Zanima me koje igre postoju za PC a da se mogu igrati udvoje na joystick - naravno ne mislim na multiplayer nego na dva igrača na jedan komp tj da bude splitt screen. Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji žanr? Imas Split Second - arkada sa autima moze se igrat u dvoje svako na svojem dijelu ekrana :)
P.S. ne znam dal moze preko joysticka posto nisam isprobal
Pucačine ili vožnje - ako je moguće što noviji naslov.
Split Second ti je voznja pa to probaj, igra je iz 2010. Ne znam ni jednu drugu igru koja moze split screen..
Ok, stavio sam već da skida. Svima hvala. 
Možda nije ono što tražiš, ali Overlord 2 je jako zabavna u splitscreenu.
ToCa 3 ti ima splitscreen.
I Blur se da igrat splitscreen :D
SS je već skinut pa ću isprobati, iako je Blur dobio veće ocjene, kasna preporuka.
P.S. I evo, Split Second sam podosta izigrao i mogu reći da je vrlo zabavna igra koja me neodoljivo po nekim detaljima podsjeća na film Dead Race sa Stathamom.
SS je već skinut pa ću isprobati, iako je Blur dobio veće ocjene, kasna preporuka.
P.S. I evo, Split Second sam podosta izigrao i mogu reći da je vrlo zabavna igra koja me neodoljivo po nekim detaljima podsjeća na film Dead Race sa Stathamom.
Mene isto podsjeća na Death Race
Ima li još koja igra koja podržava split-screen? SS je dosadio, Blur nema split-screen kako je netko rekao.
jesi probao ToCa Race Driver 3? Ima splitscreen
Heh, nije ono sto si trazio, ali odmah sam se sjetio Settlersa jedinice kako smo piljali u split screenu.
Jedan na misa, a drugi ja 'palicu' ;).
A bila je jos jedna starija auto igrica, tipicna arkadica u kojoj smo se naganjavali samo se ne mogu sada sjetiti.
E da, lotus ili tako se nekako zvala.
Najbolje si skini nintendo 64 emulator i igru super mario kart, tamo možeš i do 4 igraća na split screenu igrati
Samo trebaš imati neke kontrolere jer max 2 igraća mogu na tipkovnici da nema gužve(ili uzet 2 tipkovnice
) Ja baš sad ga igram i prisjećam se djetinjstva kad smo to kao klinci naderavali u 4 igraća hehe.