koja vam je najbolja igra (od pucačina naravno) i da li mi tko sta predlaže..pa da si skinem i da vidim..:DD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Call of Duty
Call of Duty
a jesi se pretrgo..:DD imam 1860 sati na cod 2..na cod 4 oko 600.. a cod 6 oko 150..
Da a ja imam 1.4780x100018 sati...Vi ste mi svi najdrazi, ja imam 32472834 sati, a ja pak 8912843912 sati...Bas nekog briga koliko ti imas sati, ak neznas igrat, neznas, ako znas znas...
Morao sam....
I da ni ti se nisi bas pretrgo...Kakvu pucalinu oces...Sf? Post-apokliptičnu, povijsnu(ww1? ww2?, vijetnam?, neke prapovijsne?) U buducnosti?
Evo daj ti malo detalja pa mozemo predloziti....
Arma
Battlefield: Bad Company 2
Far Cry 2
Da a ja imam 1.4780x100018 sati...Vi ste mi svi najdrazi, ja imam 32472834 sati, a ja pak 8912843912 sati...Bas nekog briga koliko ti imas sati, ak neznas igrat, neznas, ako znas znas...
Morao sam....
I da ni ti se nisi bas pretrgo...Kakvu pucalinu oces...Sf? Post-apokliptičnu, povijsnu(ww1? ww2?, vijetnam?, neke prapovijsne?) U buducnosti?
Evo daj ti malo detalja pa mozemo predloziti....
ja oc da mi vi predložite neku..koju vi najviše derete..s kojom ste vi zadovoljni..tako nesto..:DD
Battlefield Bad Company 2 definitivno
Call of Duty
a jesi se pretrgo..:DD imam 1860 sati na cod 2..na cod 4 oko 600.. a cod 6 oko 150..
bravo imas 2 i pol mjeseca cistog gameplaya ja se s tim nebi hvalio
on topic:
left 4 dead 2 i 1
crysis
battlefield bad company 2
Doom
otac i majka svih FPS-ova...
Sumnjam da ces moci prozvakati grafiku pa ti savjetujem da onda makar probas trojku.
L4D su super napravili , nisam probao dvojku al vjerujem da je isto dobra kao i 1.:DD
ma ima gro odličnoh...Far Cry1 (ne 2), FEAR 1&2, Crysis 1&2, timeshift, HL 2 +dodaci...starije MOH, COD, Quake, Doom...
Battlefield Bad Company 2 definitivno
Potpisujem! Najbolja pucačina koju sam igro.
meni bad company 2 nije bas nesto
i ima malo previse bugova mozda sada vec ima patch za to ali ja dok sam igrao nije bilo
i ima malo previse bugova mozda sada vec ima patch za to ali ja dok sam igrao nije bilo
WTF koji bugovi? Igru sam prešao na high, i nisam imao nikakvih bugova ni ničega. Igra radi fluidno, i nisam primjetio nikakve bugove.
@autoru: preporučam ti cod4 i 6, Far Cry 2 , BC2, a ni crysis nije toliko loš. Neznam jel si to kod pucačina mislio samo na FPS, al ima i dobrih pucačina iz 3. lica kao mass efect 2, zatim just cause 2,... da ne nabrajam
Battlefield 2
.... Igram je stalno..... poslije sam se poslao u 3 mamine spojke sta sam isao kupovat novi komp kada sam mogao igrat sa nekom starom kantom......
WTF koji bugovi? Igru sam prešao na high, i nisam imao nikakvih bugova ni ničega. Igra radi fluidno, i nisam primjetio nikakve bugove.
@autoru: preporučam ti cod4 i 6, Far Cry 2 , BC2, a ni crysis nije toliko loš. Neznam jel si to kod pucačina mislio samo na FPS, al ima i dobrih pucačina iz 3. lica kao mass efect 2, zatim just cause 2,... da ne nabrajam
Takođe nisam vidio niti jedan bug! Najdraže mi ono na drugoj ili trećoj misiji kad onaj tenkom me gađa pa ja se sakrivam u kuče on raznese kuču i tak to! Igra mi je perfektna.