://www.pes-patch.com/2011/09/pes2012-demo2-721-teams-unlocked-patch-0-4-2-all-in-one-by-jenkey1002.html

S tim pečem se otključava trening i settings za meč,koju loptu oćeš,kakva forma da im bude,da ima ozlijeda,kolko minuta te produžeci i penali i još jedna :D

13 godina
neaktivan
PES 2012

Hvala puno. :))

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Imaš tipku "hvala" :D

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Zuja007 kaže...

Imaš tipku "hvala" :D

a covik se jos nije snasa....... :)

15 godina
neaktivan
PES 2012

Mogu vam reći da mi je gušt ponovo igrat pes.Preporođen sam stvarno,iz dana u dan mi je sve bolji i sjeda mi sve više,svaki dan s sestrinim dečkom,prehebeno.:D :D :D PES IS BACK !! :D

Kakav gol sam primio isee -.-"

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

Mogu vam reći da mi je gušt ponovo igrat pes.Preporođen sam stvarno,iz dana u dan mi je sve bolji i sjeda mi sve više,svaki dan s sestrinim dečkom,prehebeno.:D :D :D PES IS BACK !! :D

Kakav gol sam primio isee -.-"

ziva istina,igra mi nije sjela odmah,bila mi je teska,dodavanja su mi bila netocna,a sad kad sam skuzio shemu,bas gustam

15 godina
neaktivan
cale kaže...

ziva istina,igra mi nije sjela odmah,bila mi je teska,dodavanja su mi bila netocna,a sad kad sam skuzio shemu,bas gustam

gustat ce te dok ne izadje fifa :P

AMD
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
cale kaže...

gustat ce te dok ne izadje fifa :P

Igrat ću i pes i fifu (makar asm fifu kupio) :D

15 godina
PES 2012

evo moje prvve uvjerljive pobjede na top player :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

Uh krasna pobjeda, ja sam najvise pobijedio sa 2 gola razlike, i to samo jednom.

0 0 hvala 0
16 godina
Encyanix kaže...

Aje neserite vise... evo vam gameplay patch za drugi demo = bolji golmani i fizika lopte..  http://www.megaupload.com/?d=VWQ5DS03  hvala? :DD xD

da te pitam,ja imam onaj unlock team patch,i sad sam stavio ovaj,dali onda taj fix za bolje golmane i fiziku lopte radi i na tom unlock teams patchu

15 godina
cale kaže...
Encyanix kaže...

Aje neserite vise... evo vam gameplay patch za drugi demo = bolji golmani i fizika lopte.. http://www.megaupload.com/?d=VWQ5DS03  hvala? :DD xD

da te pitam,ja imam onaj unlock team patch,i sad sam stavio ovaj,dali onda taj fix za bolje golmane i fiziku lopte radi i na tom unlock teams patchu

Da, znaci samo zamjenis patched exe za original i pokrenes unlock team as administrator :D 

13 godina
neaktivan
PES 2012

Evo ga napokon su se raspucali i moji napadaci. :))

Ovo je na Top Player.

P.S. Znam da nije pravo mijesto al mozda netko zna. Zasto mi se kad napravim Print Screen dok mi je PES full scren i idem kopirati u Paint pojavi slika samo crna, pa sam morao ovako maknut iz full screena?

0 0 hvala 0
15 godina
Zuja007 kaže...

Evo ga napokon su se raspucali i moji napadaci. :))

Ovo je na Top Player.

P.S. Znam da nije pravo mijesto al mozda netko zna. Zasto mi se kad napravim Print Screen dok mi je PES full scren i idem kopirati u Paint pojavi slika samo crna, pa sam morao ovako maknut iz full screena?

skini si program zvan fraps i rješit ćeš se tih briga... samo si označiš s kojom tipkom da praviš screenshotove i slikaj do mile volje

0_o
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Tommy, napravi jos koji profil na forumu pa mi daj TD, vidim da ih imas vec nekoliko .

AMD
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
Tommy_123 kaže...

Tommy, napravi jos koji profil na forumu pa mi daj TD, vidim da ih imas vec nekoliko .

Imam jedan profil,u čemu je problem,to je zato što sam ti dao TD? Pa čovječe Božji pričaš gluposti,pes je doabr ove godine i ti to moraš pljuvat.Neogu vjerovat.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice