Pes 09

poruka: 17
|
čitano: 4.047
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pes 09

zna li neko zašto mi na pes-u 09 saving traje barem minutu ipo?to ne bi bio toliki problem da ja kad igram master ligu stisnem save prije nego što izađem iz igre pa pričekam, ali mi nakon svake utakmice bude save system data koje traje skoro 2 min i to je prava frustracija a prijateljima koji imaju istu igru to je normalno, znači problem je kod mene.zna li neko to rješiti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pes 09

Možda ti je greška u crack-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pes 09

Kakav proc imaš,grafičku i kako ti se kreću temperature PC-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pes 09

Napisi nam svoje komponente, ali ja mislim da je problem oko same igre!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pes 09

CPU:AMD Sempron(tm) x 1 (1.75Ghz), RAM:1.0 GB, GPU:ATI Radeon 9550 / X1050 Series (PS2.0/VS2.0), VRAM:256 MB

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pes 09

hmmmm, sempron... nizak takt, malo cachea, u njemu je problem, barem ja mislim tako

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pes 09

1. instaliraj official patch 1.10 i 1.20

2.ako to ne pomogne probaj dok sprema minimizirati pes (to možeš sa tipkama alt+tab ili ona win tipka) i odma se vrati na taj način su neki rješili taj problem

3.taj problem može nastati i zbog antivirusa (zbog real time scaninga) pogotovo ako koristiš AVG

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pes 09

hvala, probat ću.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pes 09

Probaj nabavit bolji procesor i mislim da onda neće biti problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pes 09
Pudge kaže...

hmmmm, sempron... nizak takt, malo cachea, u njemu je problem, barem ja mislim tako

Ja mislim da nije jer je minimalna konfiguracija procesor s 1.4 Ghz , ja to igram s kompom starijim od 7 godina , stvar je u igri , je pirat...ili originalna i kakvu imaju tvoju prijatelji ?
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2009 19:06 (emerik).
16 godina
neaktivan
Pes 09

Možda je problem u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Intel Core i7 kaže...

Možda je problem u igri.

Nije , ak radi kod frendova . Ma , i nije nekej posebna igra , uzmmi Fifa 09 .
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
Pes 09

što se toga tiče, po meni je i dalje pes ispred fife iako je odlična...

ali suglasan sam da u igri nije problem ako radi kod frendova

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RoyalBlood kaže...

Evo neki filmići :
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis. |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
RoyalBlood kaže...

Evo neki filmići :
 PES je kralj nogometa i uvijek ce ostat.. to je simulacija kao kad usporedis GRID i NFS UNDERCOVER Cool
Intel E5200 2.5 @3.0 stock vcore & cooler PowerColor HD4830 670/995 stock cooler GA-Ep43-Ds3L 4gb SuperTalent 800MHz Pioneer 216-DBK Hitachi 320 GB 16 mb MX518 Razer Goliathus Corsair VX450W
16 godina
neaktivan
Pes 09

mislim da mi je problem u procesoru jer sam posudio prije par dana prijatelju i radilo mu je normalno, a otkrio sam jedan način da save bude normalan.stavim da mi nije full screen nego window i onda mi sve bude normalno tako da sad nakon svake utakmice smanjim ekran dok saving ne bude gotov.a što se tiče fife 09 proba sam i meni je igra s*a*e, a glupa mi je i ona kontrola mišem, pes je kralj nogometa!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pes 09

imam ati radeon 9550/x1050  graficku kartu,alii mi pes 09 neizgleda kako treba,losii su detali,ide sporo!!u cemu je problem??

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice