PES 2011 problem oko grafike?

poruka: 17
|
čitano: 5.319
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo, dogodio mi se jedan čudan problem s kojim se dosad nisam susreo. Naime, instalirao sam PES 2011 i rezoluciju sam namjesto na 1024/768 i na high i sve je radilo super. Onda sam rezoluciju probao namjestiti na više i stavio 1280/1024 i na low i tu je slika počela nekako bježati. Znači nije blokiralo nego je slika nekako preskakala. I sad odlučio sam vratiti rezoluciju na staro (1024/768 i na high) i slika je nastavila preskakati. Stavio sam na low i slika je opet preskakala. Ponavljam, prije ikakve promjene sve je normalno radilo na high. Zna li iko u čemu je problem?

Prof. dr. sc. torrentologije
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 15:41 (Brzi97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PES 2011 problem oko grafike?
Brzi97 kaže...

Evo, dogodio mi se jedan čudan problem s kojim se dosad nisam susreo. Naime, instalirao sam PES 2011 i rezoluciju sam namjesto na 1024/768 i na high i sve je radilo super. Onda sam rezoluciju probao namjestiti na više i stavio 1280/1024 i na low i tu je slika počela nekako bježati. Znači nije blokiralo nego je slika nekako preskakala. I sad odlučio sam vratiti rezoluciju na staro (1024/768 i na high) i slika je nastavila preskakati. Stavio sam na low i slika je opet preskakala. Ponavljam, prije ikakve promjene sve je normalno radilo na high. Zna li iko u čemu je problem?

promjeni refresh rate

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan

Kako to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brzi97 kaže...

Kako to?

neznam nemam pes al negdje su settingsu bi moralo biti? i probaj isto vsync i LB

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan

Ja to nevidim evo screenshoot

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brzi97 kaže...

Ja to nevidim evo screenshoot

makni kvacicu sa LB pa probaj

16 godina
neaktivan

Super, hvala ti sad radi Namigiva

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e ovako ja imam problem ali ne oko grafike nego oko igranja uopće kad kod odaberem pes ikonu otvori mi se proorcic i kaze pes2011.exe has encountered a problem and needs to close.We are sorry for the inconvenience i dole ono znate Don't send i Send Error Report

danijel

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hmmmmm,probaj reinstall brze ce ti to pomoc nego dok to rijesis ovako...

spawn camper

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a znas li neki razlog u vezi mog problema il neki savjet????

danijel
15 godina
neaktivan

Koji OS koristiš

16 godina
neaktivan
fireinthesoul kaže...

Igra je original ili?

ako nije onda nevalja crack

15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
fireinthesoul kaže...

Igra je original ili?

ako nije onda nevalja crack

probat cu kupit novi...tnx :D

danijel
16 godina

mario1990 ; igra nemora bit original da bi radila, ja imam piratsku i sve super radi.

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
16 godina
neaktivan
jukiii kaže...

mario1990 ; igra nemora bit original da bi radila, ja imam piratsku i sve super radi.

Prijatelju nisam ni rekao da mora biti original.

rekao sam da moze biti do crack-a

a crack i igra su dvije razlicite stvari!

Btw. imam i ja piratsku verziju i sve radi.

15 godina
neaktivan

jel možda netko zna riješit ovaj problem, koristim nvidiju optimus, dakle imam dvije grafičke koje se naizmjenično uključuju.

Pes prepozna onu slabiju intelovu sa 64 rama i neda mi u settingsima promjenit detalje na high.

Jel imao ko takav proble, trebalo bi nekako složit da prepozna drugu grafičku ili nekako direktno promjenit detalje na high.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

optimus ti se sam pali po potrebi odnosno nvidia će radit kad joj bude potrebno,šta se tiće pesa,trebaš instalirat najnovi driver,(260,99)i tek onda će ti igrica radit na normalnoj rezoluciji.

usput u nvidia control panelu možeš vidit koje sve programe,igrice i ostalo novi driver podržava

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice