- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stvarno ne znam je li nitko ne komentira ovu igru zato što im se ne svidjela ili jer je ne igraju/nisu čuli za nju. Nadam se da je ovo drugo jer igra stvarno dere guzove. Od najboljeg uvoda u zadnjih možda 10 godina, pa grafika čije pozadine izgledaju kao najbolja Diznijeva djela, a o OST-u bi mogao pisati 5 stranica. Znači, apsolutno fantastično. Jedino što bih mogao zamjeriti je manjak opcija na PC verziji, ali ionako je sasvim dobro optimizirano, a kako i ne bi bilo pošto je 2d platformer u pitanju.
Uvijek mi je bilo žao kako mi na PC-u nemamo jedan Journey ili Flower (jedino možda Limbo), ali ovo je definitivno ono što smo čekali. Ljudi, ostavite se COD-ova i BF-ova i zaigrajte Orija jer ovo je od one vrste developera koji dokazuju da su igre umjetnost.
Apsolutno se slažem, igra je naprosto fenomenalna - mislim da niti jedan element ne zaslužuje manje od superlativa.
Baš sam danas završio, i jako mi je žao što je gotovo
Svakako ću ju odigrati još koji put (što je kod današnjih igara prava rijetkost).
Ukratko:
audio-vizualna prezentacija perfektna, dizajn nivoa odličan, kontrole precizne (a samo napredovanje lika jako dobro složeno - sjajan je osjećaj dočepati se nečega što se prije vidjelo ali se pokupiti nije moglo. Sistem viđen puno puta, tzv. metroidvania, no uvijek pali), ne pretjerano teško a ipak izazovno (par mjesta baš ima rage quit potencijal ) -
sve skupa jedno iznimno ugodno iskustvo, i topla preporuka svima koji cijene dobre platformere (i kvalitetne igre općenito).
Vrijedi svake kune.
Prošao sam ju. Potrudio sam se skoro sve skupiti, ostala mi je samo jedna health nadgranja, pa mi je trebalo 10.5 sati igranja. Od mene dobiva 7/10. Već kada ste ju počeli uspoređivati, Trine 1/2 izgleda puno bolje, zabavniji je i i audio podloga je bolje izrađena. Zvučna podloga kod ove igre mi uopće nije sjela, pogotovo međuscene koje zbog nje izgledaju nedorađene.
No, makar mi nije sijela to ne znači da ne vrijedi svoje cjene. Oni koji su ju kupili sigurno neće požaliti tih 20€.
Jel ima netko slučajno save file nakon što se na onom drugom stablu "pusti" voda? Dogodio mi se glitch u igri i Ori mi je zapeo unutar nekog stabla u kojeg se inače ni ne može uć i ne mogu nigdje. Naravno dok sam pokušavao izaći iz toga stiskao sam sve i svaša i napravio save game u tom stablu. Ne da mi se sada 4 sata ponovo igrat.
Stvarno jako dugo nisam igrao ovako dobru igru. Sve je uglavnom rečeno u postovima iznad tako da ću ja samo reći instalirajte i probajte. Igra definitivno zaslužuje više pažnje. Bilo je dosta psovanja i nejasnih situacija, ali definitivno se isplati na kraju.
Stvarno jako dugo nisam igrao ovako dobru igru. Sve je uglavnom rečeno u postovima iznad tako da ću ja samo reći instalirajte i probajte. Igra definitivno zaslužuje više pažnje. Bilo je dosta psovanja i nejasnih situacija, ali definitivno se isplati na kraju.
Meni je ovo možda najbolja igra što sam ikad igrao, a igrao sam bogami dosta igara Sve mi je savršeno., od muzike, priče, kontrola, mehanike u igri, naracije. Sve vrh!
Izašla je nova verzija "definitive edition" te mislim iznova zaigrati jer je dodano masu stvari:
"New In The Definitive Edition
- Packed with new and additional content: New areas, new secrets, new abilities, more story sequences, multiple difficulty modes, full backtracking support and much more!
- Discover Naru’s past in two brand new environments.
- Master two powerful new abilities – Dash and Light Burst.
- Find new secret areas and explore Nibel faster by teleporting between Spirit Wells."
Meni je ovo možda najbolja igra što sam ikad igrao, a igrao sam bogami dosta igara Sve mi je savršeno., od muzike, priče, kontrola, mehanike u igri, naracije. Sve vrh!
Izašla je nova verzija "definitive edition" te mislim iznova zaigrati jer je dodano masu stvari:
"New In The Definitive Edition
- Packed with new and additional content: New areas, new secrets, new abilities, more story sequences, multiple difficulty modes, full backtracking support and much more!
- Discover Naru’s past in two brand new environments.
- Master two powerful new abilities – Dash and Light Burst.
- Find new secret areas and explore Nibel faster by teleporting between Spirit Wells."
Ma super. Nisam ni znao da ima definitive edition. Mislio sam ja svakako odigrati još koji put. Treba popraviti dojam iz prvog pokušaja (nešto preko 700 smrti i 13 sati igranja). Teleportacija je možda i najbolje što su uveli pogotovo za one koji vole detaljno istražiti mapu.