jel ima mozda za skinut da utakmica traje 10 min?? znam da se to moglo na 2009 demu
mozda ce to uskoro netko napraviti posto je tek danas izisao
btw, igrica je preeeeeeezakon!!!
jel ima mozda za skinut da utakmica traje 10 min?? znam da se to moglo na 2009 demu
mozda ce to uskoro netko napraviti posto je tek danas izisao
btw, igrica je preeeeeeezakon!!!
konačno nabavio full verziju i igra je nadmašila moja očekivanja
da a ja nabavio dirt2 full i već ga prešao 110%
Nakon 110 klika počelo je skidanje, još samo 1 sat ili nešto manje, ne mogu dočekat.
Puno teže prolaziti 5 igrača sa jednim igračem.A bome i kada se zaletiš dok se zaustaviš triba ti vrimena
Naviko sam u PES-u 2009 na brzo trčanje stalno, a ovdje je dovoljno i bez toga. Treba mi malo vremena da se naviknem.
Često se dogodi da se igrači previše zalete
Sviđa mi se način na koji igrač udara loptu a ovo novo ostalo kao da ima nešto fifino u sebi. Nisam baš oduševljen
Evo slika sa utakmice Španjolska-Njemačka
na kraju 2:1 za mene, Španjolsku....
pokušat cu jos slika nabaviti!
i malo lpoola!
na kojjoj rezi igras.....vidim imas ati4670 a u igri ti oko 20-30 FPS
Evo slika sa utakmice Španjolska-Njemačka
na kraju 2:1 za mene, Španjolsku....
pokušat cu jos slika nabaviti!
i malo lpoola!
na kojjoj rezi igras.....vidim imas ati4670 a u igri ti oko 20-30 FPS
igram na 1650x1080. stalno mi je na 60 fps, a kad slave gol mi padne na 30 fpsa, ne znam zasto.
ali inače odlicno ide, bez problema
Još uvijek mi se skida, ali me zanima kako se obrana kreće, jesu li i dalje glupi ko i u prethodnim inačicama??
Još uvijek mi se skida, ali me zanima kako se obrana kreće, jesu li i dalje glupi ko i u prethodnim inačicama??
Pa pametniji su nego u devetci, no ne očekuj previše.
AI je puno pametniji, stvar koja me najvise odusevila je golman koji sad izlijeće prema mjestu gdje će lopta doć, a ne gdje je...uglavnom, ovo je pes kakav smo svi cekali.
AI je puno pametniji, stvar koja me najvise odusevila je golman koji sad izlijeće prema mjestu gdje će lopta doć, a ne gdje je...uglavnom, ovo je pes kakav smo svi cekali.
Mene još uvijek smetaju suci i sve stare animacije.
nekako mi nije to to. Igrači se čudno kreću. Mutavo. Lopta se čudno kreće,odbija od igrača kao od kante,naglo ubrza pa se naglo zaustavlja. Lopta kao da pleše oko igrača.Nekako mi to miriši na fifu.fak. a veliki sam fan pesa
nekako mi nije to to. Igrači se čudno kreću. Mutavo. Lopta se čudno kreće,odbija od igrača kao od kante,naglo ubrza pa se naglo zaustavlja. Lopta kao da pleše oko igrača.Nekako mi to miriši na fifu.fak. a veliki sam fan pesa
Jesi čitao ti prošle postove ovo je demo tj.igra iz 7 mjeseca dok je još ispod 10% bila gotova
Treba par utakmica da se navikne na tromiju i sporiju igru. Ja sam prvih 2-3 tekme odigrao 0:0, a sad već znam kako probiti obranu.
Super je i to što uspjeh uvelike ovisi o momčadi s kojom se igra. Npr., s L'poolom nisam nikako mogao dobiti Barcu, a s Barcom sam nabio L'pool 4:2.
Ima nekakvih bugova (vjerujem da je to zato što je demo navodno još iz 7. mjeseca), tako da sam u jednoj utakmici primio dva autogola. Jedan je onakav a la Robinson i krtica na Maksimiru.
Imam i SS-ove.
Ovdi fali još baren 30 posto igre, detalji su odlični, npr mikrofoni iza gola i kablovi do njih, ali je publika statična, nema zastava i slično to i kad je protivnik izvodio slobodnjak ja sam mu doša na 2cm, da 2cm od lopte i kad ju je on uputio jednostavno je bila moja, tj. udarila je mog igrača, izuzev toga, ovo je najbolji PES dosada, kretnje igrača su realnije obrana igra dosljednije defenzivni vezni se povlači skupa sa obranom, šut je realniji, još je oni imaju doraditi, ali puna verzija izlazi tek za mjesec, ili se varam?? Nemam pojma, svejedno najbolji PES ikada, čekat ću da izađe pa ću dati ocjenu, ali ako ostatak posla te "finese" odrade kako treba ja ću ima dati 8,5/10.
EDIT: Htio bih se osvrnuti na on što je netko rekao da mu bliješti gornji desni ugao, ako ga nitko nije poučio prije mene, prijatelju moj dragi to je SUNCE!!!
Ovdi fali još baren 30 posto igre, detalji su odlični, npr mikrofoni iza gola i kablovi do njih, ali je publika statična, nema zastava i slično to i kad je protivnik izvodio slobodnjak ja sam mu doša na 2cm, da 2cm od lopte i kad ju je on uputio jednostavno je bila moja, tj. udarila je mog igrača, izuzev toga, ovo je najbolji PES dosada, kretnje igrača su realnije obrana igra dosljednije defenzivni vezni se povlači skupa sa obranom, šut je realniji, još je oni imaju doraditi, ali puna verzija izlazi tek za mjesec, ili se varam?? Nemam pojma, svejedno najbolji PES ikada, čekat ću da izađe pa ću dati ocjenu, ali ako ostatak posla te "finese" odrade kako treba ja ću ima dati 8,5/10.
EDIT: Htio bih se osvrnuti na on što je netko rekao da mu bliješti gornji desni ugao, ako ga nitko nije poučio prije mene, prijatelju moj dragi to je SUNCE!!!
I ja sam odmah pomislio da je Sunce, ali ako malo bolje pogledaš i onaj dio terena do centra je također osvjetljen jer tamo dopiru zrake Sunca, no ne blješti kao desni gornji kut. E to me malo zbunjuje.
Jesi čitao ti prošle postove ovo je demo tj.igra iz 7 mjeseca dok je još ispod 10% bila gotova
10%??
ajd razmisli šta si reko!
možda 90%
10%??
ajd razmisli šta si reko!
možda 90%
Ha hahah 90% hahhahah tek je sad oko 90% dobar si dobar evo 31.8-70%
4.7.2009 nije 10%,ali je 50% pa tako da........
Kud prije si uspio Dirt 2 nabaviti? Na netu nema nigdje. Je izasao Pes10 ili samo demo?
Kud prije si uspio Dirt 2 nabaviti? Na netu nema nigdje. Je izasao Pes10 ili samo demo?
haha, lik se sprda
samo je demo izasao, ako se ne varam pes10 izlazi negdje oko 20.10. ne znam tocan datum
dirt 2 izlazi ovih dana za ps3 i xbox, a za pc izlazi ja dva mjeseca, nakon izlaska win7 i dx11 grafa...
haha, lik se sprda
samo je demo izasao, ako se ne varam pes10 izlazi negdje oko 20.10. ne znam tocan datum
dirt 2 izlazi ovih dana za ps3 i xbox, a za pc izlazi ja dva mjeseca, nakon izlaska win7 i dx11 grafa...
Ma znam da izlazi tek za 2mj Dirt 2 jer ce navodno biti prva igra sa Dx11 grafikom, sada tek vidim u postu prije da lik tvrdi da je nabavio cijeli Pes pa ga ovaj zafrkava da ima Dirt 2, nisam citao postove samo sam nabrzaka pregledao
Budem skinuo Pes10 demo sutra pa javim i ja dojmove.
a
Ako vam je demo prekratak, Demo Expander će poslužiti
To sam jedino i čeko da ga počnem igrat malo više , kao i svake godine za demo nakon 1-2 dana izađe patch za produljivanje dužine trajanja tekme..
A što se tiče hardverske gladi? Jel radi lošije ili bolje od prethodnika?
Za fifu kažu da je optimiziranija nego prošla, a kakav je Pes?
A što se tiče hardverske gladi? Jel radi lošije ili bolje od prethodnika?
Za fifu kažu da je optimiziranija nego prošla, a kakav je Pes?
Radi odlično, nikad nije "zastalo" a cijelo vrijeme je na 60FPS-a zbog VSynca, a bilo bi i na više da ga zgasim.
Dok mi je FIFA 10 demo na istom kompu radila katastrofalno a izgleda puno lošije od PES-a.
Hvala ti puno. Ovo sam čekao da mogu pošteno igrati novi PES.