PC pucačine

poruka: 17
|
čitano: 14.345
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PC pucačine

koja vam je najbolja igra (od pucačina naravno) i da li mi tko sta predlaže..pa da si skinem i da vidim..:DD

I LOVE BIKES!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC pucačine

Call of Duty

http://crotrailers.co.cc CRO TRAILERS-Traileri i gameplay snimke video igara

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PC pucačine
markomarko kaže...

Call of Duty

a jesi se pretrgo..:DD imam 1860 sati na cod 2..na cod 4 oko 600.. a cod 6 oko 150..

I LOVE BIKES!!
17 godina
dinko.888 kaže...

koja vam je najbolja igra (od pucačina naravno) i da li mi tko sta predlaže..pa da si skinem i da vidim..:DD

Evo pa čitaj

16 godina
odjavljen
PC pucačine

Da a ja imam 1.4780x100018 sati...Vi ste mi svi najdrazi, ja imam 32472834 sati, a ja pak 8912843912 sati...Bas nekog briga koliko ti imas sati, ak neznas igrat, neznas, ako znas znas...

Morao sam....

I da ni ti se nisi bas pretrgo...Kakvu pucalinu oces...Sf? Post-apokliptičnu, povijsnu(ww1? ww2?, vijetnam?, neke prapovijsne?) U buducnosti?

Evo daj ti malo detalja pa mozemo predloziti....

Mrzim kad hodam pustnjom i pogodi me frižider... :)

5 0 hvala 0
16 godina
PC pucačine

Arma

Battlefield: Bad Company 2

Far Cry 2

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

Da a ja imam 1.4780x100018 sati...Vi ste mi svi najdrazi, ja imam 32472834 sati, a ja pak 8912843912 sati...Bas nekog briga koliko ti imas sati, ak neznas igrat, neznas, ako znas znas...

Morao sam....

I da ni ti se nisi bas pretrgo...Kakvu pucalinu oces...Sf? Post-apokliptičnu, povijsnu(ww1? ww2?, vijetnam?, neke prapovijsne?) U buducnosti?

Evo daj ti malo detalja pa mozemo predloziti....

ja oc da mi vi predložite neku..koju vi najviše derete..s kojom ste vi zadovoljni..tako nesto..:DD

I LOVE BIKES!!
17 godina
neaktivan
PC pucačine

Battlefield Bad Company 2 definitivno

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dinko.888 kaže...
markomarko kaže...

Call of Duty

a jesi se pretrgo..:DD imam 1860 sati na cod 2..na cod 4 oko 600.. a cod 6 oko 150..

bravo imas 2 i pol mjeseca cistog gameplaya ja se s tim nebi hvalio

on topic:

left 4 dead 2 i 1

crysis

battlefield bad company 2

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.4.2010 13:39 (xnight_hunterx).
15 godina
neaktivan

Doom

otac i majka svih FPS-ova...

Sumnjam da ces moci prozvakati grafiku pa ti savjetujem da onda makar probas trojku.

16 godina
neaktivan
PC pucačine

L4D su super napravili , nisam probao dvojku al vjerujem da je isto dobra kao i 1.:DD

I LOVE BIKES!!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PC pucačine

ma ima gro odličnoh...Far Cry1 (ne 2), FEAR 1&2, Crysis 1&2, timeshift, HL 2 +dodaci...starije MOH, COD, Quake, Doom... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ige kaže...

Battlefield Bad Company 2 definitivno

Potpisujem! Najbolja pucačina koju sam igro.

Sve o meni http://cid-e38a3f0ad7dfcd8c.profile.live.com/?sa=939267678
16 godina
neaktivan
PC pucačine

meni bad company 2 nije bas nesto

i ima malo previse bugova mozda sada vec ima patch za to ali ja dok sam igrao nije bilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

i ima malo previse bugova mozda sada vec ima patch za to ali ja dok sam igrao nije bilo

WTF koji bugovi? Igru sam prešao na high, i nisam imao nikakvih bugova ni ničega. Igra radi fluidno, i nisam primjetio nikakve bugove.

@autoru: preporučam ti cod4 i 6, Far Cry 2 , BC2, a ni crysis nije toliko loš. Neznam jel si to kod pucačina mislio samo na FPS, al ima i dobrih pucačina iz 3. lica kao mass efect 2, zatim just cause 2,... da ne nabrajam

!!alkoholom protiv droge!!
15 godina
PC pucačine

Battlefield 2 Izlanuo se.... Igram je stalno..... poslije sam se poslao u 3 mamine spojke sta sam isao kupovat novi komp kada sam mogao igrat sa nekom starom kantom......

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 22:39 (0verlord).

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
mrog 33 kaže...
xnight_hunterx kaže...

WTF koji bugovi? Igru sam prešao na high, i nisam imao nikakvih bugova ni ničega. Igra radi fluidno, i nisam primjetio nikakve bugove.

@autoru: preporučam ti cod4 i 6, Far Cry 2 , BC2, a ni crysis nije toliko loš. Neznam jel si to kod pucačina mislio samo na FPS, al ima i dobrih pucačina iz 3. lica kao mass efect 2, zatim just cause 2,... da ne nabrajam

Takođe nisam vidio niti jedan bug! Najdraže mi ono na drugoj ili trećoj misiji kad onaj tenkom me gađa pa ja se sakrivam u kuče on raznese kuču i tak to! Igra mi je perfektna.

Sve o meni http://cid-e38a3f0ad7dfcd8c.profile.live.com/?sa=939267678
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice