Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 455.147
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)

Pa ima logike, Genji je jako versatile, Zarya ga shielda + ulte im rade fino jedna s drugom.

15 godina
mrsmith kaže...
Tonči kaže...
Inače, tko god igra cijelu partiju jednim likom, vrlo vjerojatno nema pojma i teški je noob.

Baš sam slučajno sinoć pratio natjecanje u Overwatchu i vrlo vrlo rijetko su likovi mijenjali početnu formaciju, tj. svatko je igrao istog lika cijelu igru osim u nekakvoj baš ultra škakljivoj situaciji gdje bi promijenili komp za lika ili dva (u 1 match na njih 10). Tako da ovo može a i ne mora biti istina :)

Da, i ja sam gledao par matcheva u nekom turniru. Velika vecina mečeva se igra sa Luciom, Mercy i Reinhardom u oba tima. King of the hill se igra sa dva Lucia (iako im se heal nemoze stackati!). Takodjer i Mccree je trenutno u većini partija, a često budu i 2 Mccree-a u jednom timu.

Ali ovi koji su pratili tu scenu kroz betu, kažu da se meta često mijenja, bar sto se tice dps likova. Do nedavno je navodno umjesto Mccree-a glavna bila Tracer, pa prije toga Reaper, itd.

10 godina

Sve mi se čini da u ovoj igri neće bit klasične "mete". Svaki heroj je ubojit u dobrim rukama, svaki tim ima svoju briju i strategiju i to je po meni odlično. Bilo bi šteta da u igri u kojoj možeš mijenjat heroja usred matcha svi timovi igraju istu metu. 

17 godina
neaktivan

Čudno je da Mei nije gotovo u svakom pro timu, strašan heroj - utility, damage, survavibility...

Ja sam se stvarno nadao da neće dopustiti stackanje heroja u ranked/pro mečevima, jer to odmah znači da se puno heroja neće igrati u competitivu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 9:20 (HAL).

0 0 hvala 0
13 godina
Magibagi kaže...

Sve mi se čini da u ovoj igri neće bit klasične "mete". Svaki heroj je ubojit u dobrim rukama, svaki tim ima svoju briju i strategiju i to je po meni odlično. Bilo bi šteta da u igri u kojoj možeš mijenjat heroja usred matcha svi timovi igraju istu metu. 

Ovome držim fige, da će i nakon xy vremena bit moguće raditi komboe sa svim postojećim herojima.

Kad smo već kod toga - koliko je izvediv Mei i D.Va ulti kombo (na capture the point modovima recimo)? Zvuči mi kao nešto što bi moglo funkcionirat iritantno dobro

Enivejz, igra je zlo zarazno. :)

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
17 godina
neaktivan
HAL kaže...

Čudno je da Mei nije gotovo u svakom pro timu, strašan heroj - utility, damage, survavibility...

Ja sam se stvarno nadao da neće dopustiti stackanje heroja u ranked/pro mečevima, jer to odmah znači da se puno heroja neće igrati u competitivu.

Bilo kakva restrikcija u team compositionu bi bila vrlo loša za ovu igru. Ako luđaci oce igrat 4 pharah + 2 mercy neka probaju. Za sve ima trenutni odgovor. Vrlo je dinamično i zapravo sam iznenađen odlicnim balansom likova. Stvari za koje se ljudi žale su u velikoj vecini slucajeva proizašle iz neznanja kako counterat.

10 godina

Pa izvedivo je, samo se trebaju dogovorit kad će to napravit i nadat se da neće pola njih pobjeć prije sa movement skilovima jer to je moguće u samom početku Mei ulte. Recimo Mei - Pharah kombu sam dosta puta doživio, pogotovo kad sam ja bio Pharah. 

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
HAL kaže...

Bilo kakva restrikcija u team compositionu bi bila vrlo loša za ovu igru. Ako luđaci oce igrat 4 pharah + 2 mercy neka probaju. Za sve ima trenutni odgovor. Vrlo je dinamično i zapravo sam iznenađen odlicnim balansom likova. Stvari za koje se ljudi žale su u velikoj vecini slucajeva proizašle iz neznanja kako counterat.

Nisi me skužio, meni je veći problem u činjenici da se dosta heroja neće igrati, jer jednostavno ima boljih heroja, a imaju isti "posao".

Recimo i Tracer i McCree i Reaper su nekakvi backline assasini, jedan od njih ima stun, što ga čini puno boljim od druga dva. Rađe bi vidio u timu Reapera i McCreea, nego dva McCreea, igra bi bila puno zabavnija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 9:37 (HAL).
17 godina

Nisam puno igrao Mei, pa je to možda danak neiskustvu, ali meni nije jasno da mene Mei smrzne i dokrajči svaki put (solo, na blizu), a kad ja igram sa Mei smrznem protivnika i iako ga i dalje pogađam on se odmrzne i single shota me.

Da li smrzavanje prestane ako netko "heala" smrznutog?

EDIT:

Uff, Mccree, ima likova koji se sakriju iza ugla da im se napuni stun i jedino što rade je stun + desni klik...

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 9:37 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Nisam puno igrao Mei, pa je to možda danak neiskustvu, ali meni nije jasno da mene Mei smrzne i dokrajči svaki put (solo, na blizu), a kad ja igram sa Mei smrznem protivnika i iako ga i dalje pogađam on se odmrzne i single shota me.

Smrzneš sa lijevim klikom miša nekog i onda ga desnim pljusneš u glavu, 90% heroja je odmah mrtvo nakon tog comba. Jedini razlog zašto je Mei opako naporan champ, nema nikakvog countera tome, slično kao i McCree stun, stun + desni klik su insta kill.

Hard CC je njesra iskreno.

15 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Recimo Mei - Pharah kombu sam dosta puta doživio, pogotovo kad sam ja bio Pharah. 

ja sam jučer sa pharahinom ultom napravio teamwipe.. pred sam objektiv netko sa zaryom bacio grav bombu a ja poklopio 

ekšli dobio i achivement i neki spray unlockao 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
10 godina

E to su ti epic trenuci kad se potrefe, zato i igramo ovu igru jel.  I meni sinoć se potrefio lijep play of the game, anubis napadamo i B drže nema šanse da probijemo i ubijem lijevo bastiona u zraku s raketama i dok sam pado pred pod upalim ultu i pokoljem ostatak tima i eto osvojimo. 

17 godina
neaktivan
HAL kaže...
mislav_01 kaže...
HAL kaže...

Nisi me skužio, meni je veći problem u činjenici da se dosta heroja neće igrati, jer jednostavno ima boljih heroja, a imaju isti "posao".

Recimo i Tracer i McCree i Reaper su nekakvi backline assasini, jedan od njih ima stun, što ga čini puno boljim od druga dva. Rađe bi vidio u timu Reapera i McCreea, nego dva McCreea, igra bi bila puno zabavnija.

Hmmm tracer i mcree imaju isti posao samo na papiru. I nije jedan bolji od drugog nego ovisi o situaciji, ostatku tima i sl. McCree je tu da countera face likove 1na1 (genji, tracer) al ne radi kaos toliko kao ova dvojica i McCree je smišljen da mu 1 na 1 nema ravna da njega nema tracer i genji bi radili vece sranje, a ovako se McC drzi istih ruta kao ovo dvoje gdje ih doceka i countera. Reaper je opet totalno drugaciji. Razliciti su i imaju razlicite namjene. Mislim da ce meta biti fluidna, jednino vidim da nekako support najmanje moram mjenjati tj. heal. Nekako Mercy moze ishilat sve, a ako je potrebno onda uzmem Lucia dok recimo Mercy + Lucio nam se pokazao kao dobra kombinacija kod hilanja no kako u igri imamo 4 supporta  za ocekivati je 2 nova što mozda malo projeni situaciju. Vidit ce mo, rano je još i nema ranked mečeva. Primjetite samo razliku u CS:GO u komunikaciji i svemu kad igraš ranked u odnosu na casual. Tako ce i tu biti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 9:52 (mislav_01).
17 godina
neaktivan

Vrijeme će pokazati tko je u pravu, ali kako sada stvari stoje stackat će se heroji koji su barem malo bolji od svojih "peerova" (ne znam kak bi se bolje izrazio na hrvatskom ).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Da li smrzavanje prestane ako netko "heala" smrznutog?

EDIT:

Uff, Mccree, ima likova koji se sakriju iza ugla da im se napuni stun i jedino što rade je stun + desni klik...

meni je mei među najboljim herojima, još pogotovo kad igraš defend.

smrzneš nabrzaka lijevim klikom i odmah ciljaš glavu i zvekneš mu desni klik i svi padaju 

a mcrae je brutalan heroj, nisam baš igrao na početku s njim ali zadnjih dva dana sam ga malo počeo i to je stvarno čudo.

magnum radi jak damage oćeš na daleko ,a na blizu nemoram previše ni govorit ,e flash i desni klik RIP 

neki dan smo naletili na lika koji je cijeli team silovao sa kaubojem, jednostavno nismo mogli vjerovat šta taj heroj radi kada je u pravim rukama.

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
 neki dan smo naletili na lika koji je cijeli team silovao sa kaubojem, jednostavno nismo mogli vjerovat šta taj heroj radi kada je u pravim rukama.

Kad gledam neke likove kako igraju s njim i kako se kreću i ciljaju i što sve pogađaju... osjećam se kao totalni kripl

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
17 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Kad gledam neke likove kako igraju s njim i kako se kreću i ciljaju i što sve pogađaju... osjećam se kao totalni kripl

Ja trčim za nekim, pa pogodim stun i onda lagano fulam lika sa desnim klikom, lik se okrene i ubije me na reloadu . Good times

16 godina
HAL kaže...

Ja trčim za nekim, pa pogodim stun i onda lagano fulam lika sa desnim klikom, lik se okrene i ubije me na reloadu . Good times

Zato bacis flashbang, desni klik i ako fulaš odmah roll (shift) i automatski ti roll reloada gun :) pa nastavis

EDIT: Za taj njegov combat roll koji daje auto-reload se najviše bune, pa moguće da se to promijeni (ali ne vjerujem)

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 10:23 (mrsmith).
15 godina
mrsmith kaže...
HAL kaže...

Zato bacis flashbang, desni klik i ako fulaš odmah roll (shift) i automatski ti roll reloada gun :) pa nastavis

EDIT: Za taj njegov combat roll koji daje auto-reload se najviše bune, pa moguće da se to promijeni (ali ne vjerujem)

Wow, nisam to ni znao, a igrao sam Mccree mozda i najvise od svih heroja 

Sta cu tek sada da radim s njim 

17 godina

Roll kroz Reinhardt štit, stun i desni klik. Otvorio si mogućnost ostatku team-a da se napravi TEAM KILL (što zvuči blesavo jer je zapravo enemy team wipe)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AFARON kaže...
mrsmith kaže...
HAL kaže...

Wow, nisam to ni znao, a igrao sam Mccree mozda i najvise od svih heroja 

Sta cu tek sada da radim s njim 

Jebi ga, kad se uzbudim kad nekog stunam, pa popušim iliti loš sam.

I nisam znap da roll radi odmah reload, trebalo bi i čitat skillove očito....

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 10:38 (HAL).
10 godina

Ma McCree se igra "fan the hammer -- roll -- fan the hammer", i samo harassaš ko idiot. Zvuči očito, al probajte što više fan the hammerat, samo pametno. 

16 godina

To je ok :D ja nisam imao pojma da Junkratov kotač može voziti vertikalno po zidovima i skakati dok ga nisam odigrao 10 sati+ i lupio glavom u zid kad sam shvatio koliko sam play of the game-ova promašio

Inače po rankingu sam neki 150. s Junkratom u EU trenutno (bio sinoć tj.)

https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Gaap-2615

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo sam ja na McCreeu: https://gfycat.com/AmusedCharmingCatfish

3 0 hvala 0
17 godina
HAL kaže...

Genji u dobrim rukama (uglavnom je u kontra team-u, je'l) može zadati jako puno glavobolje.

17 godina
neaktivan
TomoR kaže...
HAL kaže...

Genji u dobrim rukama (uglavnom je u kontra team-u, je'l) može zadati jako puno glavobolje.

Uglavnom je to ovak nekak:

Naš Genji.

Enemy team Genji.

17 godina

Top Plays Ep. 4:

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Top Plays Ep. 4:

LOLOLOL ovaj zadnji je jednostavno EPIC 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina

Meni je bezveze ta 4 epizoda. Prve 3 su bile vrhunske.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
14 godina
neaktivan

Pozz svima :D 

frend i ja tražimo ekipu koja malo ozbiljnije igra da gameplay na nekaj lici a ne da igramo s 4 randoma stalno, uglavnom smo online u vecernjim satima, a ponekad i malo kroz dan ak se stigne 

htjeli bi eventualno složiti i neki team kroz neko dogledno vrijeme pa ak je neko zainteresiran slobodno me dodajte battlenet: armenx3m#2790 il frenda steelrain#21566 

IGN - LoL armenx3m --- BF3 armenx3m --- Diablo 3 armenx3m#2790 --- GW2 armen.3512

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice