Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 461.475
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ljudi još uče. Neki prvi put igraju igru tak da je ok što neki ne znaju kako se otprilike treba igrat.

Bude se to stabiliziralo za koji mjesec.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

kupih i ja. igrao betu dosta, sada opet u ove vode. Jedna od zabavnijih igara u zadnje vrijeme. 
Moremo malo i nabacit. Dodajte me: audiosl4ve#2774

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Overwatch (Blizzard studios)

Ma ne mislim na community.

Nema baš puno komunikacije, ali nije ni blizu toksičan ko u MOBA-ma.

Mislim na to da nema levelanja. Nitko ne može snowballati i carryat cijeli tim, a ako netko postane dominantan čisto zbog svog aima i slično onda samo promijeniš heroja i counteraš ga. Toga u MOBA-ma nema.

Vjerojatno će se s vremenom kristalizirati ranking i ako si dobar spajat će te s ljudima koji žele komunicirati i koji razumiju igru, ali trenutno mi je pub puno gori nego kad sam npr. počeo igrati solo LoL gdje možeš puno lakše sam pobijediti. 2 od 10 rundi su prolazne, a ostalo je čista frustracija.

Welcome my son...
16 godina

Ne znam dal znate, al ak igrate s nekim u party-ju onda dobivate 20% više exp.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kupio igru 

Iako sam si govorio da ću čekati neki popust, gledajući portale ovih par dana, cijena samo ide gore.

Na kraju kupio preko Bilzza direketno, 39.99$

Prva partija prvi loot, točno za onog heroja kojeg želim 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja jedva cekam da krene neki competitive mozda kakav i turnir ili nesto tu na domacoj "sceni". :

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Ja nemrem vjerovati kolika je razlika igrati sada i open betu. U open beti sam stvarno rijetko izgubio gamea, a sada ako dobim koji game sretan sam ko kuca :D
Nisam bas dobar fps igrac, ali opet snalazim se. Stvarno se vidi veliki skok kada se igra igra koja je kupljena ane free. Drago mi je, barem se moram malo vise potrduiti sada :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gam3r kaže...
Ja nemrem vjerovati kolika je razlika igrati sada i open betu. U open beti sam stvarno rijetko izgubio gamea, a sada ako dobim koji game sretan sam ko kuca :D
Nisam bas dobar fps igrac, ali opet snalazim se. Stvarno se vidi veliki skok kada se igra igra koja je kupljena ane free. Drago mi je, barem se moram malo vise potrduiti sada :)

Baš to, imam tek nekih 15ak partija, ali omjer je tu negdje. U beti je bilo čudo ako izgubiš, tu i tamo se zalomilo da ti protivnici budu predobri, a kolege budale na kvadrat 

Ali najviše se to vidi po najboljem potezu, ne znam dali sam imao i jedan, a u beti sam ih dobivao samo tako.

I da, jeli samo meni se čini, ili ima manje Bastiona po serverima?

E i da, mog heroja se stvarno i dalje rijetko viđa da igra (pharah), do sad sam igrao jednom protiv samo.

Podržavam ideju jednog bug-ovskog natjecanja 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
11 godina

Ako nas ima 12 ovdje,mogli bi neki bug.hr mech payloada da odigramo ?
Custom serveri sto su stavili su odlicni,puno opcija i jos bolji tick rate nego kad se na pubu igra.
Ako ima netko ozbiljniji da to dogovori ja sam za.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wack kaže...

Ako nas ima 12 ovdje,mogli bi neki bug.hr mech payloada da odigramo ?
Custom serveri sto su stavili su odlicni,puno opcija i jos bolji tick rate nego kad se na pubu igra.
Ako ima netko ozbiljniji da to dogovori ja sam za.

Evo danas nas se 6 skupilo u tim s ove teme, vjerojatno ima još ljudi no da 12 igra u isto vrijeme teško... naravno ja sam za.

Otvoren je "server" na discordu pa će to biti okupljalište, ajde neka nas bude što više da se ne patimo s randomima.

https://discord.gg/0127AwSUc5NmKHKvM (trajni link)

Welcome my son...
15 godina
neaktivan

EVo i moj battleswag : Fy5#2585

I'm very large!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ima nas sigurno za 2-3 lobby-a. 

Ja na frend listi navecer imam cca 20 ljudi koji igraju. EDIT: zapravo imam i vise. prije dva dana bilo je 40 ljudi

Mogli bismo event neki napraviti?

Evo ja se mogu pozabaviti svime, imam ts server mogu na portalu jednom napisati da ce biti event, da se igra u nista nego u braging rights i baciti par komada?

Sto kazete? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2016 11:52 (NoniCRO).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Može 

Inače, dodajte i mene, nick: r005w3lt#2993

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2016 12:24 (rooswelt1991).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ajmo sad za vikend nešto organizirat.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo ja cu napraviti za slj tjedan neki lipi eventić. Kao nesto prvo online okupljanje ow domacih i onda ROKANJE

objavit cu ovdje sve danas ili sutra. 

rosel dodao sam te, sad sam na jobu 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2016 13:12 (NoniCRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Doslovno počinjem dobivat napadaje kad vidim Genjia u svom timu...

Prokleti anime loving balavci.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HAL kaže...
Doslovno počinjem dobivat napadaje kad vidim Genjia u svom timu...

Prokleti anime loving balavci.

zasto? genji je seksi kad se zna igrati 

15 godina
rooswelt1991 kaže...
Gam3r kaže...

Baš to, imam tek nekih 15ak partija, ali omjer je tu negdje. U beti je bilo čudo ako izgubiš, tu i tamo se zalomilo da ti protivnici budu predobri, a kolege budale na kvadrat 

Ne kontam, jel vi mislite da je u beti više ljudi pobjedjivalo nego gubilo? Jer je to statisticki nemoguce, 50/50 (ocito, lol) je omjer w/l bio i tada i sada. To vam je moglo biti u početku dok vam rating nije skočio medju vama ravne, a vjerovatno je igra zapamtila vaš MMR od bete pa vam se zato sada čini teže...

15 godina

ma  nije nego jednostavno kao da ekipa bolje igra. Brate mili kada mi hanzo 5/5 pogodi kada gledam kill kam i to onako jos flicka onda se zapitam malo. U beti sam dosao do 15-16 lvl-a i fakat gubio sa,m 1/3-4 meca. S time da me znalo spajati sa ekipom koja su 20-30 lvl visi. I sad mi se to dogada. Usao sam u prvi game i igram protiv ekipe gdje je vecina 10-20 lvl. Mrvicu d aporade mozda na tome i siguran sam da bih bilo bolje. Sve u svemu sada mi se igra cini i doima znatno tezom, nisam je dugo igrao ali to je moje iskustvo u par sati igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja mislim da je stvar u tome da su igru kupili samo oni koji stvarno znaju igrati. Većina onih koji su stalno gubili vjerovatno nije kupilo igru 

Sad sam lvl10 i spaja me jako često sa duplim lvl i opet se zna desiti da ekipa s manjim lvl dobije.

Gadno je samo kad dobiješ idiote, neke partije doslovno traju 4-5 minuta, jer te spoji s takvih herojima, da jedva čekaš da završi partija.

Inače igra je za sad odlična, iako igram praktički sa samo tri-četri heroja, i baš bi htio malo povečati taj broj skoro 

Za sad, Pharah kao moj glavni heroj, ako je gužva onda znam uletjeti i sa soldierom, widowmaker i bastion samo ako moram, kad vidim da su prijeko potrebni.

kad mi ovo dosadi, onda ću vjerovatno malo početi gledati i po drugima 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2016 15:33 (rooswelt1991).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja najviše vremena imam na reinhardtu jer nitko ne uzima tankove 

inače su mi favoriti pharah (unreal nostalgija ) i junkrat..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Ja mislim da je stvar u tome da su igru kupili samo oni koji stvarno znaju igrati. Većina onih koji su stalno gubili vjerovatno nije kupilo igru 

Sad sam lvl10 i spaja me jako često sa duplim lvl i opet se zna desiti da ekipa s manjim lvl dobije.

Gadno je samo kad dobiješ idiote, neke partije doslovno traju 4-5 minuta, jer te spoji s takvih herojima, da jedva čekaš da završi partija.

Inače igra je za sad odlična, iako igram praktički sa samo tri-četri heroja, i baš bi htio malo povečati taj broj skoro 

Za sad, Pharah kao moj glavni heroj, ako je gužva onda znam uletjeti i sa soldierom, widowmaker i bastion samo ako moram, kad vidim da su prijeko potrebni.

kad mi ovo dosadi, onda ću vjerovatno malo početi gledati i po drugima 

Ovo nije točno. Ja sam gubio, i još gubim, ali sam kupio igru.

Matchevi su relativno kratki pa nije neki big deal ako izgubiš jer ideš brzo u novu partiju. Ako ima još početnika slobodno mi se javite na Bnet pa možemo malo udarat(Yog#2828). Inače igram Rainharda i Lucia/Mercy.

12 godina
neaktivan

Ajde ekipa, glasajte. Koji dan biste htjeli da se igra turnir. Vrijeme cemo jos vidjeti koje ce biti.

Bilo bi super da napisete i svoje misljenje, koji format da se igra.

Tipa: Best of 3 (BO3), prva runda- jedna ekipa deff-a druga napada, druga runda- switch sides, ukoliko je 1:1 onda se igra king of the hill ( sorry zaboravio sam ime moda ) 

0 Petak
12 Subota
2 Ned
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

btw ako me netko želi dodati - Veles#22358

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Torbjorn je mnogo fun u snip modu :) Choka odlično uz dobar tim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Torbjorn je mnogo fun u snip modu :) Choka odlično uz dobar tim.

Osim turreta Rivet gun dođe nešto kao Hanzo.. Samo spamaš ćoškove.

Inače fun-fact ako se Riveti pucaju ravno u zrak vraćaju se nazad za par sekundi tako da se može pripremiti "kiša metaka" kad se otvori spawn.

Welcome my son...
9 godina
neaktivan

Gledam sada recenziju na IGN i lik je uspio opisati igru u jednoj recenici.

"Overwatch, a rare spark of magic" 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Obozavam Mercy.

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina

Amormian#2808

addajte me za neke skupne gejmove.

Moji dojmovi o igri su ok,premda im se malo onaj Tjorborn cini prejak zbog turreta te kojom te lakoćom rokaju i nanišane,Tracerov ulti ima premali dmg radius.

I ja uglavnom igram healera(mercy) jer svi hoce igrat dps,nekad i tenkam s D.VA jer mi je lagan tank za igrati

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Fora je da se svaki lik koji razbije partiju čini prejak. Meni se sinoć Hanzo činio prejak, razbio sam dvije zaredom. Zatim mi se Tracer činila OP, zatim Mercy, zatim V, zatim...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice