Pozz, imam namjeru kupit originalni cod2, jer mi je dosta gluposti s piratskim. Losing key pockets i slično. Sad, ima li di u Splitu kupit COD2, gleda san u Algoritma ali nema?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imaš tu
http://elitetigers.net/index/index.php?option=com_content&view=article&id=99&Itemid=62&lang=hr
Omg to je org key i naručivanje preko neta. Ja oću da odem u dućan i kupin cod2 u SPlitu
U čemu je razlika???
U tome šta neznam kupovati preko neta.
Koja je razlika u običnome codu i u Call of Duty:Game of the Year Edition vidim da je iam u crovoxtera
kikat ce te i paketi na orginalnim serverima -.-' bas si njub vidi se ...
Bump, anybody
Pozz, imam namjeru kupit originalni cod2, jer mi je dosta gluposti s piratskim. Losing key pockets i slično. Sad, ima li di u Splitu kupit COD2, gleda san u Algoritma ali nema?
Losign Key packets dobivam i na orgovima ... lol
sam si rekao da si našo u crovortexu, i kaj sad oćeš..idi i kupi
Piše da ima, ali da je trenutno nedostupno. Znači nestalo in je
pa mislim da kod elitetigersa mozes platiti opcom uplatnicom u pošti i dobis key drugi dan na mail :)
U mileniuma, to je igraona blizu starog hajdukovog.
Ak se ne varam u Splitu je jedan decko pod nazivom Sardax iz PTSP klana koji prodaje orginale. Kontaktiraj njega.
Dali je ko vidio gdje na netu da ima za skinut MW2 orginal???
Dali je ko vidio gdje na netu da ima za skinut MW2 orginal???
hahaha kak mislis skinuti original.....odi na steam i kupi.....
kupil sam al je na ruskom i čirilici.
kupil sam al je na ruskom i čirilici.
hmm pa probaj skinuti obicnu skidrow na primjer i onda samo aktiviras to sa tim keyom...
jesam
nemreš pokrenut multipleyer
Stem ga sam skida a ovog ne prepozna.
jesam
a neznam onda....to je sigurno neki key koji je lockan na rusku verziju igre....
jesam
a neznam onda....to je sigurno neki key koji je lockan na rusku verziju igre....
Misliš ak gdje posudim orginal i stavim ovaj serijal opet če bit na ruskom?Kolko sam skužil kljuć je sa Tajlanda.