Pes 2009 online

poruka: 6
|
čitano: 4.134
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pes 2009 online

pozdrav svima,nema tu rasprave koja je bolja igrica pes ili fifa,fifa je više za dijecu dok je pes igrica koju moraš znati igrati,imam jedno pitanje pa tko zna da mi odgovori,prošle godine kupio sam pes 2008 orginal da bi mogao igrati online ali je bilo katastrofa za igrati,igrica je trzala,jeli netko igrao pes 2009 online,kakava je igrivost jel konami riješio taj problem da netrza itd

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pes 2009 online
rikelme33 kaže...

pozdrav svima,nema tu rasprave koja je bolja igrica pes ili fifa,fifa je više za dijecu dok je pes igrica koju moraš znati igrati,imam jedno pitanje pa tko zna da mi odgovori,prošle godine kupio sam pes 2008 orginal da bi mogao igrati online ali je bilo katastrofa za igrati,igrica je trzala,jeli netko igrao pes 2009 online,kakava je igrivost jel konami riješio taj problem da netrza itd

E pa kako ti nisi znao da postoje pathcevi? Da si lijepo skinio patch nebi imao vise problema za igru preko neta. Znam da je na 1.0 verziji  bilo problema sa netom tj skoro pa se ne moze igrati ali zato si trebo skinit patch 1.1 koji je te probleme rijesio.
I mozes slobodno kupiti original PES 2009 jer i ako bude problema s netom izaci ce patch ali ja ti kazem da 2009 nema problema s netom.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2008 4:32 (Dino89).
17 godina
neaktivan
Pes 2009 online

PES 2008 je imao problema s lagom i nakon patcha 1.1 i to je bio jedan od razloga zašto je bio žestoko kritiziran. Uostalom, to su priznali i momci i djevojke iz Konamija. Uostalom, zato ga nisam puno igrao online, kao i moja ekipa iz online lige.

Navodno je mrežno igranje poboljšano u PESu 2009, tako mi barem govore kolege, no nisam to osobno isprobao, pa ti ne mogu potvrditi.

www.cartmanlee.net
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2008 7:58 (CartmanLee).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pes 2009 online

znam da je ovo forum za online ali ako neko zna riješit moj problwm molim ga za pomoć kada ulazim u igru pokaže mi da nemam dovoljnu konfiguraciju za igru trebam imat 1 gb ram ali moj frend ima isto tako pa mu radi sve kako treba ja normalno uđem u igru ali kada igram utakmicu zablokira mi i cijeli mi se komp restartira ako netko zna riješt moj problem neka mi se javi na e-mail hortako@hotmail.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pes 2009 online

Meni isto pise da trebam imat gb rama ali to idem samo ignore i to je to...radi bez problema na high jer imam grafulju hd2600PRO...neznam...brijem da dolazi do zagrijavanja......

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pes 2009 online

Evo moram nazalost malo popljuvati ovaj PES 09, online je katastrofa. I nesta me jako zanima zasto svi igraju na tezini beginer u onlineu? Pa to su tamo sve noobovi, odigrao sam par tekmi sa slabijim klubovima jer su ljudi bili normalni i vole pravi nogomet. Ostale tekme sam morao uzeti klasiku jbn-u barca i ta sranja jer nooobovi uzimaju stalno te ekipe i onda se igra sa 1 igracem, zato mi je vec prekipilo i vise mi se uopce ne igra taj usrani online, sramota za PES koji je bio nedodirljiv. Sad pocinjem vjerovati da je fifa 09 dostigla PES, zalosno.

A najzalosnije je sto svi igraju na beginer i uzimaju necu reci klubove nego messija, C.Ronalda itd... Ne mogu vjerovati da se PES igra na tako jadan nacin, kao da je najusranija arkada.

Eto molim vas da cujem malo i vase komentare.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice