PB Screenshot

poruka: 14
|
čitano: 4.122
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PB Screenshot

Ponekad na waru imam osjećaj da igraju cheateri

obićno kad netko želi vidjeti igre li na njegovom serveru cheater onda ga slika,i ja bi slikao,al neznam kako zato pomagajte pls

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PB Screenshot
x7.Princo kaže...

Ponekad na waru imam osjećaj da igraju cheateri

obićno kad netko želi vidjeti igre li na njegovom serveru cheater onda ga slika,i ja bi slikao,al neznam kako zato pomagajte pls

Print Screen, tipka na tipkovnici, pa Paste u Paintu, npr.

15 godina
neaktivan

ty,probat ću

15 godina
neaktivan

nekužim,stisnem ja print screen i šta onda ?,

16 godina
x7.Princo kaže...

nekužim,stisnem ja print screen i šta onda ?,

Onda udes u paint,stisnes ctrl+v i spremis sliku Namigiva

16 godina
neaktivan
PB Screenshot

facepalm na odgovore (neda mi se trazit sliku):

On zapravo zeli uslikati kako izgleda ekran od PROTIVNIKA u igri a ne od njega lol

jedino ako je tvoj server, udjes u rcon tool, opalis ssove, odes na ftp od servera i skines ssove iz mape screenshots i gledas :)

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
PB Screenshot

Znam skuzio sam ja kaj on zeli samo sam mu reko kak pasta u paint jer vidim da mu bas i nejde lol

Btw. Takav screen mozes sam ak si admin :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 20:48 (xCode).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

facepalm na odgovore (neda mi se trazit sliku):

On zapravo zeli uslikati kako izgleda ekran od PROTIVNIKA u igri a ne od njega lol

jedino ako je tvoj server, udjes u rcon tool, opalis ssove, odes na ftp od servera i skines ssove iz mape screenshots i gledas :)

e to sam tražio,fala puno sad znam ...

16 godina
PB Screenshot

ako se slucajno radi o CoD4 ima super rjesenje -> KLIK

dodas server, podesis ftp podatke, i imas screenshot viewer, mozes od playera kojeg oces, kojeg ti selektiras (desni klik view pb screenshot), a mozes pogledat i sve pbSS-ove... vrlo jednostavno koristim ga vec dugo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tuna-1 kaže...

ako se slucajno radi o CoD4 ima super rjesenje -> KLIK

dodas server, podesis ftp podatke, i imas screenshot viewer, mozes od playera kojeg oces, kojeg ti selektiras (desni klik view pb screenshot), a mozes pogledat i sve pbSS-ove... vrlo jednostavno koristim ga vec dugo

da,o COD-u se radi,pokušat ću,tnx

17 godina
neaktivan
PB Screenshot

A da jednostavno skineš Fraps i gotovo?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 3 hvala 0
18 godina
thuglife kaže...

Daj pročitajte pitanje FFS..

Dakle, igre koje koriste Punkbuster imaju opciju, da admin servera uzme screenshot od nekog drugog igrača na serveru. Dakle ono što taj igrač vidi, njegove grafičke postavke, a možda i neki hax, jer protivnik na svom ekranu (ako haxa) vidi kockice s imenima i položajem igrača (znamo svi kako WH radi).

Najlakše ti je da si skineš rconn tool, ulogiraš se na svoj server s njim, uzmeš screenshot, odeš na FTP od servera, i pobledaš u >pb/svss folder. Tamo bi ti trebali biti ss-ovi, i jednostavno ih skineš na svoj komp.

-ali nemoj se previše nadat, većina haxova (osim onih najjeftinijih) ti imaju bypass za pbsvss, a neki i za UAC (ako igraš CB) tako da su ti šanse da ćeš nekoga tako uloviti male.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
neaktivan

¸haha,ja igram samo pcw

nemam org key

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

daj nemoj se sramotit. vidis da pise pb ss (punkbuster ) ukucas u konzolu /pb_getss (i broj igraca) npr: /pb_getss 5           (broj igraca mozes vidit u spisku od igraca Voice chata)

Preko ftp odes u folder "main" pa onda "screenshots" i naci ces slike od igraca i pisat ce ime igraca, ip servera,ime servera i vrijeme slikanja

Be Gamer
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 18:25 (damircazin).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice